marinette.wue 10.01.21, 12:12 Jakie najlepsze i proste ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 12:14 Robię wegański smalec z oleju kokosowego z jabłkiem, cebulką i czarnuszką. Nadal nie zrobiłam tego z fasoli- ale idą chłody, więc pewnie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 12:24 Smalec z fasoli ze śliwką z Jadłonomii - boski Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 12:29 Robicie. Np. Ze słonecznika z dodatkiem suszonych pomidorów, smalec z Jadlonomii, szybka pastę z czerwonej fasoli z puszki z dodatkiem słodkiej i wedzonej papryki, pasta z bobu też fajna. No.Jest tego duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 18:46 Moje ulubione smarowidło: twaróg zmiksowany z suszonymi pomidorami z żurawiną z Biedry. Do tego łyżeczka przecieru pomidorowego. Drugie to robiony w domu hummus. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 18:43 hummus, muhammara, baba ghanoush - niby to dipy ale jako pasty kanapkowe tez sa swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
divlje_jagode Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 18:45 Jadlonomia - z pieczonego kalafiora. Oprócz tego hummus paprykowy z biedronki 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 18:46 Oj sporo jest, z oberżyny, z czerwonych pieczonych buraków i z owoców typy banan. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 19:16 Hummus często, z dyni bardzo często Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 19:19 z pieczonych, grilowanych warzyw ikra z bakłażana i pieczonej papryki - uwielbiam to weganskie foie gras z pieczarek - pracochłonne, ale efekt wart zachodu - to z jadłonomii z buraczków, kalafiora, generalnie wszystko można zmiksowac i bedze pyszna pastą Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Robicue wegańskie smarowidla? 10.01.21, 19:57 Pewnie Twarożek migdałowy z Jadłonomii, zawsze z migdałów w słupki lub płatków migdałowych, żeby sobie zaoszczędzić roboty z obieraniem migdałów. Smalec z fasoli ze śliwką, też z Jadłonomii Smarowidełko z ciecierzycy gotowanej lub z puszki z suszonymi pomidorami z zalewy, z ziołami prowansalskimi i odrobiną przecieru pomidorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama