dzi1a 11.01.21, 22:51 Następny ksiądz nienawidzący kobiet , celibat wali jemu na beretkę , film : natemat.pl/333757,podstarzale-gwiazdeczki-ksiadz-woznicki-na-kazaniu-o-kozidrak-i-rodowicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cruella_demon Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 11.01.21, 23:10 Przecież to nie jest żaden ksiądz, tylko wyrzucony przez kk wariat. O ile z kk mi nie po drodze, o tyle sekciaże i wariaci to inna kategoria. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 00:05 Jednak całe życie ksiądz. Usunięty niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 21.01.21, 21:54 On nadal jest księdzem poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,26695019,ksiadz-buntownik-ma-na-pienku-z-salezjanami-i-policja-glos.html Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 21.01.21, 22:44 jest suspendowany, doczytałam na czym to polega - to kara która dotyczy wyłacznie duchownych więc z definicji musi być księdzem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 07:47 Jednak ktos mu pozwala na prowadzenie mszy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 11.01.21, 23:10 Absolutnie obrzydliwie. Ciekawe co sobie myślały gorliwe katoliczki z pierwszych rzędów, słuchając takiego wyrzygu na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 00:03 Raczej sekciary, bo to nie jest ksiądz (został wyrzucony) Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 00:04 Jaki jest teraz status? Gdzie on te kazania głosi? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:55 borsuczyca.klusek napisała: > Absolutnie obrzydliwie. Ciekawe co sobie myślały gorliwe katoliczki z pierwszyc > h rzędów, słuchając takiego wyrzygu na żywo. Że się zdzirom należało. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 07:33 Typ podobny w swoim prymitywiżmie do tego kolesia toruńskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
wrotek0 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 09:19 Znałam go z czasów posługi w pewnej parafii, tak ze 20 lat temu. Już wtedy był nawiedzony, ale kładłam to na karb jego głębokiej wiary. Zrobił bardzo dużo dla młodzieży w środowisku małego miasta. Miał dobry kontakt ze świeckimi, przyjaźnił się z niektórymi rodzinami. Nie zawsze się z nim zgadzałam, ale szanowałam. Natomiast teraz ... szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:30 On jest suspendowany. Nie może wykonywać poslugi kapłanskiej. A to co robi jest wbrew prawu kanonicznemu. Salezjanie mają z nim powazny klopot i nie radzą sobie. Do jego slow podchodze bardzo krytycznie jednak nie podoba mi sie na sile promowanie tego czlowieka w prasie i mediach, zwlaszcza lewicowych.Pewnie po to by pokazać, że cały kk taki jest. A to nieprawda, jego wypowiedzi to nie sa wypowiedzi kościoła. Kościół można krytykować, ale nie powinno sie falszowac przekazem medialnym ze wypowiedzi tego gościa to glos kościoła. Facet generalnie na pierwszy rzut oka wydaje sie ze ma zaburzenia psychiczne. Niestety z gleboka wiara tak czasami jest, nie wiadomo gdzie jest ta cienka granica pomiedzy wiara a szalenstwem. W tym momencie przypomina mi się Jadwiga Ligocka i znana sprawa betanek sprzed lat. Bardzo podobnie, kosciol sobie tez z tym tematem nie radzil. Jak dla mnie ta sprawa jest po prostu bardzo smutna i najlepiej byłoby ją zakończyć po prostu po cichu dla dobra tego człowieka, który się wydaje być po prostu chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:35 nie, to jest głos wołającego na puszczy, po prostu pieronkom się wymykały rzeczy typu beton feministyczny, którego kwas solny nie wypali, ale to ta sama nienawiść do kobiet, która jest powszechna w krk, sorry shift mi padł. Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:46 W kosciele jest silna frakcja anty kobieca, jest też mafia lawendowa która ma krwi nienawiść do kobiet, ale sa tez ksieza normalni, generalnie przekrój jak w calym spoleczenstwie. Komentowanie przez prasę faceta ktory powinien zostac ubezwlasnowolniony i umieszczony na przymusowym leczeniu psychiatrycznym jest nieetyczne. To czlowiek chory to tak jakby nasmiewac się z niepelnosprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 18:20 a czy ten Woźnicki ma tę samą chorobę co Jędraszewski, Kneblewski, Głodź i Dziwisz, Krysztofiak (www.rp.pl/Kosciol/210109687-Ksiadz-z-Gorzowa-modlil-sie-za-szczepionke-nie-budzaca-kontrowersji-moralnych.html ), Kaliński ( www.nasze.fm/news,36629 ), Maliczewski (gs24.pl/proboszcz-do-wiernych-wasze-pieniadze-nadaja-sie-tylko-do-podtarcia-kontrowersyjny-ksiadz-trafi-pod-szczecinek/ga/5343746/zd/8125720), Chyła (kobieta.onet.pl/wiadomosci/ksiadz-o-szczepionkach-z-abortowanych-dzieci/mgs3817 ), Galus (zarki.pl/solectwa-i-osiedla/solectwo-czatachowa/kontrowersyjny-ksiadz-daniel-galus-musi-opuscic-pustelnie-w-czatachowej/ ) itd itd ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:36 A jak ją zakończyć po cichu? Zamordować go? Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:50 ubezwlasnowolnienie plus przymusowe leczenie psychiatryczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:57 Jak? Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 15:59 No prawne możliwości są... rodzina składa wniosek..a jak nie rodzina to salezjanie idą do prokuratora z prośba o taki wniosek... To da się zrobić przecież. Albo może już to trwa tylko nie wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 16:03 A może jednak kościołowi to odpowiada kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik188 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 21:07 Przykro mi, ale dopóki będziecie tolerować taką zakałę i to co oni robią udając, że nic się nie da zrobić więc najlepiej po raz koleiny UDAĆ, ŻE SIĘ TEGO NIE WIDZI, BO WTEDY TEGO NIE MA (jak pedofilii) dopóty będzie to odpowiedzialnością waszą i kk. Umyślnie używam liczby mnogiej bo to nie jedyny geniusz. Domniemam że jako istoty inteligentne z wolną wolą z palcem między drzwiami jako wierni hierarchowie KK możecie zrobić porządek z tymi panami. Raz na zawsze. Ktoś jednak nie ma na to ochoty. Argument, że są jacyś normalni a ja kocham Boga więc na innych (większość) przymknę oko jest śmieszny, niedorzeczny i żałosny. Sami sobie ukręcacacie to piekło, a przy okazji wszystkim innym, którzy się od kk trzymają z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 21:16 Ten ks.Michał Wożnicki jak i ks.Kneblewski oraz bp Szlachatka czy abp Jędraszewski to creme de la creme K.K. a są ich tysiące , większość Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 19:20 p.Wiesiu kumpel p.Sławoja też nieżle daje czadu , jemu też chyba berecik uwiera : aszdziennik.pl/131677,nowa-gwiazda-episkopatu-bp-szlachetka-o-strajku-kobiet-lgbt-i-grudniu-70 Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 20:27 ks.Michał Wożnicki ma swoją stronę internetową , dosyć rozbudowaną i chyba profesjonalnie prowadzoną : wobroniemszy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawackie_trolliszcze Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 12.01.21, 21:58 Skad się bierze ta typowa dla ematek aberracja, skłaniająca do przypisywania „nienawiści do kobiet” każdemu, kto skrytykuje kobietę? Jak napiszę, np. że Fiat Multipla jest paskudny, awaryjny i szybko rdzewieje, to to znaczy, że nienawidzę samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 13.01.21, 07:21 Maryla go zgniotła 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 13.01.21, 08:33 ks.Michał Woznicki jest już celebrytą medialnym . Tylko niech teraz się pilnuje aby jemu nie wyrosło drugie podgardle jak biskupowi Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: ks.Michała Wożnickiego 5 zdań o kobietach - f 21.01.21, 21:44 Kolesiowi nadal wali na beretkę : poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,26708931,ksiadz-na-mszy-atakuje-dziennikarza-wyborczej-mowi-o-zboczeniu.html#S.main_topic-K.C-B.4-L.1.maly Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama