kosmos_pierzasty 24.12.20, 19:06 Ktoś widzi tę transmisję? Masakra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmos_pierzasty Re: Na TVP wirusa nie ma... 24.12.20, 19:19 A nie wiem. Nie jestem na bieżąco, planujemy Opowieść wigilijną. Kevina puściłyśmy wczoraj do gotowania i szczerze mówiąc, to nie wiem, czemu akurat ten film to taki świąteczny hit. Jest mnóstwo ładniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Na TVP wirusa nie ma... 24.12.20, 21:08 Kevin w Polsacie. Jutro po południu powtórka. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Na TVP wirusa nie ma... 24.12.20, 19:56 Ale kontrast wobec Rzymu... Nie to żebym była fanką, ale w Watykanie jest pandemia, na Jasnej Górze - tańce, hulanki i swawole... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Na TVP wirusa nie ma... 24.12.20, 20:04 Watykan sam z siebie jest pandemią. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Na TVP wirusa nie ma... 25.12.20, 00:23 To powtórka z 2019 roku. Spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Na TVP wirusa nie ma... 25.12.20, 01:33 Z napisem "premiera", bo zwróciłam na to uwagę? No ale ok, to pewnie nie jest najdziwniejsze w TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Na TVP wirusa nie ma... 25.12.20, 01:50 I niektórzy księża byli w półprzyłbicach (nie chroniących przed niczym przecież), upchnięci w ławce, jak sardynki w puszce. To co dorysowali im je? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama