asia261 01.01.21, 11:15 Zastanawiam się nad kupnem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berdebul Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 11:45 Nie. Ma mało uniwersalną ładowarkę, jak wszystkie xiaomi. Wolę Huaweia, z opchą ładowania przez zwykle gniazdo USB. Odpowiedz Link Zgłoś
12gram Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 12:30 e? przecież xiaomi ma ładowarkę z usb. mozesz ładować np z komputera na gniazdo i zwyczajnie na i na kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 12:46 No właśnie opaski Huawei maja GPS... Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 13:09 Ale nie podłączysz opaski bezpośrednio do gniazda, potrzebujesz ładowarki. Huawei odpinasz pasek i wkładasz bezpośrednio w gniazdo USB. Odpowiedz Link Zgłoś
12gram Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 13:33 aaa rozumiem, myślałam że o telefonie mówimy a nie o opasce, nie sprawdziłam modelu Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 11:50 , ma fajne funkcje ale chyba bardziej dla dziecka niż dorosłego -zabawa ustawieniami pulpitu, odbieranie info o sms, nie ma gps Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 12:24 Ja jestem zadowolona, ale nie oczekiwałam wodotrysków. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 12:42 Ja również. Ładuje się bardzo łatwo przez USB(ma magnes). Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 12:49 Ja mam wprawdzie mi band4, ale jestem zadowolona. Jak kupowalam, piatki jeszcze nie bylo narynku. Na moje potrzeby wystarcza, mierze sobie km biegania albo jazdy na rowerze, kroki. Powiadomienia o wiadomosciach, czy telefonach. A najbardziej podoba mi sie ze wystarczy naladowac raz na 3 tyg. Mi styka. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 14:23 E tam, kupiłam sobie na mikołaja. Mi wystarcza na moje potrzeby. Mierzy kroki, dystanse, nawet cykl miesiączkowy. No i sen, okazało się, że mam za mało snu głębokiego, wystarczy, że kładę się pół godziny wcześniej i już jest dobrze. Fajny jest, dla zwykłego ludzia w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 15:11 No właśnie chcę sobie sprawić przyjemność w Nowym Roku. myślę że zdecyduje się na Huawei Band 4 lub pro... Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 16:07 A po co gps? Ja mam uawei 3 pro i 4, 3 ma gps, 4 nie ma. Kupilam pierwszy z gps, bo o naiwności myślalam, że jak odpalę apkę zdrowie to będę widziała gdzie syn jest 😂 - frajerka. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 02.01.21, 12:39 kryzys_wieku_sredniego napisał(a): > A po co gps? > Ja mam uawei 3 pro i 4, 3 ma gps, 4 nie ma. > Kupilam pierwszy z gps, bo o naiwności myślalam, że jak odpalę apkę zdrowie to > będę widziała gdzie syn jest 😂 - frajerka. By mierzyć pokonany dystans rzeczywisty a nie szacunkowy ( na podstawie kroków) Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 02.01.21, 21:17 Sprawdziłaś może, czy te różnice są duże, tzn. istotne dla amatora? Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 01.01.21, 19:15 Dostałam na święta, wcześniej miałam 4. Ja jestem zadowolona, ale może nie miałam za dużych wymagań albo po prostu porównania. No i jestem fanką Xiaomi, więc pewnie to też ma znaczenie. Fajna zabawka dla mnie - korzystam głównie z krokomierza i monitorowania snu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 02.01.21, 12:33 Właśnie wyczytałam że w xiaomi lepszy jest krokomierz, a GPS w huwai już niekoniecznie.. Też nie mam doświadczenia dziś myślę o xiaomi, szkoda że sklepy zamknięte bym zobaczyła na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 03.01.21, 08:25 Nie wszystkie są zamknięte. Wystarczy że wybierzesz np media expert który mieści się w osobnym budynku. U nas tym sposobem euro rtv agd jest zamknięty (mieści się w budynku marketu) a media expert otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 03.01.21, 10:35 Mąż ma 4 i jest bardzo zadowolony. Ja ma to cudo na H i nigdy więcej, zastanawiam się nad jego oddaniem. Już z parowaniem z tel innym niż na H jest problem, potem się bez ostrzeżenia rozparowuje. Kroki liczy od czapy, przy 1309 krokow wyliczył spalone 4 kalorie, a po nieprzespanej nocy kiedy zerknelam ile to ja spałam, to wyszło że 10 h A o 20 kiedy graliśmy w planszówki to ja miałam fazę snu głębokiego. Na plus tylko bateria. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 03.01.21, 11:18 A kiedyś do biegania wystarczył dres i jakie takie adidasy. Dzisiaj bez sparowania, policzenia kroków, kalorii i wrzucenia statystyk w sieć, nie da się zrzucić kałduna A jak się rozładuje, to już kaplica, jak te króliczki które nie używały duracella Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 03.01.21, 11:23 A kiedys byl patefon, tel na korbke i liczydlo Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Xiaomi mi Band 5 - polecacie? 03.01.21, 11:37 Do liczenia statystyk? bez statystyk nijak idzie walczyć z beleronem Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama