scarlett74 13.01.21, 17:47 jako że z wątku gwiazdkowego wynikało, iż stanowi ona mroczny przedmiot pożądania dziecka ematki 😉, podpowiedzcie modele dla nastolatków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_em71 Re: szczoteczka elektryczna 13.01.21, 18:22 Nie wciskaj sonicznej, jak chce ekektryczną. Ja akurat nie lubię myć zębów soniczną, jak mi odłączyli elektryczną i w to miejsce wstawili soniczną, zanim nie poszlam po rozum do głowy by w kontakt wpiąć złodziejkę i dostawić stację, myłam zęby zwykłą szczoteczką. Dla młodzieży to samo co dla dorosłych, nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: szczoteczka elektryczna 13.01.21, 18:34 Ja tez wolę elektryczną. Po latach używania padła mi elektryczna i kupiłam soniczną. I to nie to, wróciłam do elektrycznej. Model klasyczny. Końcówki można sobie dobierać. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: szczoteczka elektryczna 13.01.21, 18:32 Moja młodzież myje Oral-B elektryczną oraz soniczną Philips i Xiaomi. Nie wiedziałam, że to obiekty porządania. Osobiście lubię tylko tradycyjne, manualne. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: szczoteczka elektryczna 13.01.21, 18:55 Ja też nie wiedziałam😉. Było w wątku prezentowym gwiazdkowym. Młoda przymusowo, bo olała mycie zębów i nie jest dobrze🤢 Podpowiedz jaka dokładnie ta szczoteczka i jakie końcówki. Dzięki 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: szczoteczka elektryczna 13.01.21, 18:49 Mój 9 latek ma soniczną Philipsa daily care chyba. Parę razy użyłam, wolę manualną. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamaria.star Re: szczoteczka elektryczna 13.01.21, 19:29 Ja dostalam w prezencie elektryczna oral b io (chyba 8,nie jestem pewna) i to najlepsza szczoteczka jaka kiedykolwiek mialam. Mogę śmiało polecic Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama