bywalec.hoteli 02.01.21, 00:38 ...ganię wydawanie pieniędzy podatnika przez Kurskiego na takie pseudo atrakcje dla najmniej wymagającego słuchacza. W końcu telewizja publiczna powinna być kulturotwórcza. I jeszcze dziś puściło film o Zenku, szok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 00:46 Trzeba było na PiS nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 00:49 PiS ma zdecydowanie więcej zalet niż wad w obecnych czasach i w obecnej sytuacji, wiec nie w tym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 00:52 PIS nie żadnych, absolutnie żadnych zalet. To szkodniki rozwalające wszystko do czego się zbliżą. A rozwałka telewizji publicznej to i tak jeden z mniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 01:18 Jeśli nie pis, to kto by dał rade lepiej rządzić? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 01:31 Ciężko się spierać o to kto lepiej, ale wątpię by ktokolwiek dałby radę gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 01:33 typowa gadka opozycyjna - zero konkretów cały program to sprzeciw pis Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 01:38 Sorry nikt mi za konkrety nie płaci. Mam oczy i widzę, że gorszego rządu i gorszego prezydenta nie mieliśmy nigdy. Co jest aż niewiarygodne, bo konkurencja była bardzo duża. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 12:02 Bo jak ci się chałupa pali, to myślisz o tym, żeby zgasić pożar, a nie wybierasz nowego koloru kafelków do łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 08:49 O to to! Gorszej zarazy niż PiS już nie można stworzyć. No, chyba że w Wuhan. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 07:21 PO, SLD, Nowoczesna... Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 09:33 Kazdy bylby lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 01:00 Zapytaj znajomych pracujących w spółkach skarbu państwa jak wygląda rozwalanie wszystkiego, może ci się otworzą oczy. Coś jak stadnina koni w Janowie i Trójka razem wzięte, a jeszcze w wersji zmasowanej. Piss zostawi po sobie takie zgliszcza, że życie twojej trójki nieistniejących dzieci będzie jak dorabianie się naszych dziadków po wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 01:18 Dzieci są istniejące, ale chronię ich prywatność i nie podaje informacji o nich. Mam wyslac zjecie karty dużej rodziny? Rozumiem, ze zrzeklas się 500+? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 01:32 bywalec.hoteli napisał: > Rozumiem, ze zrzeklas się 500+? Dlaczego miałaby się zrzekać 500+ skoro idzie to też jej podatków? I jej dzieci, a może nawet i wnuki będą spłacać powstałe zadłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 02:38 Chyba by mnie musiał rozum opuścić, żeby zrzekać się czegoś, co mi pissi rząd najpierw zabiera. Ty myślisz, że te pieniądze to drukują na drukarkach stojących na korytarzu w ministerstwach? Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 03:00 O to to, z ust mi wyjęłaś. To jest do wszystkich którzy krzyczą aby się zrzekać tego co nam kradną z drugiej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 08:58 Ja się zrzeklam udziału w KK a nikt mi nie chce oddać mojej części haraczu na te instytucję... Odpowiedz Link Zgłoś
mimfa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 07:26 Ja nie biorę 500 plus, wolno mi krytykować? Przypominam, że żaden rząd nie ma własnych pieniędzy, a podatków nie płacą jedynie zwolennicy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 09:35 500 idzie z moich podatków a nie z ksiezyca. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 10:39 A zwłaszcza nie ze składek partyjnych płaconych przez pisoidów. Że nie wspomnę, że to także my - wykształciuchy, lemingi, elity będziemy spłacać długi zaciagnięte przez PiS by kupić sobie głosy wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 09:33 A glosowales? Jeez. A jakiez to zalety. No za nic dostrzec nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 06:44 Ojej, i tobie to dopiekło. Smuteczek.😁 Niezależnie od głosowania na PiS - to przypominam, że wielokrotnie na tym forum padały ostrzeżenia przed oglądaniem TVP. No i można zapewnić sobie jakieś inne stacje (kablówka, satelita, internet) czy netflixa/hbo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 09:25 Nie chodzi przecież o oglądanie lub nie oglądanie telewizji reżimowej. I tak jest ona finansowana jak wszystkie inne zresztą, z twoich pieniędzy, placacych abonament bardziej, nie placacych mniej. Taka a nie inna oferta trafia w gusta znacznej części odbiorców, co słychać z głośników samochodowych. U młodych jeżdżących BMW że spawanym z trzech zwykle słychać jakiegoś Murzyna opowiadającego jak jest źle i co trzeba zrobić Bialasom, za to u czterdziestolatków drrze ste Zenek, Bajer i paru innych bliżej nieznanych. Oni to lubią! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 10:36 Ojej. A co słychać u szescdziesieciolatków? Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 10:56 Przeważnie nic nie słychać. Nie mają zwyczaju nagłaśniać całego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 13:27 Tak, zwłaszcza apel jasnogórski lub tureckie seriale nie lecą na cały regulator odbiorników. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 11:06 No, ale naszemu hotelarzowi nie trafiła. A jak nie trafiła to trzeba zmienić kanał na inny. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 11:49 Kokosowy, sugerujesz, ze dobór muzyki odpowiada ogólnemu schamieniu społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 11:58 Sugeruje, że gusta są różne i nie podlegają dyskusji tak długo, dopóki NIK nikogo nie zmusza do np słuchania muzyki, która sam lubi. Znałem ludzi których drażnił Niemen, Cream lub. Vivaldi. Jeżeli mogli ich nie słuchać to wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 08:47 Kura na pewno się przejął twoją przyganą🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 09:12 Oj przestań, można mieć platformę z filmami z calego świata a oglądać Wieniawę. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 09:28 Mi sie wydaje, ze ten pajac chcial wam dopiec i wywolac gonwoburze ta niby pogarda na Zenka, on i jego gusta zapewne czuja sie dopieszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 10:48 Osobiście od zawsze jestem zdania, że TVP powinna być telewizją porządną informacyjnie (coś jak BBC niegdyś), a ponadto niszową. Jakościowy dokument, jakościowa kultura, jakościowe programy dla dzieci.Żadnych Klanów, żadnych Zenków. Nie powinna się ścigać na reklamy i oglądalność ze stacjami komercyjnymi, siłą rzeczy walczącymi o masy. Powinna kształtować gust - nawet jeżeli na poziomie popularnym i zapewniać dostęp do wysokich treści. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 11:57 ale BBC tez przecież produkuje seriale obecnie i to niezłe. Rozumiem, ze muzyka w sylwestrowa zabawę powinna być dla wszystkich, ale kto na sile wciska i promuje Zenka, który nie ma głosu do śpiewania? Ja nie zadam i nie oczekuję, ze będą arie operowe, muzyka klasyczna, heavy metal, jazz, hip hop, muzyka filmowa, fado, ludowa, rhytm and blues itp ale dominacja Zenka, Boysow czy Golców odpowiada gustom tych niewykształconych i prostych warstw społecznych. Nie mam nic do nich, ale miejsce Zenka jest w niszy disco polo a nie w ogólnopolskim programie dla wszystkich. Czy może to społeczeństwo tak schamiało ogólnie? Jednak nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 12:00 Nie zapominaj, że mamy demokrację i większość ma rację, a pozostali "morda w kubeł" jak powiedział wiodący pisowski satyryk. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 12:01 większość chce Zenka? Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 12:47 Niestety, tak. To nie forum emama, tylko przeciętny suweren spragniony rozrywki, jak ematka fitness. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 13:22 ale społeczeństwo nie składa się w większości z Kiepskich...? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 20:57 Kokosowy, Ty już chyba dziadersem jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 21:36 kropkaa napisała: > Kokosowy, Ty już chyba dziadersem jesteś Kokosowy choć jest pewnie dziadkiem, to nie jest dziadersem. Odwal się od Kokosowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 23:16 Ty się ode mnie odwal, mitomanie i incelu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 23:47 kropkaa napisała: > Ty się ode mnie odwal, mitomanie i incelu. spadaj durna maso Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 23:26 Uzasadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 23:48 Suweren spragniony rozrywki jak ematka fitness. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 23:53 XD Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 13:32 Mam w d. sylwestry telewizyjne i nie do tego sie odnoszę. Mówię nie tyle o serialach, ile o tasiemcach, o sopach. Nie chcę ich w TVP, od tego jest komercja. Nie porównuj: BBC jest bogatą, kilkukanałową stacją z doskonałymi możliwościami. TVP NIE JEST i nigdy nie była. U nas nie będzie takich serial ani dokumentów jak tam - nie w tym stuleciu, be względu na władzę, zresztą. Otóż w tej relatywnej mizerii rola TVP powinna moim zdaniem być inna, bo Kiepskich mogą oglądać w komercji. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 16:04 >, ale kto na sile wciska i promuje Zenka, który nie ma głosu do śpiewania? Trzeba się troche poumartwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 13:46 Urodziłeś się wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 15:24 Nie lubie disco polo ale Zenek jest spoko gość, dajcie mu spokój, normalny facet , ciężką pracą doszedł do tego , takich ludzi cenie a, że gatunek muzyczny taki a nie inny , no cóż są gusta i guściki Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 15:26 danka88 napisał(a): > Nie lubie disco polo ale Zenek jest spoko gość, dajcie mu spokój, normalny fac > et , ciężką pracą doszedł do tego , takich ludzi cenie a, że gatunek muzyczny t > aki a nie inny , no cóż są gusta i guściki A nie sądzisz, ze gość nie ma głosu do śpiewania? spiewa jakby przez nos no i za wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 16:16 Ja na to mówie - kozi głos , nie podoba mi sie taka barwa . ale chodzi mi o osobowość , jest normalny facet , nie gwiazdorzy . i tak , ciężko pracował , koncertował kilka razy w tygodniu , nie było go w domu . mam nie lubić go jako człowieka bo brzydko śpiewa ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 16:37 Może i jest świetnym facetem, ale nie przeprowadzano z nim wywiadu nt. książek, które czyta, jego filozofii życiowej czy poglądów społecznych, tylko miał zapłacone za śpiewanie. A śpiewa disko polo, głosem przypominającym kozi bek. Jest naprawdę cała masa normalnych artystów, wykonujących utwory na poziomie. Nie na żadnej potrzeby promowania prostoty w telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 16:45 Już Stuhr stwierdził że śpiewać każdy może. Czy zrobi karierę czy nie zależy tylko od zainwestowanych pieniędzy. Piosenkarz ma przynieść zysk, podobnie jak nowy typ pralki czy odkurzacza. Trzeba tylko wmówić ludziom że jest najlepszy, niezbędny, że gdy się go nie posiada / nie słucha / nie ogląda, odstaje się od środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 17:21 Stuhr raczej nie miał na myśli disko-polowców. Nie nazywaj też tego tatałajstwa piosenkarzami, bo obrażasz piosenkarzy. PS Że też marka Beko nie wpadła, by reklamował ich Zenek. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 17:50 W czasach piosenki Stuhra także nie brakowało "artystów", i ludzi na nich zarabiających. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 17:15 no to niech sobie koncertuje dalej ale niekoniecznie w ogólnopolskiej telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 17:45 W sylwestrową noc mieli transmitować koncert smyczkowy w filharmonii ? Dajcie na luz Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 18:52 Dlaczego nie? Wczoraj oglądałam galę baletową naszego PBN, dziś druga część. Byla i klasyka i modern. Jakiś fajny koncert i w Sylwestra bym obejrzała, bo zenkopodobnych nie oglądam nigdy. Serio, mam taki wstręt na disko polo, że przez tych prostaków wręcz nienawidzę wesel. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 15:27 Hmm z tą ciężka praca to można mieć pewne wątpliwości. Wtedy były co prawda inne czasy, ale teraz na coś takiego mówi się plagiat. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 15:30 borsuczyca.klusek napisała: > Hmm z tą ciężka praca to można mieć pewne wątpliwości. Wtedy były co prawda inn > e czasy, ale teraz na coś takiego mówi się plagiat. Jaki plagiat? oczy zielone są plagiatem? jak wytoczyłas takie działo, to konkrety potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 15:36 youtu.be/tAfiD1bvTkUhttps://youtu.be/tAfiD1bvTkU Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 18:02 A jaką muzykę i wykonawców chciałaby usłyszeć ematka w tę gorącą sylwestrową noc? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 18:33 Anna Light była zachwycona, nie wiem, czemu Bywalcowi to nie pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 18:41 Anna Light to chyba asmarabis? A Bywalec nie pracuje na rzecz PiS. Bywalec to wolny, mądry człowiek. Warto go posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 18:38 Czekam z utęsknieniem na odpowiedź bywalca Odpowiedz Link Zgłoś
hotelowy.boom Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 02.01.21, 19:01 Ja lubię Lady Punk, ale z tych pierwszych płyt Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Zenek, Boys i Golcowie-muzyka dla plebsu... 04.01.21, 19:53 smuteczek Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama