zielona4 07.01.21, 20:49 Podzielcie się proszę info, gdzie warto kupić sukienkę. Odkryłam fajne fasony w Molly, ale ma słabe opinie, materiał nie wygląda podobno zbyt dobrze. Lubię trapezowe, bo fajnie tuszują niedoskonałości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia.kalina Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 07.01.21, 21:10 Ciągle to piszę, zacznę niedługo sama się podejrzewać o marketing szeptany - w tatuum. Lubie tez Medicine i Mohito. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 07.01.21, 23:52 Aż wlazłam w Medicine zobaczyć co tam fajnego 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 07.01.21, 23:57 Właśnie ostatnio nic... Ale parę miesięcy temu kupiłam kilka fajnych sukienek tam. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_blizniaki Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 07:55 W Tatuum mają fajne wzory i klasyczne kroje, ale jakościowo bywa różnie. Sporo rzeczy już na wieszakach na sklepie zmechaconych. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 09:07 Chybaa: w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 07.01.21, 23:49 Zara, boohoo, mango, asos Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 07.01.21, 23:54 U Karoliny Garczyńskiej i w Naoko. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 07.01.21, 23:57 Sukienki kupuję głównie w sieciówkach niezbyt wysokich lotów, ale jakoś najwięcej mi się tam podoba jeśli chodzi o fasony - Zara, Mango, H&M, Mohito, Reserved, Medicine. O zgrozo od jakiegoś czasu zaczęłam nawet kupować poliestrowe i muszę powiedzieć, że całkiem dobrze mi się w nich chodzi (oczywiście zależy od rodzaju tego poliestru, niektóre są strasznie plastikowe). Odpowiedz Link Zgłoś
zielona4 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 11:44 Poliester nie jest taki zły. Czesto sukienka to ubranie noszone sporadycznie, z odkrytymi ramionami, czyli przewiewna - poliester się sprawdzi, a sukienka nie jest droga przy okazji. Choc zauważam, że poliester zaczyna coraz więcej kosztować... Trudno znaleźć coś naturalnego np na Zalando w zakresie cen do stu kilku zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 07.01.21, 23:59 Tatuum chociaż czasami trafię też coś w Reserved Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 00:11 W Grey Wolf jest bardzo dużo sukienek. Fajnych Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_blizniaki Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 07:53 Tak, Grey Wolf, polska firma. Moja mama to wynalazła i są fajne, proste kroje. Niejedną jej podebralam, ale to letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona4 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 11:40 Mam jedną. Dobry materiał. Tam są chyba głównie wzorzyste. A ja szukam takiej, w stylu mała czarna, granatowa - uniwersalną. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 00:17 Trapezowe? Czyli buka? Sory nic nie maskuje Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 00:22 Oczywiście że maskuje 😊 dla mnie najlepszy fason. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 08:37 Żadna buka, jak się ma szczupłe ramiona, ładną talię i punkt ciężkości niżej (u mnie tyłek i uda) to sukienka z gumką/paskiem i lekkim rozszerzeniem na dole świetnie leży. Ostatnio kupiłam taką i jestem bardzo zadowolona: mój krój, moje kolory quiosque.pl/wzorzysta-sukienka-z-gumka-4kw011156.html Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 09:12 Śliczna jest! Tylko trochę droga. 260 zł za 100% poliester to lekka przesada, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 09:20 Wiem, dla mnie też, ale kupiłam ją w promocji -60%, więc można przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
zielona4 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 11:33 Trapezowe, czyli takie: molly.pl/sukienki/zielona_trapezowa_sukienka_w_serek_z_kieszeniami.html?gclid=Cj0KCQiA3NX_BRDQARIsALA3fIKfh8v9ECt-cfrG88CGpGBoE1i3VLZjq3lOH2yNQiA0XuKClksykkEaApK1EALw_wcB Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 12:03 oo - mam podobną z uniqlo to tez miejsce, gdzie kupuje swietne kiecki i dresowki i nie tylko takie wlasnie basic, casual do codziennego latania Odpowiedz Link Zgłoś
zielona4 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 20:55 Tylko ciekawe jaka jakość. Te sukienki w ogóle fajnie na zdjęciach się prezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 07:29 Podepnę się - czy w którymś z tych sklepów można znaleźć mniej modne sukienki? Od 2 lat mam problem z sukienkami. Trapezowe oraz marszczone w pasie są zabójcze dla mojej figury klepsydry Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_blizniaki Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 07:51 Ja w Marie Zelie a ostatnio zaryzykowałam van graf, sukienki Apriori cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona4 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 11:37 Marie Zeli to ta marka faceta, który chciałby decydowac za kobiety? Bojkotuję. Ale dziękuję za chęć pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 08:05 Ja mam wrażenie że takich właśnie jest najwięcej. Np. Zobacz Karolina Garczyńska, ma kobiece, podkreślające talię. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 08:07 A takie ołówkowe, to Orsay. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 08:43 Ja głównie Reserved, Mohito, Orsay i Quiosque. Spódnice zresztą też. Też noszę takie rozszerzane na dole, bo mam okrągłe uda i tyłek a szczupłą górę. Teraz jest dużo fajnych promocji Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 09:17 molly własnie i modna kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 10:21 Zara i mango Resztę w tkmaxx i w lumpiku Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 11:52 Już tyle razy było na forum, poszukaj. Esprit, van graaf, tatuum, solar, gerry weber, molton, makalu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 15:51 Makalu, tatuum sukienki, bialcon spodnice, sukienki, jak dla mnie, maja za pstrokate. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 17:21 Mnie się podobają ciuchy Tatuum ale zwłaszcza na zdjęciu. Na mnie rzadko jest efekt wow. Za to sukienki moltonu na zdjęciach są dość brzydkie ale jak się znajdzie jakąś neutralną to na mnie jest efekt wow. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: gdzie kupujecie sukienki w necie? 08.01.21, 17:24 Ale obejrzałam świeżą kolekcję. Raczej wszystko wygląda dość brzydko niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama