ja_mamma 13.01.21, 22:52 Może któraś z ematek ma problemy z nadkwasotą i doradzi, czy jest jakaś kawa, która nie podrażnia żołądka? Ja znam tylko Astrę, jest taka sobie w smaku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ida_listopadowa Re: Jaka kawa niskodrażniąca? 13.01.21, 22:57 Cykoria! smak podobny, a prozdrowotna Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Jaka kawa niskodrażniąca? 13.01.21, 23:14 moja mama chwalila gevalie Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jaka kawa niskodrażniąca? 13.01.21, 23:17 Najlepiej zapytać w dobrej palarni/kawiarni gdzie mają duży wybór i znają się na tym. Na opakowaniach jest podany stopień kwasowości i 'wypalenia'. Może coś Ci doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama