sandra.fal 06.01.21, 13:37 Czy ufacie małym bankom i trzymacie w nich swoje oszczędności czy jednak wolicie wielkich graczy, albo wielkie państwowe banki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liliawodna222 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 13:38 sandra.fal napisała: > Czy ufacie małym bankom i trzymacie w nich swoje oszczędności Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 13:40 Ja ufam tylko Ojcu Dyrektorowi i tam przesyłam wszystkie swoje środki. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 13:42 Ja to samo, wszystkie oszczędności przeznaczam na Dzieła Ojca Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 13:44 primula.alpicola napisała: > Ja to samo, wszystkie oszczędności przeznaczam na Dzieła Ojca Rydzyka! Polacy to mają szczęście, mają dwóch ojców - Ojca Dyrektora i Ojca Prezesa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 14:42 snajper55 napisał: > Polacy to mają szczęście, mają dwóch ojców - Ojca Dyrektora i Ojca Prezesa. A co z matką!? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 15:11 Matka jest tylko jedna - Matka Boska! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 15:11 dyzurny_troll_forum napisała: > Polacy to mają szczęście, mają dwóch ojców - Ojca Dyrektora i Ojca Prezesa. > > A co z matką!? My sieroty. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 15:26 dyzurny_troll_forum napisała: > snajper55 napisał: > > > Polacy to mają szczęście, mają dwóch ojców - Ojca Dyrektora i Ojca Prezes > a. > > A co z matką!? Matka jest boska. S. Odpowiedz Link Zgłoś
animalny-animals Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 13:44 Nie ufam żadnym bankom. W jaki sposób zarabiają banki? Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 20:43 Ja też nie ufam ale trzymanie kasy w skarpecie to też nie jest dobre wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 14:29 Jeśli bank ma depozyty objęte ochroną BFG to nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 14:33 W PL nie da się inaczej, przynajmniej od momentu jak ochroną BFG objęto SKOKi Biereckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 20:33 Wszystkie mają tak chronione depozyty. Oczywiście do pewnej wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś
barbra25 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 14:36 W rmf FM kilka dni temu słyszałam o obniżaniu stóp procentowych i o ile się nie przesłyszalam była mowa również o ujemnym oprocentowaniu więc jeżeli o oszczędności pytasz przypuszczam, że może wcale się nie opłacać lokować w żadnym banku niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 14:44 barbra25 napisała: > W rmf FM kilka dni temu słyszałam o obniżaniu stóp procentowych i o ile się nie > przesłyszalam była mowa również o ujemnym oprocentowaniu Oprocentowanie ujemne już jest, na rachunkach firmowych w niektórych bankach. Co w tym dziwnego? Ktoś musi ten nawis inflacyjny produkowany przez rząd i drukarkę Glapy ściągać z rynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 14:45 Tylko dla firm z duzymi srodkami. Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Czy ufacie niszowym bankom? 06.01.21, 14:45 Ja osobiście znam branżę, znam prawo i umiem czytać umowy wiec nic mi nie straszne, ale denerwują mnie banki wciskające ludziom obligacje jako depozyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama