tanebo001 30.12.20, 10:52 oko.press/argentynki-wygraly-senat-zaglosowal-za-prawem-do-legalnej-aborcji/ i to jest dobra wiadomość - ciemnogród przegrywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twarz2 Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 11:38 Zostanie niedługo tylko nasz ciemnogród... Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Argentynki wygrały! 02.01.21, 16:26 Nie. Nie cały wasz, ja to wiem przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 11:39 widziałam wczoraj na bbc news, była rozmowa z liderkami, czekały dopiero na ogłoszenie wyników nie wiedziałam, że argentyna miała ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 11:51 W końcu i u nas kiedyś wahadło odbije w.drugą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 12:32 Ofiarami aborcji są również nienarodzone kobiety i one akurat przegrały. Wygrały kobiety, które pozbawią je życia Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Argentynki wygrały! 02.01.21, 19:51 Nie kretynie, wygrały kobiety i dziewczynki JUŻ żyjące. Bo nikt ich nie poświęci w imię pseudo ochrony zyciam Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 12:37 Bardzo podobają mi się zapisy tej ustawy, zwłaszcza w kwestii sumienia państwowo vs prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 12:45 ojejku polskojęzyczny Odór Jurija zrozpaczony ............ " W 2020 roku Seminarium Duchowne w Kaliszu zostało rozwiązane . Naukę w Prymasowskim Seminarium Duchownym w Gnieźnie każdego roku rozpoczynało nawet kilkunastu kandydatów . W 2020 roku naukę rozpoczął tylko jeden kleryk . W Seminarium duchownym w Drohiczynie w 2019 roku zgłosił się tylko jeden kandydat i w 2020 też tylko jeden kandydat na kleryka Do Seminarium Duchownego w Swidnicy w 2020 roku nie zgłosił się ani jeden kandydat . W 2020 roku Seminaria Duchowne w Kaliszu i w Elblągu zostały rozwiązane ." Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 14:28 Brawo. I dla nas jest nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 14:50 I super!! Nie wiem dokładnie "jaki tam maja klimat" ale mam nadzieję, że "klauzula sumienia" nie zawali tej sprawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 14:57 Oni tam mają taki piękny punkcik, że lekarz stosujący klauzulę sumienia musi ją stosować zarówno w praktyce publicznej jak i prywatnej Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Argentynki wygrały! 30.12.20, 16:12 ta to mi sie też podobało.... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Argentynki wygrały! 02.01.21, 14:31 oko.press/jak-wam-sie-to-udalo-pyta-suchanow-argentynska-aktywistke-ruchu-na-rzecz-liberalizacji-aborcji/ Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Argentynki wygrały! 02.01.21, 21:05 oko.press/aborcja-w-argentynie-legalna-co-przekonalo-niezdecydowanych-senatorow/ Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama