zlajedza 31.12.20, 12:01 Jak w temacie. Co będziecie robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 12:05 Ja. Będę pilnować, żeby pies na zawał nie zszedł Odpowiedz Link Zgłoś
mrawka Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 19:30 ja też mam ten sam problem z psem Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 19:36 No i ja Juz sie telepie jak osika... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_mamma Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 19:39 Mój też się trzęsie od rana... Odpowiedz Link Zgłoś
atojaxxl Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 12:43 Ja. Szósty rok z rzędu, więc zdążyłam się przyzwyczaić. Książka, puzzle, wino, owoce. Nie narzekam Zawsze o północy dołączałam do sąsiadów przed budynkiem, parę toastów, życzenia i tyle. W tym roku zdzwonimy się Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 15:37 Ja. Wypiję wino oglądając serial. Zwykle jeżdżę do przyjaciół na dresik-party, ale byłam u nich na święta, a co za dużo, to niezdrowo Ludzi ostatnio toleruję w ilościach śladowych. Jestem ciekawa jak koty zareagują na fajerwerki, bo to ich pierwszy raz, ale w sumie jakoś bardzo się nie martwię, bo wszystkie koty, które znam mają je w zadkach albo obserwują z zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 16:56 Ja też, chociaż nie do końca, będzie jeszcze Kotelka! Może pomruczy do snu! Odpowiedz Link Zgłoś
azja_pl2 Re: A kto będzie w sylwestra sam ? 31.12.20, 23:27 Ogladam Kilera i chichram co chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama