berdebul 31.12.20, 10:02 podroze.onet.pl/aktualnosci/podkowa-lesna-uwaga-na-sciezki-w-okolicach-podwarszawskiej-podkowy-lesnej/s0fgw4b Mam wrażenie, że ludzie robią się coraz bardziej agresywni od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Szkło na ścieżkach 31.12.20, 10:06 Jakis debil... sciezka do rodzin z malymi dziecmi wysyla a szklem??? Kogos ostroznie pojechalo Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Szkło na ścieżkach 31.12.20, 10:09 Przed ścieżką, żeby nie wjeżdżali. Chyba odpowiedz na potrącenie dzieciaka przez rowerzystę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Szkło na ścieżkach 31.12.20, 10:06 W Niemczech zdarzyło się kilkakrotnie, że jakiś zapewne samozwańczy szeryf, rozpiął linkę między drzewami, na takiej wysokości, żeby najlepiej zdekapitować cyklistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama