cudko1 14.01.21, 13:02 ja przez ematke zbankrutuje, co rusz jakies nowinki (dla mnie oczywiscie ) odkrywam, teraz chce walek do twarzy, poleccie cos co jest na amazonie prosze ladnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 14:23 A jaki chcesz? Lyapko jest na amazonie. To ten z igiełkami. Gua sha i te masażery z jadeitu i innych kamieni też na pewno mają. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 14:31 wlasnie za cholere sie nie znam, ma robic swoja robote a nie za ja tu tylko czas marnuje jaka jest roznica miedzy nimi? dodam ze mam popekane naczynka o ile ma to znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 14:59 JAk masz problem z naczynkami, to ten z igiełkami raczej nie dla Ciebie. A jadeitowy goowno robi - wiem, co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 15:03 A niekonieczne - tępe igły nie powinny zaszkodzić o ile nie będzie za mocno naciskać. Jadeitowe wałki są relaksacyjne, płytkami za to można już coś działać. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 15:07 Zobacz i posłuchaj co o działaniu tych wszystkich ustrojstw mówią youtuberki, np. Marta Kucińska z Joga piękna. Każdy inaczej działa. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 16:18 Ja wlasnie dzisiaj dostałam Lyapko z Amazon. Juz go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 15:03 Tani. To nic nie daje, tylko co najwyżej jest przyjemne, a zatem najlepiej nie wydawać za dużo kasy. Na allegro są wałki po 10 zł, bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 16:38 dzieki dziewczyny ja chce zeby cos robilo a nie bylo tylko przyjemne , na tylko przyjemne nie mam czasu I checi Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: jaki ten walek do masazu twarzy kupic? :> 14.01.21, 20:32 Kupiłam polecany tu wałek lyapko. Używam go od 2 tygodni i już mogę stwierdzić, że fajnie ożywia skórę. Pyszczek rano jest jędrny i ma fajny koloryt Inna sprawa, że zbiegło się to w czasie z zajaraniem się jogą twarzy i masażami. Takie kombo działa pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama