zona_glusia 06.01.21, 22:44 Czy ktoś oglądał? Widziałam kilka dni temu i dalej siedzi mi w głowie. Bardzo dziwny, piękny i przejmujący, Melancholijny w wymowie, choć ma momenty ocierające się o horror. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_glusia Re: Film: Może pora z tym skończyć 06.01.21, 23:18 Zapomniałam napisać, że jest od paru miesięcy na Netflixie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Film: Może pora z tym skończyć 06.01.21, 23:23 Tak. Bardzo mi się podobał. Widziałam kilka miesięcy temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bread_pita Re: Film: Może pora z tym skończyć 06.01.21, 23:25 Gdzie to? Netfx czy HBO czy jeszcze co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Film: Może pora z tym skończyć 06.01.21, 23:29 A jaki tytuł oryginalny? Odpowiedz Link Zgłoś
bread_pita Re: Film: Może pora z tym skończyć 06.01.21, 23:29 I’m Thinking of Ending Things Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Film: Może pora z tym skończyć 06.01.21, 23:38 Ogladalam. Bardzo ciekawy- o czyms i z klimatem. Przyznam, ze na samym poczatku myslalam, ze to bedzie zwykly horror Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 00:04 Też tak myślałam na początku. Byłam przekonana, ze w piwnicy coś się wydarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 00:03 Pisałam tu kiedyś o nim. Siedzi w głowie, i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 00:06 Pamiętam tamten wàtek. Emamy pisały, że im się nie podobało 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 00:11 Kto pisał, ten pisał, z tego, co pamiętam, zdania były podzielone. Dla mnie wtedy i teraz- rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 00:11 Ja tam na pewno pisałam, że mi sie podobał Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 15:15 livia.kalina napisała: > Ja tam na pewno pisałam, że mi sie podobał Ja tez . Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 11:34 Przegapiłam widocznie. Film może się nie podobać. Można się od niego odbić i to już na samym początku. Przez 20 minut filmu dwoje ludzi jedzie samochodem, prowadzi dziwną rozmowę i nic więcej się nie dzieje tylko śnieg pada. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 17:39 Można się odbić, ale wtedy raczej ciężko powiedzieć, że się nie spodobał To nie jest kino rozrywkowe, raczej obraz-szkatułka, która otwiera się do samych napisów końcowych. Osobiście lubię filmy do rozkminiania i szukania tropów. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 15:12 Ja pisalam, ze to jeden z gorszych filmow jakie ostatnio ogladalam, pod koniec tak mnie zmierzil, ze zasnelam na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 11:56 Starałam się, ale zupełnie mi się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 17:36 2 godziny zmarnowałam dziś na ten film. Wróciłam z pracy ,weszłam na emamie i w ten wątek. Boszzz po co ja weszłam w ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Film: Może pora z tym skończyć 07.01.21, 19:47 Ogladałam z 2 miesiące temu, własciwie to mialam "bekę". Dzisiaj nawet nie wiem o czym był, pamiętam, że jadą do domu chlopaka/faceta, że rodzice dzieaczni, te lody i wlasciwie nie pamiętam jak się kończy. Ale ja mam w sobie jakąś pogardę do ludzi grzebiacych w swoim jestestwie, piszacych pamiętniki - przy czym uwielbiam literaturę faktu ale nie wyflaczanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama