animalny-animals 10.01.21, 17:31 Melodia jest fajna, ale nie rozumiem głębi tekstu. Może nie ma tej głębi? Jimi Hendrix - Somewhere (Official Audio) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola2122 Re: Może ktoś przetłumaczy tekst? 11.01.21, 16:58 --> Google: Somewhere Curtis Knight Och Oh uh Widzę palce, dłonie i cienie twarzy I see fingers, hands and shades of faces Sięgam w górę i nie dotykam ziemi obiecanej Reachin' up and not quite touchin' the promised land Słyszę błagania i modlitwy i desperacki szept mówiący I hear pleas and prayers and a desperate whisper sayin' O Panie, proszę, pomóż nam Oh, Lord, please give us a helpin' hand tak tak Yeah yeah Daleko w tle Way down in the background Widzę płonące sfrustrowane dusze miast I can see frustrated souls of cities burnin' I po całej wodzie, kochanie And all across the water, baby Widzę broń wyszczekującą żądło śmierci I see weapons barkin' out the sting of death A wysoko w chmurach mogę sobie wyobrazić skaczące UFO And up in the clouds I can imagine UFOs jumpin' themselves Śmiejąc się, mówią Laughin' they sayin' Ci ludzie są tak spięci, że z pewnością wiedzą, jak narobić bałaganu Those people so uptight, they sure know how to make a mess W salonie moje łzy mieszają się z moim napojem i pleśnią Back in the saloon my tears mix and mildew with my drink Naprawdę nie mogę odróżnić stóp od trocin na podłodze I can't really tell my feet from the sawdust on the floor Ale o ile wiem, mogą nawet spróbować But as far as I know, they may even try Owinąć mnie w celofan i spróbować mnie sprzedać To wrap me up in cellophane and try and sell me Bracie sprzedaj mnie i nie martw się, że spojrzysz na wynik Brother sell me, and don't worry about lookin' at the score Tak, tak, tak, tak Yeah yeah yeah yeah yeah Źródło: LyricFind Autorzy utworu: Jimi Hendrix Tekst utworu Somewhere © Universal Music Publishing Group, BMG Rights Management Pokaż mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama