tanebo001 24.12.20, 13:16 natemat.pl/331861,dlaczego-jestes-singielka-powody-dla-ktorych-jestes-sama ja dodałbym 9. Dlaczego jeszcze nie dzwoni? Zainspirował mnie wątek o nieodzywającym się po randce facecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 13:43 Autorka musiała nad tym myśleć długo. Chyba trochę za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka? 24.12.20, 14:54 Ale o czym konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka? 24.12.20, 15:13 O dość żadnej treści tego artykułu. BTW, czy raczysz wyjaśnić wreszcie twój związek z NaTemat i pokrewnymi portalami, bo co drugi dzień spamujesz linkami do tychże? Odpowiedz Link Zgłoś
pieknyksiaze Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka? 24.12.20, 15:18 Lubie go czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 15:06 „Bo jestem lesbijką. Mogę prosić barszczyk/pierogi?” Zazwyczaj dusi to takie pytania w zarodku. Podobnie jak odpowiedz „jestem bezpłodna”/„poroniłam” jako odpowiedz na „dlaczego nie macie dzieci”. Odpowiedz nie musi być prawdziwa, ale powinna być szokująca, żeby towarzystwo pojęło, że nie powinno takich tematów poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka? 24.12.20, 16:19 Można też odpowiedzieć grzecznie: Nie chciałabym zanudzać Cioci przy wigilii moimi problemami ginekologicznymi. Może śledzika? W przypadku braku faceta można powiedzieć, że się jest wybrednym i nie bierze się jak leci każdych portek. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka? 24.12.20, 18:23 Ostatnio na jakims spotkaniu, jako jedyna z jednym tylko dzieckiem zostalam zasypana gradem pytan- a dlaczego tylko jedno, a nie bedzie jej kiedys przykro, ze tak bez rodzenstwa, a moze jeszcze mi sie odmieni, bo jeszcze nie jest za pozno...przez pierwsze 10 min uprzejmie sie usmiechalam i zmienialam temat, kiedy nie podzialalo walnelam z grubej rury, ze mialam histerektomie i wiecej dzieci miec nie moge. Panie poczuly sie nieco niezrecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 15:08 Czy Tobie płacą za promowanie tego nędznego portalowi czy tak bezinteresownie tym spamujesz ciągle? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 15:31 No cóż. Ja jednak proponuję nie spowiadać się rodzinie i nie samobiczować w Święta, tylko jednak wybrać opcję "Nie twój interes, ciociu, podaj pierogi, proszę". Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 15:36 Prosty tip: -czemu nie masz chłopaka? - miałam, nosił spodnie więc umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 16:23 Ja usłyszę kiedy będziesz się odchudzała po ciąży, albo przytyło się!!!! Choć ostatnio już dość ostro zareagowałam więc może dadzą spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 18:28 Bardziej przemawia do mnie to www.instagram.com/p/CJGFcIJMcsI/?hl=pl I dalsze slajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Znów usłyszysz: "czemu nie masz chłopaka?" 24.12.20, 19:00 Ale w większości przypadków to jednak kobieta się nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama