daniela34 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:11 Chyba mam postanowienie noworoczne-założyć wątek, który będzie się ubiegał o ten zaszczytny tytuł. Mój tegoroczny typ: forum.gazeta.pl/forum/w,567,169351789,169351789,Nagle_okazuje_sie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:18 Uwielbiam bergamotkę a tego nie zauważyłam! Jak to możliwe?! Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:20 Niemożliwe. Wpisałam się. Czyli bergamotka sporo natworzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:25 Mnie ten wątek zapadł w pamiec szczególnie, akurat kończyłam wakacje, luz, blues, relaks w hotelu i bum! Taki wątek do czytania Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:41 O tak! Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:42 A co z wątkiem jest nie tak? No chyba raczej z niektórymi odpowiadającymi. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:43 Eee, wróć, nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 20:51 Sorry, nie masz szans "Epickie" watki powstaja pod wplywem... powiedzmy, ze czarow Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:38 Mówisz, że konieczne jest "wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości"? Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:43 forum.gazeta.pl/forum/w,567,170548765,170548765,Kobiece_forum.html To jest wątek, który śmiało może konkurować o tytuł wątku dekady nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:48 Też zabrałam głos. Dlaczego tak sądzisz grrruuuu? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 04:12 grrruuuu napisała: > forum.gazeta.pl/forum/w,567,170548765,170548765,Kobiece_forum.html > To jest wątek, który śmiało może konkurować o tytuł wątku dekady nawet. to chyba przez ten wątek kilka fajnych forumek przestało tu pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:27 Panie przedawkowały forum. A Mary Lu miała rację, że mężczyźni wannabe powinni być banowani, bo zaśmiecają wątki, natomiast zawsze, ale to zawsze, znajdzie się parę gwiazd, które wydają się z nimi w obleśne dyskusje zupełnie serio. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:41 triss_merigold6 napisała: > Panie przedawkowały forum. > A Mary Lu miała rację, że mężczyźni wannabe powinni być banowani, bo zaśmiecają > wątki, natomiast zawsze, ale to zawsze, znajdzie się parę gwiazd, które wydają > się z nimi w obleśne dyskusje zupełnie serio. Te gwiazdy akurat zostaly Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:47 Uhm. Atencyjne dziewczęta, nawet obleśny incel z piwnicy się nada. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:44 Też zgadzam się, że wątek jak wątek - to z niektórymi odpowiadającymi jest coś nieźle nie tak, a nie z postawieniem problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 09:55 Chodzi o kontrast między problemem postawionym na otwarciu a tym co jest dalej Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 10:51 triss_merigold6 napisała: > Panie przedawkowały forum. > A Mary Lu miała rację, że mężczyźni wannabe powinni być banowani, bo zaśmiecają > wątki, natomiast zawsze, ale to zawsze, znajdzie się parę gwiazd, które wydają > się z nimi w obleśne dyskusje zupełnie serio. I dlatego jest to prawdziwy wątek roku - autorka problem zdefiniowała właściwie, a dowody na to przybiegły same rączym truchtem i zaczęły ściągać gacie przed oblechami. Tu też zaraz przybiegną pełne wzmożenia 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 11:57 W takim razie powinna być inna nominacja nie na wątek, ale na zjawisko, baaardzo widoczne - nie ma znaczenia jak głupie pytanie zada jakiś forumowy trol i oblech to zaraz znajdą się ochotniczki gotowe do odpowiedzi na serio, będą wklejać koszulki, opowiadać w czym śpią, jak planują remonty, kupują domy, udzielać rad rozwodowych, pocieszać zdradzonych i cokolwiek się komu zamarzy. Wobec tego ja nominuję Forumowe Ochotniczki Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 12:03 Ototo. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 12:57 malia napisała: > W takim razie powinna być inna nominacja nie na wątek, ale na zjawisko, baaardz > o widoczne - nie ma znaczenia jak głupie pytanie zada jakiś forumowy trol i obl > ech to zaraz znajdą się ochotniczki gotowe do odpowiedzi na serio, będą wklejać > koszulki, opowiadać w czym śpią, jak planują remonty, kupują domy, udzielać ra > d rozwodowych, pocieszać zdradzonych i cokolwiek się komu zamarzy. > Wobec tego ja nominuję Forumowe Ochotniczki Mnie te panny nie przestają zadziwiać. Jest taka jedna forumka, fajna dziewczyna i lubie ja czytać ale jak zaczyna się uroczo przekomarzać z padalcem i rozmawiać z nim o seksie, to jest to dla mnie tak zenujace że aż mnie oczy bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:06 Tak, te cringe'owe zwierzenia o piżamkach. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:12 O tak, wycofałam się z tego wątku galopkiem. Bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:58 Ale przecież w tym wątku większość sobie jaja robiła, tylko ze dwie na serio doradzały trollowi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 14:01 Aż weszłam jeszcze raz, aby sprawdzić troll mada i jak zwykle flirtująca z bywalcem ichi... Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 14:40 Jaki wątek masz na myśli? Chyba nie ten ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 14:54 Ostatni o piżamach z górnych półek. Po wnikliwym przeglądnięciu wątku widzę, że więcej forumek na serio dyskutuje z bywalcem i próbuje mu doradzać... Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:10 oooo, to nie czytałaś wąteczku jak nawet koszulki nocne mu wklejały? Nie pamiętam tytułu, ale on się pytał, która nago śpi, zapewniam cię że wpisy były serio Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:27 O, wpisy są baaardzo serio i to zazwyczaj jest stałe grono pań spragnionych uwagi oblechów. Największy dysonans mam, gdy obleśne wpisy budzą oburzenie większości forumek, zgłoszenia koszem idą w liczby rzadko widywane, niektóre piszą w wątku wprost, co o tym sądzą, a niuńka, która jest adresatką tych wykwitów sądzi, że to komplementy życia i nadstawia się na więcej, jeszcze dodając, że każdy może gadać, z kim chce... No więc ja nie gadam już z co najmniej czterema niby normalnymi forumkami, bo mi niedobrze autentycznie, jak sobie przypomnę ich upodobania "towarzyskie". Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:58 iwoniaw napisała: > O, wpisy są baaardzo serio i to zazwyczaj jest stałe grono pań spragnionych uwa > gi oblechów. Bywalec nie jest specjalnie bystry, ale prowadzi z tymi żądnymi uwagi ciekawą gierkę- zaczyna niewinnie- śmichy chichy, gadamy jak dobrzy znajomi i nagle przeistacza się w spoconego, wąsatego, zboczonego wujka- tu w tyłek klepnie, tu o seksie zagada, a te wydawałoby się ogarnięte i sensowne forumki dalej prowadzą z nim dialog- taki trochę zadziorny, a trochę kpiący, ale wciąż akceptujący te obleśne wtręty. Jestem szczególnie zdziwiona udziałem jednej z bardziej moim zdaniem sensownych osób na forum, w tych pogaduszkach. Odkąd zorientowałam się mniej więcej kto jest kim na forum staram się bywalca unikać, jeśli odpowiedziałam na jego post to dlatego, że pisałam na szybko z telefonu i nie zorientowałam się kto jest autorem. Nie dlatego go unikam, że jest niepopularny wśród innych ematek, czy też zrobił mi coś złego- unikam go ponieważ jest seksistą, męskim szowinistą i erotomanem gawędziarzem. To są cechy, których nie toleruję u nikogo. To co najbardziej mnie odrzuca, to właśnie to, że prowadzi normalną dyskusję i nagle wyskakuje jak Filip z konopi z jakimś obleśnym seksistowskim tekstem, albo innym nieśmiesznym żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 17:18 magdallenac napisała: (...) Tak, wiem, nie o przypadkowym wdaniu się w rozmowę przez osobę nieświadomą pisałam przecież. Tamte panie to recydywistki, nad wyraz zadowolone z poklepania po tyłku za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 12:35 O tak. Ja mu zazwyczaj piszę cokolwiek, jak mnie naprawdę ostro wk... swoją głupotą. Dyskusji z nim na miłym gruncie nijak nie ogarniam. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:52 malia napisała: > oooo, to nie czytałaś wąteczku jak nawet koszulki nocne mu wklejały? Nie pamięt > am tytułu, ale on się pytał, która nago śpi, zapewniam cię że wpisy były serio > I prawidłowo. Naiwność ematki jest porażająca - uważa, że korupcja na styku biznesu i polityki to wymysł foliarzy, a jak facet pyta o koszulki nocne, to jest miłośnikiem mody. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:18 dramatika napisał(a): > malia napisała: > > > oooo, to nie czytałaś wąteczku jak nawet koszulki nocne mu wklejały? Nie > pamięt > > am tytułu, ale on się pytał, która nago śpi, zapewniam cię że wpisy były > serio > > > > I prawidłowo. Naiwność ematki jest porażająca - uważa, że korupcja na styku biz > nesu i polityki to wymysł foliarzy, a jak facet pyta o koszulki nocne, to jest > miłośnikiem mody. Mój booosze, nie oceniaj znów wszystkich według siebie Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:00 malia napisała: > oooo, to nie czytałaś wąteczku jak nawet koszulki nocne mu wklejały? Nie pamięt > am tytułu, ale on się pytał, która nago śpi, zapewniam cię że wpisy były serio > Tak było I o karmienie piersią sie dopytywal i sporo odp było jak najbardziej serio Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:45 To Wy chyba o jakimś innym wątku piszecie. Nie chce mi się wierzyć, że jedna z drugą mu pokazywały zdjęcia swoich koszul nocnych Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 19:24 magdallenac napisała: > To Wy chyba o jakimś innym wątku piszecie. Nie chce mi się wierzyć, że jedna z > drugą mu pokazywały zdjęcia swoich koszul nocnych Ja pamietam jak w jego wątku z pytaniem w czym śpicie niektore odpowiadały ze śpią nago. A jak zapytal jak dlugo karmily piersią to mu odpowiadały. On też obrzydliwie potrafi wyciągnąć jakiś szczegol o którym dana forumka kiedyś napisała i jej tym przysrac. Coraz bardziej wierzę w to, ze to gazeciarz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 00:17 gazeciarz nie mieszka w Poznaniu..a on w Krakowie się nie orientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 08:19 W topografii poznania tez nie jest zbyt oblatany.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 00:35 malia napisała: > oooo, to nie czytałaś wąteczku jak nawet koszulki nocne mu wklejały? Nie pamięt > am tytułu, ale on się pytał, która nago śpi, zapewniam cię że wpisy były serio > 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 17:41 Ale poflirtowalam as sie spocilam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 14:51 magdallenac napisała: tylko ze dwie na serio do > radzały trollowi. Bardzo szybko naliczyłam co najmniej 4, w tym jedną której się szczególnie dziwię, bo indywiduum narobiło już jej przykrości (eufemizm). Dalej komentować nue będę, bo napiszę coś mocno nieprzyjemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:01 Masz rację daniela, ja tylko pobieżnie spojrzałam na wątek, bo sama się w nim udzieliłam. Miałam bywalca wygaszonego, ale pojawiło się jakieś kolejne indywiduum, które też chyba jest bywalcem, więc wątek zrobił się strasznie chaotyczny. Staram się wygaszać wszystkie jagielniki, bywalców, wtopków itd. ale wciąż widzę, że są cytowani i widzę odpowiedzi w ich wątkach. Nie potrafię zrozumieć, jak to możliwe, że sensowne wydawałoby się forumki są z tymi trollami w takiej świetnej komitywie... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kapturek18 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:05 Niektóre nawet łażą za nimi na męskie forum Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:15 na forum etata??? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kapturek18 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:19 Motoryzacyjne. Wszystko jest w wątku Kobiece forum Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:15 Wiem. Określenie AUTO powoduje że coś jest męskie? Nie jeździsz autem? Nigdy nie kupowałaś auta? Zawsze to robił u was pan mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kapturek18 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:18 Uspokój się. Nieważne jaka nazwa forum, ważne ze piszą tam w zdecydowanej większości faceci Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:47 Zaraz...czy Wy piszecie, że ta forumka, którą on tak z błotem zmieszał, teraz normalnie z nim pisuje?? Przeczytałam cały wątek i jestem w niezłym szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:51 masz, znalazłam forum.gazeta.pl/forum/w,567,170755632,170755632,Kto_spi_nago_.html Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:57 A tu nic nie pisałam. To tez ten kretyn? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 20:49 Też. Był też wątek o fantazjach seksualnych, w których opisywał, że on fantazjuje o tym by być misjonarzem i zapładniać wioskę Murzynek. Na szczęście wątek poleciał zanim gruu, ichi i kkalipso zaczęły się uzewnętrzniać. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:13 Udowodnij mi, że ja się kiedykolwiek przed nim uzewnętrzniałam. Ze dwa trzy razy coś tam z nim zażartowałam, ale to zanim zrozumiałam co ta osoba sobą reprezentuje, i to tylko i wyłącznie dlatego, że nigdy praktycznie nie wchodziłam w jego wątki i zawsze się dziwiłam skąd jego wątki mają taką popularność i mają po 400/500 wpisów, może zapytaj te, które z nim tak zawzięcie dyskutują skąd jego fenomen, bo jak już wcześniej pisałam winne są tak samo te które nie biorą jego na poważnie i jak i te które tak zażarcie z nim walczą że godziny na dyskusjach z nim spędzają. Bezsensne odbijanie piłeczki. Bywalec zły to my go będziemy wyganiać, zamiast nie odpowiadać. Za chwilę ten wątek zostanie nominowany do wątku roku taki popis dajecie obgadując inne emamy. Każda ma inny charakter zrozumcie to w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:50 Ty jesteś regularnie "obgadywana" jako psiapsióła bywalca, więc chyba zdążyłaś się przyzwyczaić? Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:49 Serio? Ty też uważasz, że cokolwiek piszę to jest to osobiste zwierzenie? Była już tu taka, która twierdziła, że się chwalę orgazmami bo napisałam, że są kobiety, które je przeżywają Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 22:01 grrruuu, to nie musi byc osobiste zwierzenie, ale prawda jest, ze cokolwiek napiszesz to jest to woda na jego mlyn. Bywalec jest bardzo prymitywna i typowa attention whore i potrafi w umiejetny sposob prowokowac. Dla niego nie jest istotne, czy dostaje uwage pozytywna, czy negatywna, wazne zeby ktos z nim rozmawial. Ja sie po prostu zastanawiam po co to robicie... Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 22:14 Raczej chodzi mi o to, jakie rzeczy tutaj są uważane za "zwierzenia". A co do Bywalca to większość kręci z niego bekę. Ot, guilty pleasure. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 23:04 Wklejanie linków do nocnej bielizny, którą się samej nosi, to jest niby ciśnięcie beki? Nie. To bycie ochotniczką. Nazywajmy sprawy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
grrruuuu Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 23:56 A to chyba jednak nie do mnie, bo ja nigdzie nie wklejałam tu zdjęć bielizny, którą noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 08:18 Ja tez nie. Do jednej z zalinkowanych przez kogoś innego dopisałam ze jest w moim stylu. I nie była to koszulka mini w panterkę. Tak analizuje i myśle, ze problem tkwi w słowach „bawełna nie może być seksowna”... co dziewczynki? 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 09:36 padum napisała: > Tak analizuje i myśle, ze problem tkwi w słowach „bawełna nie może być seksowna > ”... co dziewczynki? 😎 Tak tak. My wszystkie biegamy w bawełnianych gaciach i #zazdrościmy 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 09:50 Ooo.. uderz w stół... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 10:27 Widzę, shell, że znowu ci brak atencji doskwiera. Nic się nie uczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 10:33 Ale powiedz... dlaczego to dla ciebie istotne?...😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 11:57 Moje majtki? Pytanie raczej, dlaczego dla ciebie są istotne Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 12:26 Nie kochana.. moje zachowanie dlaczego Cię tak obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 12:40 A skąd założenie, że mnie obchodzi? Po prostu odpowiadałam na kuriozalny wniosek o majtkach. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 12:48 A wcześniej? 😁 poza tym po pierwsze nic o gaciach nie pisałam... po drugie o bieliźnie pisałam ogólnie i zaadresowałam post „dziewczynki”. Coś jeszcze? Bo zdaje się, ze robisz teraz to samo, co drażni cię we mnie i wątkach obsrajtusa... 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 17:34 Ale mnie w tobie nic nie drażni, ty mnie bawisz i trochę żenujesz, od zawsze, a odkąd zaczęłaś łazić za bywalcem, tym bardziej. Królową forum 2020 nie zostaniesz, musisz z tym żyć jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 18:43 Ale dziś tutaj i nie tylko to ty łazisz za mną... deal with it 🤷♀️ Tak, on tez mnie żenuje i śmieszy (nie bawi). Wyzwala we mnie pogardę. Mam szczerą nadzieję, ze to jakiś bezdzietny frustrat, bo na myśl o zonie i dzieciach z kimś takim mam panikę w oczach. Jakbyś nie zauważyła mam ktorys nick z kolei i zdecydowanie inne plany niż zdobycie miejsca w corocznym plebistycie „największa ilość postów roku” Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 31.12.20, 10:05 No ja za toba w tym watku "laze" bo cie jakos tam forumowo lubilam, wierz, lub nie Przyjmij rade od agresorki fornitty: obojetnie z kim sie klocisz, nie znizaj sie ponizej pewnego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 31.12.20, 12:22 A to jest bardzo dobra rada. I w teorii to znam. Ale sama pewnie wiesz, ze czasem trudno oprzeć się pokusie Dzięki i wszystkiego dobrego w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 23:02 Tak, to było szczególnie obrzydliwe. Ale jednak parę nicków nadal "drze łacha", czyt. kręcą je dyskusje z oblechem i nawet za nim łażą. Być może w celach naukowych, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 08:23 "Drze łacha" tak samo jak cel jest "naukowy". Jedyne inne wyjaśnienie poza wcześniej zdiagnozowanym byciem atencyjnym to to, że komuś płacą od każdego posta, wówczas to klepanie bredni nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 09:37 Nie ogladam m jak miłość, klanu ani innych polskich tasiemców. Tureckich tez nie. Nie ogladam w zasadzie telewizji. Rzadko czytam pudelka, rzadko kupuje kobiece czasopisma, a nigdy tych typu claudia, Ziuta, kobieta itp. Mogę mieć chociaż jakieś jedno gp niskich lotów? Poza tym obsrajtus nadepnął mi osobiście na odcisk i wyzwolił we mnie ochotę na wdeptanie go w podłoże. Co prędzej czy później nastąpi...🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 10:21 Sorry shellerka, ale Ty masz taką umiejętność, że przy okazji "wdeptywania" (w swojej ocenie) kogoś, często wdeptujesz też siebie, nawet w wątkach bergamoty. 🤷🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 10:26 No co wpis to burak wychodzi. Ona sie chyba naprawde z berga sciga na glupote... Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 10:32 Grunt, ze ty jak zwykle kulturka pierwsza klasa i wcale zaczepki nie szukasz... 😎😘 Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 10:30 Poszła? Poszła 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 12:03 Ty wróciłaś, ona wróci 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 12:13 Nicka padum kojarzę jedynie z wątków padalca. Nie wiem co jest z tobą nie tak, że uganiasz się na forum za zaburzonym trollem, który jeszcze niedawno na forum auto moto wyzywał cię od głupich cip. PS. mam na sobie bawełniane majtki i #zazdroszczę tej nierozerwalnej więzi z największym z forumowych zyebów. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 12:32 No cóż zrobić 🤷♀️ Głupota mnie fascynuje 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 14:03 Bo to Shellerka. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 17:01 Ktoś wg Ciebie twierdził inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:31 Zrobiłam sobie tak, że nie tylko trolle wygaszam, ale i nicki z nimi dyskutujące namiętnie. I tylko czasem jak zapomnę się zalogować, wchodzę na forum i nie wierzę własnym oczom ile tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:48 Przecież ja z tego głupka ciągnę lacha. Górną półkę to on widuje w alejkach biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:02 padum napisała: > Górną półkę to on widuje w alejkach biedronki Lepiej bys milczala. Po dnie szorujesz dziewczyno, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:37 Ale mi w pięty poszło... tu się ye..ij Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:49 > to chyba przez ten wątek kilka fajnych forumek przestało tu pisać? Taki smutny epilog. Wątek był o forumowych oblechach płci męskiej Panie się ze sobą pożarły i odeszły. Męskie oblechy zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 14:02 lauren6 napisała: > Wątek był o forumowych oblechach płci męskiej Nie zauważyłam. To był kolejny wątek o bergamotce i jej problemach z pogranicza forum i reala. Zaiste, fascynujące Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 14:49 Nie, to był wątek o oblechach. I okazało się, że część forumek lubi robić dobrze takim typom, traktując ich jak dobrych partnerów do rozmowy na okołoseksualne tematy, a potem dziwiąc się wielce, że jak to, przecież to tylko niewinne rozmowy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
qohen.leth Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:07 Jeżeli liczą się głosy osób raczej podczytujących, a nie udzialających się na forum, proszę doliczcie mój głos - z wątku Kobiece Forum wreszcie wiem, dlaczego należy spokojnie pomyśleć i policzyć co najmniej do 10-ciu, zanim cokolwiek się tu napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:47 Ja głosuję za tym z wierszykami, był przecudny. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 23:36 andaba napisała: > Ja głosuję za tym z wierszykami, był przecudny. Ale który z wierszykami, bo chyba było ich więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 23:41 Myślałam o tym: forum.gazeta.pl/forum/w,567,170262627,170262627,Dopisujcie_sie_60_click_bait_60_.html Ale faktycznie było więcej, w tym drugim chyba ty również się udzielałaś i tez był boski. Jak pamietasz to daj linka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 10:54 😀😀😀 Ten jest świetny, ale to chyba powinna być osobna kategoria "twórczość saryryczna ematki" czy coś w tym stylu? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:48 Jeżeli kryterium jest " nie wiem, o co chodzi" - to proponuję wątek o problemie facetyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 28.12.20, 22:49 Kryterium jest enigmatyczne zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 00:00 Był taki wątek w stylu "Wyszedł do sklepu po papierosy i wrócił po 10 latach" . Coś takiego . Bardzo ciekawe i z życia wzięte historie . Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 02:34 epopeja chinskiego kota Shumari Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:11 mysiulek08 napisała: > epopeja chinskiego kota Shumari > O tak! Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 08:46 O to trzeba by mieć kilka kategorii watkowych, ten to zupełnie w innej konkurencji mógłby startować niż zwyczajowe "wątki roku". Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 11:08 Pozytywny na pewno ten! Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 09:54 Może ten forum.gazeta.pl/forum/w,567,169755815,169755815,Pochwalcie_sie_maseczkami_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 09:59 Wątek roku, to wątek o ZDEMORALIZOWANYM 6-LATKU Nie ma lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 11:03 > Wątek roku, to wątek o ZDEMORALIZOWANYM 6-LATKU W kategorii "Tragedia zamieniona w farse". Watek jeszcze bez finalu Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 11:10 Jest bardzo smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 12:04 Na jakimś etapie odpuściłam sobie czytanie. Rzeczywiście dobijający wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:21 Ale pobił rekordy wszystkiego .... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 10:47 Nominuję wątek mary_lu "Kobiece forum". Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 12:51 forum.gazeta.pl/forum/w,567,170008012,170008012,_Dla_facetow_Tinder_to_koszmar_.html#p170014665 O tym jak faceci wymyslili tindera i ugryzlo ich to w dupe bo mysleli, ze beda sie logowac same fajne dupencje ponizej 25 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:06 Zabrakło 3 dni, a mozna by nominować „Izrael dla opornych” Bergamotki Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:10 A to nie był 2019? Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:24 Właśnie tak. Ale gdyby powstal 3dni później to byłoby co nominować Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:20 On się zaczął 27 grudnia. Rok minął i pozwu nadal nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:26 27? Myślałam, ze 29 i ze mamy rocznicę Mecenas Pirania najwyraźniej nie miał czasu na takie plotki jak ematki Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 13:43 Oprócz wyżej wspomnianych nominacja należy się wątkowi marusi o niezatapialnej. W tej samej kategorii co wątek o zdemoralizowanym 6 latku. Człowiek zbiera szczękę z podłogi, gdy czyta niektóre komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 14:58 Nominuję zbiorczo wszystkie tegoroczne brawurowe starcia ematek z foliarstwem oraz mimowolną postępującą egzegezę oszołomstwa pod banderą Kowit&CO te wątki zbiorczo są kwintesencją 2020 i obawiam się, że całej dekady Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 21:48 anorektycznazdzira napisała: > Nominuję zbiorczo wszystkie tegoroczne brawurowe starcia ematek z foliarstwem o > raz mimowolną postępującą egzegezę oszołomstwa pod banderą > Kowit&CO > > te wątki zbiorczo są kwintesencją 2020 > i obawiam się, że całej dekady > O tak okolocovidowe wątki sa moimi ulubionymi. Plus szkolne do tego-zawsze jest jatka. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:10 Wszystkie okołosylwestrowe wątki hrabiny i bergi. Od braku chłopa w sylwestra, przez obrabianie puszczalskich tyłków młodym dziewczynom obracanym przez kuzynów koleżanek hrabiny, którzy to jej się oczywiście zwierzali, po bełkotliwe wpisy bergi z wklejaniem prywatnych maili i odgrażaniem się prokuratorem. Pamiętam że szły łeb w łeb. Niestety linki mam na kompie, a nie mam teraz dostępu. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 [...] 29.12.20, 15:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika [...] 29.12.20, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:56 Pisała w wielu wątkach że jej tego brakuje. Bo ja nie uważam że każdy musi mieć chłopa i dzieci. Ale ona tak bardzo chcę a tu lata lecą i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:57 agrypina6 napisała: > Bo ja nie uważam że każdy musi mieć > chłopa i dzieci. Oczywiście, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 15:29 A co się stało z "Która godzina?"? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 16:26 No i nie zapominajmy też o wątkach o Batorym i okołobatorowych, w których niektóre dowodziły, że jak nie skończysz renomowanego warszawskiego liceum, to masz w życiu przerąbane i jesteś niezatrudnialną niziną społeczną, bo każdy pracodawca zwraca uwagę na to, gdzie kandydat pisał maturę, nawet jeśli kandydat ma obecnie 45 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 29.12.20, 23:53 byly juz probne wybory od siebie dodaje watek o kwarantannie platkow Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 30.12.20, 00:24 ten wątek o braniu partnera nie ze swojej ligi, mocno rozrośnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: Już prawie 29 grudnia. I gdzie wątek roku? 31.12.20, 13:57 Głosuję na chińskiego kota Shumari i wątek fraszkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama