puella_174 28.12.20, 16:37 Kiedy pojawiły się Wam lub osobom bliskim objawy zakażenia koronawirusem? Ile dni po kontakcie? Oczywiście pytanie adresowane do osób, które wiedzą kiedy doszło do zakażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lianis Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 16:58 Wogole sie nie pojawily. W sobote na urodzinach u bratanka byl kontakt z dwoma osobami, ktore w niedziele dostaly goraczki, w pon mialy testy a we wtorek wynik pozytywny. Nikt wiecej z obecnych sie nie zarazil. Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 17:03 Córka pierwsze, skąpe objawy zaczęła mieć we środę, u mnie objawy pojawiły się w piątek, w kolejnym tygodniu. Ciężko powiedzieć kiedy dokładnie się zaraziłam, bo kontakt przy małym dziecku był bliski i bardzo intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 18:44 Moja koleżanka miala podobnie, ponad 10 dni od kontaktu, gdyby nie to, że nigdzie nie wychodziła, bo byla w samoizolacji i właśnie miala wracać do życia a tu ścięło ją z nóg w ciągu pół godziny z osoby chodzacej stała się leżacą z bólami stawów i głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 18:45 W piątek ostatni kontakt (nie wiem, kiedy zarażenie, może w piątek, może w środę) w czwartek pierwsze objawy typu kaszel, osłabienie, jeszcze nie zidentyfikowane, w niedzielę utrata węchu i nasilenie kaszlu, osłabienia. Długo jakoś, ale w normie. Drugi przypadek, we wtorek kontakt z chorym, w niedzielę utrata węchu, kaszel, osłabienie, wszystko od razu razem. Odpowiedz Link Zgłoś
smaczna_zupa Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 19:45 Ja miałam kontakt wiele razy z osobami (głównie dziećmi i ich rodzicami), które chorowały, bądź miały pozytywne wyniki testów. Tak samo moje dzieciaki, które są w innych placówkach. Nie mieliśmy żadnych objawów, testowaliśmy się już tyle razy i zawsze mieliśmy wyniki negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 19:46 5. Przepisowo i modelowo. Mój brat, przyjechał, spotkali się z kolegą, który jeszcze nie wiedział, że choruje. Wszyscy po kolei panowie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 20:33 Mąż: 6 dnia od kontaktu- brak siły na podniesienie rąk, 7 kłucie w klatce piersiowej, od 8 regularne chorowanie. 4 dnia od kontaktu mąż zaraził kolejne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
dilmahhhh Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 20:51 Córka zagoraczkowala w środę, zarazilam sie od niej, pierwsze objawy mialam w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Koronawirus - kiedy pojawiły się objawy? 28.12.20, 22:37 U nas 3-4 dni od kontaktu pojawiły się objawy Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama