mashcaron 25.12.20, 16:03 Czy nie widzę? Co wam Mikołaj podrzucił pod choinkę? Ja dostałam maszynkę do mielenia mięsa ( tak wiem, wiem, ale ja ją chciałam :p) i kolczyki- kółka z białego złota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:08 Ja dostałam balsam do ciała, japońską herbatę i płyn micelarny, no i dużo słodyczy, za dużo jak dla mnie🙈😉 Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:45 Jaką to japońska herbata? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:12 Książkę, kabelek do ładowania telefonu, nasiona, jeszcze jedną książkę, komplet do manicure. Jest ok, trafione, ale prezentu w postaci biżuterii czy telefonu z lepszym aparatem, co delikatnie mniej lub bardziej sugerowałam, się chyba jednak nigdy nie doczekam. Muszę sama kupować 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:13 I jeszcze zestaw herbat, bardzo trafiony tym bardziej, że od osoby, która mnie zaskoczyła niespodzianką. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:39 Też dostałam kabelek do telefonu i wreszcie mam własny! I piękny wazon z mlecznego szkła z trawiastozielonymi wstawkami - znaczy wreszcie dzieci skumały co mama zbiera I kobaltowy wazon, też ładny. Plus krem od szwagierki, to w ramach „każdy powinien coś znaleźć pod choinka” Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:18 czy moglabys pokazac wazony?? uwielbiam szklo uzytkowe Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:04 Kobaltowy ciężej sfotografować, wymaga białego tła i lepszego oświetlenia - myśle o przemianowaniu go na świecznik. Mleczny mnie zauroczył ta zielenią Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:29 piekny ten mleczno-zielony!! ... a takie, jak ten kobaltowy mam dwa, czarny i przezroczysty, w roznych rozmiarach. tulipany w nich pieknie wygladaja! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 19:39 Pokaż, jeśli nie masz daleko Ja mam klarowne z dnem równym górze, nie takie rozszerzane jak ten. I specjalne „grzebyki” do osadzania kwiatów Do tulipanów idealne! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 20:21 tutaj moje tulipanowce, bardzo je lubie Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 20:21 tutaj ikea w pieknym kolorze i ksztalcie Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 20:33 Ikea miewa swietny design i w meblach i w drobiazgach. Nie wszystko z tamtad lubie i czasem wykonanie mnie przeraza, ale ten tutaj wyglada fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 23:40 Kura, a pamietasz jak 100 lat temu dostalam zacmienia i mialysmy sie spotkac na Bahnstrasse ale nie w tym miescie, co trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 27.12.20, 10:06 > Kura, a pamietasz jak 100 lat temu dostalam zacmienia i mialysmy sie spotkac na > Bahnstrasse ale nie w tym miescie, co trzeba? haha, tak to byly czasy! teraz nikt nawet o spotykaniu sie nie mysli, hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 20:49 Mój najulubieńszy niestety już tylko na sucho się da używać, bo go teściowa zalała wrzątkiem 😭 A pod nim mały tulipanowiec, jeśli mogę nazwę pożyczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 09:09 wspanialy! nie wiedzialam, ze wazonom szkodzi wrzatek, ale tez nigdy nie probowalam wrzatku dowazonow lac teraz na pewno nie bede! ja mam jeszcze kilka ceramicznych, kupowanych "jak sie trafi" ... wszystkie kocham (maz mniej, bo coraz wiecej miejsca zajmuje moje szklo hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 12:33 Mojemu wczoraj „boszzz, ile ty tego chcesz kupić?” wyrwało, jak mnie zobaczył przeglądającą strony ze szkłem Dawaj kurko coś jeszcze I nie lej wrzątku, bo na moim przynajmniej nie widać, na innych będzie jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 20:23 a teraz zagadka - to oryginal polskiego artysty, ktos wie kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 20:32 Nie mam pojecia czyj, ale jest swietny! Ksztalt i kolor, absolutnie bym takim nie wzgardzila! Odpowiedz Link Zgłoś
australijka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 21:54 Droga kuro 17 to Cyntia Zbigniewa Horbowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 22:11 > Droga kuro 17 to Cyntia Zbigniewa Horbowego ? nie wiem, czy Cyntia, ale tak, Hobrowego Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:03 No widzisz, a nie sugerowałam a wręcz wprost powiedziałam , ze „ oczekuje” bonu do tapiseria, bo chciałam odnowić fotel a dostałam najnowszego iPhone. Pocieszam się ho mój stary przejęła córka, a bardzo jej na nim zależało Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:19 To, co sobie wymarzyłam. Piękny sweter kaszmirowy w kolorze lawendy lub wrzosu. I wymarzony dres i piżamę, też wymarzoną. Ta ostatnia od syna ... ze stypendium naukowego 🥺 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:39 Jaka jest ta wymarzona piżama? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:48 Od syna .... każda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_2009 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 23:51 sweter - jaka firma? Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:20 Kolczyki, kosmetyki, likier, słodycze. Najbardziej chyba ucieszyła mnie świeczka Goose Candle. Mąż się w tym roku postarał Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:34 Mój osobisty Mikołaj spisał się bardzo niespodzianką za to był prezent od... eks mojego męża, który przyniósł Młody, zresztą bardzo trafiony. Naprawdę mnie miło zaskoczyła. Również mój syn dostał od niej prezent, a nawet „nasz” mąż Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:35 Fajna ta ex! Czyli fajny musi być mąż. Czyli fajna musisz być też ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:49 Z tą fajnością eks to bym nie szalała może po tylu latach opieki i troski nad jej synem, w końcu to doceniła? Nieważne, miły gest, który nas zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:54 O, wychowujesz syna ex? Fajnie. Więcej osób do kochania! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:59 Trafiony prezent od Ex męża bardziej by mnie wystraszył niż ucieszył. Trafiony prezent to mi przyjaciółka może dać, a między tobą a Ex’ią przyjaźni nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:48 A czego tu się bać? Byłego męża chyba zna. I wystarczy spytać syna "co mika lubi" lub strzelić poprostu w jakiś gustowny drobiazg. Miło. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:07 Uhum, wszyscy znają wszystkich, a o nietrafionych prezentach od najbliższych nikt nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:35 Ja dostałam to co chciałam czyli srebrny pierścionek Córka srebrny łańcuszek i zawieszką- konik z cyrkoniami Mąż jeszcze nic bo nie mógł się zdecydować. Obie z córką jesteśmy zachwycone Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:36 Eeee a to nie obraczka? Oświadczył się? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:41 Nienie, on jest taki rozpłaszczony jakby przez środek. Taki pierścionko- obrączka. Nienawidzę pierścionków z oczkami czy jakimiś wystającymi elementami. Ten sobie upatrzyłam już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:40 Podejrzana ilosc takiego bardziej exclusive alcohol. Problem w tym, ze narazie nie ma z kim probowac, z kim sie dzielic smakowaniem, bo jest jak jest ... Ale przynajmniej butelki fajne i kazda ma cool story Cheers (no pun intended ). Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:45 Czemu nie ma się z kim dzielić? Sami abstynenci? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:53 Maz pija wylacznie wine i to w bardzo malych ilosciach, Najmlodszy jest z nami na chwile ale on jeszcze "nie dorosl" do smakowania (appreciation!) takich bardziej sophisticated trunkow , z przyjaciolmi nie da sie spotkac jeszcze pewnie dluuugo No kiepsko jest ... Do lustra to ja ewentualnie moge szklaneczke whisky raz na jakis czas ale to nie ten sam fun, co w fajnym towarzystwie. Moge tylko miec nadzieje, ze w jakims momencie 2021 uda sie, eh ... Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:54 Rozumiem. Za lepszy 2921! Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:55 2021! Mam nadzeje, że nie trzeba czekać 900 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:58 gaskama napisała: > 2021! Mam nadzeje, że nie trzeba czekać 900 lat. > Juz i tak musze czekac kolejnych 800 lat na spotkanie Jupiter with Saturn, bo w tym roku mi sie nie udalo zobaczyc - chmury byly totalne Wiec moze i do 2921 poczekam na wspolne picie z przyjaciolmi - 100 lat w te czy we wte - no problem Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:21 > Juz i tak musze czekac kolejnych 800 lat na spotkanie Jupiter with Saturn, nie, nastepne bedzie za 60 lat moze doczekamy, hehe ... ja tez nie widzialam, bo lato, u nas dzis ostatni dzien - wypogodzili sie, ide szukac ... na pocieszenie - widzialam dzien przed, tez piknie! Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:59 No pluje przez lewe ramie! Tfu! Na psa urok! Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:01 O jezu, ale dobrze życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:43 Wszystkie prezenty były udane. Dostałam cztery książki w tym dwutomowe Kresy- śladami wielkich Polaków. Świece bolsius ale nie mogę po remoncie kuchni znaleźć tealightów Jakiś zestaw kosmetyków do ciała. Słodycze i alkohol. Od córki kredki i szkicownik. Od męża złoty zegarek tylko ma za dużą bransoletkę a skrócić mogę u jubilera tylko wszystko pozamykane Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:51 Książkę, świece, cudne puchate kapcie, zestaw do robienia biżuterii z żywicy i ampułki z kwasem hialuronowym do darmarollera Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:51 *dErmarollera oczywiście 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:54 Dostałam książkę poświęconą kawiarniom, bistrom i tym podobnym miejscom w mieście gdzie mieszkam. Pieniądze ze sprzedaży tejże książki wesprą opisane działalności, które teraz właśnie walczą o przetrwanie. Poza tym kupiliśmy sobie nowy ekspres do kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:56 O ... chciałabym taka książkę i Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 16:57 Dostałam książkę poświęconą kawiarniom, bistrom i tym podobnym miejscom w mieście gdzie mieszkam Wspólczesnym typu przewdonik czy z rysem historycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:08 Współczesnym. To takie opowiadanie o "małej" gastronomii w Brnie, o ludziach ją tworzących. Nie przewodnik. Raczej wydawnictwo albumowe. Tak bym to nazwała. Co ciekawe książkę wydała fundacja, którą założyła emigrantka z Mauritiusa mieszkająca w Brnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:10 I są jeszcze przepisy kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:14 Fajne. Nawet jak minie (wtedy pewnie tym bardziej). Brakuje mi takiego albumowego opowiadania o Warszawie, bo są chyba tylko przewodniki z wątpliwej jakości recenzjami Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:15 Jesteś pewna, że nic takiego się nie wydało? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:23 Pewności na 100% nie mam. 2-3 lata temu dostałam coś w tym stylu kiepskiej jakości i wtedy sprawdzałam w necie -nic nie znalazłam (co nie znaczy, że nie istnieje) Wychodzę z założenia, że jeżeli mówimy o współczesności (a na moich oczach zamknęło się parę fajnych miejsc, jeszcze przed covidem itd) - to oprócz bieżących informacji (które i tak można sobie wygooglać) powinny być piękne fotografie, historie właścicieli i być może klientów, anegdoty, opis kultowych dan/napojów, może też być historia danego budynku itd. Od bieżących informacji jest internet - taka pozycja powinna być przyjemnościowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:35 Poszukaj, bo może takie wydawnictwo jest i czeka na ciebie. Warto też śledzić wiadomości regionalne na portalach informacyjnych. Czasami pojawi się tam wiadomość o "takiej" książce. No i księgarnie internetowe przeglądać. PS. Książka, którą dostałam jest właśnie taka jaką byś chciała przeczytać o Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:45 Nie jest to może piewrsza rzecz, która robię po w staniu z łóżka, ale ogólnie jestem w miarę czujna p.s. wygooglałam - fajnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:20 chococaffe napisała: > Brakuje mi takiego albumowego opowiadania o Warszawie, bo są chyba tylko przewo > dniki z wątpliwej jakości recenzjami > Well, just do it Masz juz project na 2021 BTW, wciaz nie moge sobie wybaczyc, ze nie kupilam sobie photo-album, ktory zostal wydany po crazy ice storm w 1998 roku. Lezal bardzo dlugo wszedzie i jakos tak odkladalam kupno, odkladalam az zniknal Stupid me. Zostaly mi tylko nasze wlasne zdjecia z wizyty u rodziny w Ottawa & Montreal ale album byl definitely fajniejszy niz moje fotki. Kropka - trzymaj przewodnik dla przyszlych pokolen - swiadectwo czasow! Seriously. Life. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:26 Mój projekt na 2021 - to moja osobista historia bywań (też kawiarnie) czyli uporządkowanie śmietnika. Z tym, że ja nie potrafię robić ładnych zdjęć. A z tego typu pozycji, jedną z moich ulubionych są Literackie Kawiarnie Europy Pięknie ilustrowana i fajne historie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:40 Własnoreczny? Czy artysty? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:01 Onesie w zebrę, z kapturem z uszami, w którym właśnie siedzę - to mój ukochany prezent od męża Od dzieci cudowności pluszowe - ciepłe kapciuchy-wiewióry, nauszniki w panterkę i minitermofor w liski. Oraz kubek reagujacy na temperaturę, zmieniajacy kolor, gdy herbatka wystygnie, no kocham tych moich synów Po za tym zestaw pachnacych biokosmetyków, maszynkę do mielenia (nigdy nie miałam, wstyd pewnie) oraz złotego maczka air maleńkiego, bo poprzedni dogorywa niestetyż, śliczne cacuszko. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:01 Suszarkę do włosów (stara ledwie dyszy i prawie, że składam ją z kawałków przed suszeniem) - cieszę się, bo nie lubię takich zakupów Płyty, książki, świeczki, parę domowych przetworów, białą herbatę bio Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:29 Piżamy. Takie, jak chciałam. I kawę dla koneserów. Tylko ja pije z mlekiem i słodka, wiec doceniać walory będzie mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:41 Czyli maz dla siebie kupil😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 21:00 A może nie od męża? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:33 Welniany szalik, perfumy, które pokazalam palcem, porcelanowy kubek. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:37 mashcaron napisała: > Czy nie widzę? > Co wam Mikołaj podrzucił pod choinkę? > Ja dostałam maszynkę do mielenia mięsa Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:06 Od męża wisiorek i kolczyki, sukienkę( tę sobie akurat sama kupiłam ale w ramach gwiazdki). Kasę od rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 17:59 mashcaron napisała: > Czy nie widzę? > Co wam Mikołaj podrzucił pod choinkę? > Ja dostałam maszynkę do mielenia mięsa ( tak wiem, wiem, ale ja ją chciałam :p) > i kolczyki- kółka z białego złota. mnostwo kosmetykow,buty ,voucher do kosmetyczki na rzesy 2 d (chcialam sprobowac),kolczyki ktore zayebiscie pasuja mi do nowej fryzury (przed wigilia ,na zupelnym spontanie trafilam do fryzjera ktory scial mi tak genialnie wlosy,ze nie ma osoby ktora by sie nie zachwycila.co mnie sama zdumiewa bo bylam zwolenniczka dlugich -teraz zas nie moge sie napatrzec zrobilam tez fajne prezenty innym ,co cieszy mnie nawet bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:00 Wrzuc zdjęcie fryzury! Przynajmniej od tylu! Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 22:52 😀 to coś na kształt boba ale fryzjerce udało sie (albo ma talent), zrobić z tego coś nietuzinkowego.a może to dlatego że mam kręcone włosy xd Dla mnie to nowość bo zawsze preferowałam włosy długie lub półdługie, a tu nagle są mniej więcej do uszu - ale chyba pierwszy raz w życiu doświadczyłam, co oznacza, że ktoś unie ścinać włosy oraz dobierać fryzurę. I to żaden wypasiony salon, ot normalny fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 09:11 > 😀 to coś na kształt boba ale fryzjerce udało sie (albo ma talent), zrobić z t > ego coś nietuzinkowego.a może to dlatego że mam kręcone włosy xd Alessa, zapisz sobie ta fryzjerke i trzymaj jak nawiekszy skarb!!! dobry fryzjer trafia sie bardzo rzadko. ja jezdze z niemiec do polski, zeby miec odpowiednia fryzure Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:07 Ciepłe leginsy, za małe na moją pandemiczną d książkę, kosmetyki, bluzkę, żelazko Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:26 Torebkę, panel do bransoletki Nominative, ze śnieżynką, koszulkę z Annuszką, ktorą sama wybrałam. I nowy samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 18:30 ja perfumy, jak zwykle na wszelkie okazje Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 19:31 Słodycze, słój na ciastka, bluzę, torebkę i złoty naszyjnik Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 19:36 Pierścionek, Cartiera. Szczeka mi lekko opadła - mega pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 19:44 Kubek termiczny i pizame od siostry, czarne matowe sztucce od córy, slodycze i rekawice kuchenne od mamy i kamere samochodową od chlopa. Bóg mi swiadkiem nie wiem co go opuscilo, akcesoria samochodowe to zupelnie nie moja bajka, ale wiem, ze chcial dobrze. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 19:51 Czarne, matowe sztućce?! Matko, nawet nie wiedziałam że takie istnieją. Pokażesz? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 21:00 Nie wiem czy sie link wklei, ale sprobuje 😜 Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 19:57 Też mam czarne matowe sztućce, z tym, że z widelczykami do ciasta, ale nie są tak ładne, jak te, te wyglądają jak moje zwykłe sztućce Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 19:52 oj przyda Ci się, kamerę bym brała Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 21:01 Heheh pewnie tak, ale marzył mi sie apple watch, a to pudełko w opakowaniu podobne, zdążyłam sobie narobic nadziei a tu taki klops 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 21:43 rzeczywiście ale kamera się może tak przydać, że pozwoli oszczędzić kasę na apple watch i jeszcze zostanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 22:17 Kamera samochodowa to najlepszy zapewniacz spokoju podczas jazdy samochodem. Tez jestem nieakcesoriowa. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 19:51 A ja dostałam sholla elektrycznego do stóp, w sensie: wygładzarkę- chciałam (i latem będzie mi nadal wolno pisać na ematce) Ale ja w tym roku miałam w nosie prezent własny i byłam najbardziej nakręcona prezentem dla syna, żeby się ucieszył. Elektronikę dostał, taką profesjonalną dla grafików. No i się ucieszył bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 25.12.20, 22:07 Jaki to scholl? Mam taki na baterie ale najchętniej zamieniłabym na elektryczna frezarkę Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 11:03 To chyba to ma ładowarkę, rolkę która się obraca (możesz dokupować z różną grubością ziarna), może być używany pod prysznicem i w wannie bo jest wodoodporny. Użyłam już raz- fajny Nie jest specjalnie "mocny" i jak dociśniesz to się zatrzymuje, ale to chyba dobrze, żeby sobie krzywdy nie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Wątku prezentowego jeszcze nie ma?? 26.12.20, 19:18 Perfumy lancome miracle i książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama