eufonia 29.12.20, 14:27 To w nawiązaniu do wątku o moich problemach zdrowotnych związanych ze stresem w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereso Re: Gdzie szybko dostanę się do psychiatry w Wars 29.12.20, 14:54 Może zobacz na znanym lekarzu, ja ostatnio znalazłam ginekologa na ten sam dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
hannamontanna Re: Gdzie szybko dostanę się do psychiatry w Wars 29.12.20, 15:40 Miałam pisać w tamtym wątku, ale napiszę tutaj. Psychomedic , koszt wizyty około 200 zł. Spróbuj też umówić się na Dolną w Centrum Psychoterapii. Mają tam trzymiesięczną terapię grupową. Lekarze psychiatrzy też są. Jeśli się zapiszesz na terapię grupową, to spotkania są co dzień do południa, i dostajesz zwolnienie lekarskie na trzy miesiące. Można naprawdę dojść do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama