chicarica 25.12.20, 19:49 Pytam bo szukam inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallgosia76 Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 19:55 Agnieszka Jeż ,,Miłość warta wszystkiego’’ Przepiękna opowieść o miłości i przyjaźni w czasach wojny. 2 dzień i zaczynam drugi tom- przepiękna... Polecana tu właśnie, bardzo dziękuję tej osobie❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 20:40 'Lwów- kres iluzji' - Grzegorza Gaudena. To o pogromie we Lwowie w 1918 roku i przy okazji autor omawia też inne pogromy z tego okresu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 20:41 Przepraszam. Źle się podpięłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-mama Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 20:10 A my tu sobie o ksiazkach rozmawiamy w rownoleglym watku. Lubie watki ksiazkowe, wiec tu tez odpowiem. Wlasnie skonczylam Becoming Michelle Obamy i troche mnie rozczarowal, bo ta czesc polityczna wydala mi sie nieszczera. Zaczelam "Language of the Spirit", historie muzyki powaznej. Chociaz temat pozornie "powazny" to swietnie i lekko sie czyta. A dla rownowagi zamierzam sobie sciagnac na kindla kilka chick lit/romansow, tylko nie mam inspiracji. Przeczytalam cala Mhari McFerlane, cala Marian Keyes i chcialabym cos w podobnym stylu. Jesli ktos moze polecic to bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 20:21 Słucham Justyny Kopińskiej - audiobook "Cała Polska odwraca oczy". Dokujące, smutne, trudne z uwagi na tematykę. Czyta Krystyna Czubówna, więc ten przekaz jest wzmocniony. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 20:34 Watek jest, juz ma ponad 100 wpisow - check it out Duuuuzo tytulow Good luck! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 22:23 Okej, dzieki, nie zauwazylam! Moderatorki prosze o przeklejenie Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 20:56 Króla Twardocha. Serialu nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 22:26 I nie oglądaj, bo aż boli patrzeć jak cała para poszła w gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 22:25 Od syna dostałam Becoming M. Obamy od męża Pokorę Twardocha. Ale na razie czytam emame. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Co czytacie w te święta? 25.12.20, 22:28 Właściwie to nic, bo mnie łapa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
nawoyka Re: Co czytacie w te święta? 26.12.20, 00:54 Radka Raka. Skończyłam właśnie Pokorę Twardocha. Odpowiedz Link Zgłoś
niejedynywolnylogin92 Re: Co czytacie w te święta? 26.12.20, 00:59 Skończę Chłopca z lasu, i na półce czeka Magdalena Knedler- nie całkiem białe boże narodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co czytacie w te święta? 26.12.20, 01:31 A czy ktoś wie dlaczego Szamańska choroba Hugo Badera nie występuje w wersji elektronicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama