tanebo001 27.12.20, 14:25 Stałem dziś w kolejce. Same osoby po 50-tce. Weszła kobieta. Z wózkiem, dzieckiem na ręku i drugim 5-letnim. I poprosiła by ją przepuścić. Nikt się nie zgodził. Słusznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:28 a gdzie to, koronahisteryku,, stałeś DZIŚ w kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:39 Do WC może. Odpowiedz Link Zgłoś
joyce_byers Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:48 U mnie spożywcze otwarte. I tp całkiem spore spożywczaki plus Żabka także otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
joyce_byers Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:49 W Żabce, w każdym innym spożywczaku? U mnie wszystkie poza Biedrą i Lidlem otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:53 i jak długą widziałaś przed nimi kolejkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mec.pirania Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:55 Do szczepienia Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 15:13 małę sklepy są otwarte. Ja dziś w byłam nawet w duzym lokalnym markecie, tzn mąż był a je siedizałam w aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:42 A gdzie to stałeś w kolejce?? Twoja "dziewczyna" ma 50, nazywasz ją starą? Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:51 50 latka może mieć male dziecko, np ja niedługo, i co przepuścić czy za stara? 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:55 osoba, z którą tanebo ponoć się spotyka jest równie aseksualna jak on, więc żadnego dziecka na ramieniu nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:58 Nie jest aseksualna Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:59 tanebo001 napisał: > Nie jest aseksualna Yay, zrobiłeś to w koncu? Gratulacje🥳 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 15:03 Cofam🥳 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 15:10 > Nie jest aseksualna Jak rany, to znaczy , że ona po prostu nie chce uprawiać seksu z Tobą? Występujesz w roli związkowej zapchajdziury? Miej trochę godności, no na litość... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 15:15 To nie tak. Została rzucona przed ołtarzem przez wielką miłość. Drań. Leczyła się. Potem poznawała normalnych facetów. Ale w łóżku było tak sobie. Jak proponowała rezygnację z seksu to faceci uciekali. Więc teraz chce od początku zacząć bez tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 15:25 Zalecam Ci terapię. Tylko się nie zniechęcaj w przypadku gdy terapeuta spadnie z krzesła gdy mu o tym opowiesz. Potem powinno być lepiej ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 15:33 A ok. No nie zawsze ludzie są kompatybilni. Ale czemu nie potraktować seksu jak miłego spędzania czasu ze sobą w łóżku, tak po prostu, a nie robić z tego wielką SPRAWĘ? Może tam chodzi o coś więcej, coś przykrego, że jest aż tak uprzedzona. W każdym razie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 14:57 Babcie przodem Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Chamskie zachowanie starych w kolejce 27.12.20, 15:30 50 latka może mieć male dziecko, np ja niedługo O Matko Bosko i Jezusie Nazareński! Ale jak to tak?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama