panna_lila 04.01.21, 22:14 może któraś zna i wiem gdzie kupić albo żeby pachniało podobnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oceandream Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 04.01.21, 23:49 ❤ Chyba się domyślasz skąd mam swój nick! Do tej pory mam buteleczkę! Wszystko mnie oczarowało i zapach i butelka i jej kolor! Probowałam kupić zapach wszedzie. Szukałam na lotniskach i przez jakaś drogerię, ale po prześledzeniu kilkudziesięciu wpisów na jakimś amerykańskim forum wiem, że nie warto kupować nowych wersji on line bez powąchania bo to nie jest pierwotny zapach tylko zmieniony. Wiele zapachów jest odmienianych i nowy może się Tobie nie spodobać. Potem szukałam podobnych, ale nigdy nie udało mi się kupić równie pieknego😥 Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 00:30 Cudowne,tez bym kupiła!!buteleczka z perełka była,chyba od wielu lat nie ma ich w sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 08:31 Buteleczka piękna! Jak wyrzucona z oceanu przez fale i faktycznie ma perelkę. Nadal można kupić ale to już nie jest ten sam zapach. Zapach przeszedł subtelną zmianę ale być może nie będzie Wam odpowiadać więc nie warto kupować on line. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 12:43 Przetestuj L'Eau Kenzo Pour Femme Hyper Wave (jest w Sephorze/Douglasie) Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 14:56 Hmmm ten zapach produkowano dobre 25 lat temu. Tez pamiętam, śliczna buteleczka, zapach i reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 14:58 Jest na fruugo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 15:01 Afro masz rację ten zapach jest dostępny ale został zmieniony. Lepiej nie kupować w ciemno bo to już nie ten sam zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 15:02 Na 100 procent to juz nue będzie to samo. 😪 Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 15:07 Chociaż ja ostatnio nabyłam perfumy, które po 12 latach znowu wypuszczono. Ale to niszowa marka, za większością marek zapachowych stoją wielkie korporacje i im sie to pewnie nie opłaca by przywracac do życia dawne zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Giorgio Beverly Hills Ocean Dream - szukam za 05.01.21, 17:06 Szkoda że ciągle zmieniają te podstawowe zapachy. Tylko buteleczka mi została😞 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama