janja11 30.12.20, 15:37 Wiem, że to jest aktor i charakteryzacja na potrzeby filmu, ale ja takiemu Clooneyowi mówię NIE. Ja nie mówię, że on ma zawsze jak Dr Doug Ross wyglądać, ale w wersja na mudżahedina to dla mnie za duży szok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna05 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 15:45 A film widziałaś? On tam gra człowieka tuż przed grobem Pasuje do roli. Swoją drogą, ma 59 lat, nie do wiary, jak ten czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 15:49 joanna05 napisała: > A film widziałaś? Niestety tak . Jeden z gorszych filmów, ktore w zyciu widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
tilijka123 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:12 Film koszmarny. Słucham teraz w samochodzie książki na podstawie której powstał i nie mogę zrozumieć jak na podstawie całkiem dobrej książki można było zrobić takiego gniota. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 15:50 Film dobrze się zaczął ale bez sensu zakończył. Ja byłam rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 15:57 No niestety niedobry, a szkoda, bo pomysł miał potencjał i obsada niezła. Co zrobisz, scenariusz przede wszystkim do poprawek powinien był pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:10 A czy ktoś z was zrozumiał zakończenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:12 A co tu było trudnego do zrozumienia? Proste jak budowa cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:30 SPOJLERS, uwaga No nie mów, że nie usłyszałaś, jak mówili, że córkę swoją uratował przed śmiercią na Ziemi? Można było od początku podejrzewać, że ta mała to tylko halucynacja, a on jest cały czas sam. Część filmu to retrospekcje z jego młodości i związku z matką dziecka, część to jego halucynacje, że na stacji badawczej pojawia się dziecko o imieniu córki. On wie, że córka jest w Kosmosie i właśnie dlatego poświęca wszystko, by ostrzec ją przed powrotem. I do końca nie ujawnia, że jest jej tatą, bo "nie zasłużył" sobie, nie było go w jej życiu. I tyle, umiera w czasie ostatniej rozmowy ze statkiem, bo stracił sprzęt do dializ + promieniowanie na skażonej Ziemi go dobiło. A córka z ukochanym i nienarodzonym potomkiem wracają na nową planetę do zasiedlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:15 zlota.ptaszyna napisała: > A czy ktoś z was zrozumiał zakończenie ? Ee, no przecież wszystko wyjaśnili na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:04 Film nudny jak flaki z olejem.Wygląd to standardy w Polsce za rządów Psiorów.Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:07 Opłacamy wam tam w zakonie Netflixa? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:18 wapaha napisała: > Bardzo słaby film > Dlatego tym bardziej nie warto było robić takiej maskarady. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:21 janja11 napisał(a): > wapaha napisała: > > > Bardzo słaby film > > > > Dlatego tym bardziej nie warto było robić takiej maskarady. Ale jakiej maskarady? On tylko brodę zapuścił i utykał, niespełna 60-latek ma prawo tak wyglądać przecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tilijka123 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:23 joanna05 napisała: > janja11 napisał(a): > > > wapaha napisała: > > > > > Bardzo słaby film > > > > > > > Dlatego tym bardziej nie warto było robić takiej maskarady. > Ale jakiej maskarady? On tylko brodę zapuścił i utykał, niespełna 60-latek ma p > rawo tak wyglądać przecie. Według książki bohater ma 78 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:22 Jak miał siedzieć na tym biegunie? W garniturze i z filiżanka nescafe ? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:24 zlota.ptaszyna napisała: > Jak miał siedzieć na tym biegunie? W garniturze i z filiżanka nescafe ? Clooney tak Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:27 janja11 napisał(a): > zlota.ptaszyna napisała: > > > Jak miał siedzieć na tym biegunie? W garniturze i z filiżanka nescafe ? > > Clooney tak 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:31 zlota.ptaszyna napisała: > Jak miał siedzieć na tym biegunie? W garniturze i z filiżanka nescafe ? Koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:21 Ej, ja dopiero w 1/3 filmu załapałam, że to on, na twoim zdjęciu z filmu to on jeszcze dobrze wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: I to ma być George Clooney? 30.12.20, 16:23 I film mi się bardzo podobał. Uwielbam sf. Ale mi nawet z Buzkowa się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama