ms.piggy 29.12.20, 16:30 okropna muzyka, ale może ktoś zna wykonawcę? to chyba lata 80...wiadomo, że nie ematki..ale może wasze babcie kojarzą? www38.zippyshare.com/v/1d4Qg8ca/file.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 16:38 A jak to odsłuchać? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 16:57 ja to pobrałam i odtworzyło sie automatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 17:02 403, forbidden Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 17:06 moment, zaraz mi to ktoś zrobi, tak, aby się automatycznie odtwarzało.... Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 17:33 Wrzuć na Shazam to ci znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 17:33 😱kurka, tego nawet shazam nie wie To znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 17:42 Mnie się to odtworzyło, ale nie wiem co to, stare ale fajne xD Na pewno lata 80., zaczęło się trochę jak jakiś kawałek Marka Blińskiego, ale to nie to. Jak znajdziesz to napisz, lubię stare klimaty elektro. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 17:54 niestety nadal nikt nie wie....i chyba tak zostanie chciałam to odszyfrować dla znajomego w podziękowaniu za znalezienie bardzo niepopularnego filmu i tak chytrze pomyślałam, że kto jak kto..ale ematki wiedzą wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 18:46 Przesłuchałem. Faktycznie, jak Biliński, klawisze i elektroniczna perkusja, ale wtedy większość tak grała i miała te same instrumenty. Trochę myślałem czy Alphaville, Depeche Mode, i podobne, ale ciężko rozpoznać, bo to nie jest nagranie z płyty, tylko raczej jakaś próbka klubowa albo nagranie domowe Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 18:19 nie pomoge ale popytaj na forach muzyki elektronicznej np forum.audio.com.pl/ www.gszforum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mirkabella Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 18:36 Mam pod ręką kogoś, kto naprawdę mógłby wiedzieć ale nie umiem tego otworzyc. Wrzuc ten link jakoś inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 18:38 kuźwa, a ja sierota nie umiem go w zaden inny sposób wrzucić ew. mogłabym wysłać na maila Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 18:43 ooo, chyba się udało Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 18:48 nie udalo sie Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 18:54 kurr...zaraz dam się prywatnie zastrzelić!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirkabella Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 23:00 Dawaj na maila Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 21:01 To pop-synth, prymitywne jak italo disco. Głos charakterystyczny, bardzo niski (skojarzyl mi sie z Kapitanem Nemo). Akcent chyba jednak angielski. Niestety nawet po wpisaniu w google "lyrics i tutaj kawalek tekstu" kompletnie nic nie znajduje. A tak poza tym to wrzuc ten utwor na google.drive. Ten zippyshare to brama do zawirusowanych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
night-like-this Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 21:19 Tak, to pop-synth. Też próbowałam szukać i null Odpowiedz Link Zgłoś
night-like-this Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 29.12.20, 21:35 A raczej dla ścisłości synth-pop Na YT jest ponad 3h składanka tego typu utworów, wszystkie bardzo podobne do siebie (no prawie ) Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 30.12.20, 02:15 daj linka Odpowiedz Link Zgłoś
night-like-this Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 30.12.20, 19:34 www.youtube.com/watch?v=RBWanVhPA4g No to zaczynamy imprezkę Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 30.12.20, 11:48 Dla mnie to brzmi jak Alphaville i nawet akcent jest podobny (to niemiecki zespół). Co prawda lata 80 to moja młodość muzyczna, ale tej piosenki nie kojarzę. Nie byłam jednak miłośniczką tego akurat zespołu i znam tylko niektóre z ich utworów. Odpowiedz Link Zgłoś
la-celestina Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 30.12.20, 23:29 prosze bardzo Fancy - Slice Me Nice Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: może ktoś zna wykonawcę? i okropne i stare 30.12.20, 23:46 A jednak to niemiecki piosenkarz A ich największy hit, to nawet ja pamiętam: Fancy - Flames of love Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama