canaille 06.01.21, 22:03 Przepraszam, ale o co chodzi z tą wtyczką co to się skończyła i 12 stycznia zdezaktywuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Adobe Flash Player wtyczka - o co kaman? 06.01.21, 22:04 Adobe juz nie chce rozwijać i wspierać Flash Playera Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Adobe Flash Player wtyczka - o co kaman? 07.01.21, 01:42 A jakie to ma konsekwencje dla mnie? Mam coś odinstalować, doinstalować, coś mi padnie? Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Adobe Flash Player wtyczka - o co kaman? 07.01.21, 06:33 Mogą przestać działać rzeczy oparte wyłącznie na flashu; sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Z drugiej strony - technologia była stara i dziurawa jak ser szwajcarski; cała masa exploitówwszelkiego rodzaju brałą się z dziur we flashu - a do tego bardzo zasobożerna. Generalnie dobrze byłoby wtyczkę flasha odinstalować; większość rzeczy robionych pod flasha powinna być przerabiana na html5 (o ile kojarzę format). Oczywiście to nie jest tak, że wszystko przestanie działać od razu ale technologia pozbawiona wsparcia bardzo szybko stanie się problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Adobe Flash Player wtyczka - o co kaman? 07.01.21, 13:08 Dzięki, zdaje się, że odinstalowałam i wyczyściłam co miałam. Que sera sera Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama