asia_i_p 08.01.21, 20:15 podobnego do "Czarnego punktu". Bardzo potrzebuję, bo miałam z niego radość niezmierną, a teraz mi się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 21:23 Ja bym chciała kolejną część bo ta skończyła się jakoś tak z doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
animalny-animals Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:25 asia_i_p napisała: Bardzo potrzebuję, bo miałam z niego radość nie > zmierną, a teraz mi się skończył. > > To jest uzależnienie, czyli nałóg. Czyli choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:27 Zdecydowanie. Jak nie dorwę szybko jakiegoś serialu z lasem i tajemnicą, to wkładam buty, kurtkę i lecę do Lasku Bukowego. Odpowiedz Link Zgłoś
animalny-animals Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:34 asia_i_p napisała: > Jak nie dorwę szybko jakiegoś serialu z lasem i tajemnicą, to wkładam buty, kur > tkę i lecę do Lasku Bukowego. > Ja jak nie mogę napisać na emamie (bo mnie zbanuje głupia moderacja), to biorę siekierę. I idę rąbać drewno Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:36 Proponuję La Foret, czyli Las - serial kryminalny. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:38 Już widzę, że ma dwa niezbędne elementy - dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:42 Czarny punkt na Netflix czy HBO? A las bukowy to Trzebnica? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:43 Netflix. Las Bukowy to Trzebnica, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:41 grey_delphinum napisał(a): > Proponuję La Foret, czyli Las - serial kryminalny. A potem Le Chalet - moze nie do konca "w lesie" ale moze zadziala Aczkolwiek przyznam, ze mnie osobiscie zaczal juz nudzic motyw "revenge" eksplatowany w nieprzebranej ilosci crime stories. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
ren.s Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:39 Leć do tego Lasu Bukowego (serio, nie boisz się ?) ja zabieram się za polecony przez Ciebie serial, moje klimaty chyba. Jak obejrzę, to może coś polecę Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:45 to obejrzyj Las, jest i tajemnica i las Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:47 La Foret czarny punkt jest lepszy chyba, ale ja bardzo lubię La Foret. zwłaszcza tę blond nauczycielkę... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 20:58 Equinox ogladalas? Equinox | Official Trailer | Netflix Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 21:19 Oglądałam, fajny. Trzeci dzień, czy jak mu tam było, też. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 21:49 Incydent w Kettering. Masz las i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 22:22 Leci właśnie na BBC First, ale to kabel. Widzę, że jest w Amazon Prime, ale nie wiem, czy dostępny w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Potrzebuję serialu 08.01.21, 23:30 Znalazłam na CDA. Chyba premium, ale najwyżej zapłacę za ten miesiąc jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama