bywalec.hoteli 31.12.20, 17:47 ... zauważyłem jej podobieństwo do Ani Taylor-Joy, która dużo z Was uważa za śliczną. Cleo i Anya nizej: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grey_delphinum Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 17:54 Wtf? Podobne??? Koniecznie okulista! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 18:08 Podobne to one mają tylko fryzury na tych zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 18:33 a rozstaw oczy i same oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 18:41 Nie. Cleo nie robi tego nieco alienowego wrażenie jakie robi Anya. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 18:46 Podobne????? Bo mają cycki???? Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 19:47 Cleo ma tak ostry makijaż i konturowanie, że nie umiem wyobrazić sobie jej naturalnej. Może być ładna, może straszyć. Jednak piękna nie jest. Małe oczy, sporawy nos, krótka bródka, nie ma takiej harmonii w rysach twarzy, a moim zdaniem to czyni kobiecą twarz naprawdę piękną. Nie make-up, nie poprawki, a właśnie klasyczne rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 19:54 Podobne? Są kobietami, tak. Tyle podobieństw. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 22:55 No mówiłam, że u ciebie schabowy i stek kobe to to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Czy Cleo jest piękna? 31.12.20, 23:34 Jest przede wszystkim sztuczna. Jeśli pod tym całym plastikiem jest jakaś uroda, to straszną krzywdę sobie robi. Szczerze mówiąc nie bardzo mnie całość tej postaci interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama