ichi51e 14.01.21, 19:32 tak sobie robie prywatne zawody - kto waszym zdaniem piekniejsY w mlodosci -Kozidrak czy Rodowicz? jakies inne typy? (w watku akceptuje tylko stare zdjecia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 19:39 W czasach, kiedy Kozidrak była "laską" było to określenie pogardliwe, z konotacjami dzisiaj nazywanymi seksistowskimi. Ale rzeczywiście, niebrzydka była. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 06:55 ja to określenie do dziś tak odbieram, mam 40 l Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 19:42 Dla mnie to 2 rożne typy. Rodowicz wygląda na tym zdjęciu jak Phoebe z Friends i nawet osobowość mają podobną: hippiski z gitarą. A Kozidrak przypomina mi tu Kim Wild ikonę sexu z lat 80🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 19:43 Kozidrak zawsze była wyjątkowo nieurodziwa , aczkolwiek w czasach świetności usiłowano z niej robić kobietę wampa ( słynny program Bajm na dachu z 1983 r.) . Jest niska i nigdy nie miała urodziwej twarzy . Wybrałaś wyjątkowo korzystne zdjęcie, na większości starych materiałów wygląda po prostu fatalnie. Mąż ją zdradzal na potęgę od zawsze i traktował jako maszynkę do zarabiania pieniędzy. Rodowicz pięknością również nie była, od zawsze miała problem z nadwagą, ale chłopy za nią latały, posiadała pewien wdzięk. Więc moja odpowiedź to zdecydowanie Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:05 Ja rozumiem że są gusta i guściki, ale nazywanie Kozidrak wyjątkowo nieurodziwą, do tego "od zawsze", świadczy o braku obiektywizmu i jakiejś złośliwości (nawet jeśli nie gustuje się w tym typie urody). Beatę oglądałam na żywo na co dzień bez makijażu jak miała 18 lat - drobna, niewysoka, zajebiście zgrabna dziewczyna o pięknych nogach, pięknych włosach i ładnej buzi. Ma ten niefart, że nawet niewielka nadwaga powoduje tycie dolnej części twarzy. Za to reszta długo była bez zarzutu. Rodowicz bardzo szybko zrobiła się ciężka jak golem, do tego miała zawsze mocno średnią buzię i głupawy senny wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:08 a ja co prawda jako dzieciak - zapamietalam Rodowicz jako wyjatkowo piekna - to musialo byc gdzies w latach 80tych... potem jakos zawsze zgarbiona a to przy tej budowie - niekorzystne Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:20 aandzia43 napisała: > Ja rozumiem że są gusta i guściki, ale nazywanie Kozidrak wyjątkowo nieurodziwą > , do tego "od zawsze", świadczy o braku obiektywizmu i jakiejś złośliwości (naw > et jeśli nie gustuje się w tym typie urody). Beatę oglądałam na żywo na co dzie > ń bez makijażu jak miała 18 lat - drobna, niewysoka, zajebiście zgrabna dziewcz > yna o pięknych nogach, pięknych włosach i ładnej buzi. Ma ten niefart, że nawet > niewielka nadwaga powoduje tycie dolnej części twarzy. Za to reszta długo była > bez zarzutu. > Rodowicz bardzo szybko zrobiła się ciężka jak golem, do tego miała zawsze mocno > średnią buzię i głupawy senny wyraz twarzy. > Ja co prawda nie oglądałam Kozidrak na żywo, ale z resztą tego postu zgadzam się w 100.%. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:37 Ok, Andzia jak ją widywałaś na żywo, to wiesz lepiej. Ale btw w wieku 18 lat to masa kobiet wygląda całkiem całkiem. Dopiero potem robią się schody. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:45 Ano i owszem, taka kolej rzeczy. Beata była popularna już od osiemnastki i właśnie z tamtego okresu, z wczesnej młodości, pochodzi kupa jej zdjęć i filmów. Wtedy była naprawdę laseczką. Ma niestety niekorzystny dla twarzy sposób tycia. Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:05 aandzia43 napisała: > Ja rozumiem że są gusta i guściki, ale nazywanie Kozidrak wyjątkowo nieurodziwą > , do tego "od zawsze", świadczy o braku obiektywizmu i jakiejś złośliwości (naw > et jeśli nie gustuje się w tym typie urody). Beatę oglądałam na żywo na co dzie > ń bez makijażu jak miała 18 lat - drobna, niewysoka, zajebiście zgrabna dziewcz > yna o pięknych nogach, pięknych włosach i ładnej buzi. Ma ten niefart, że nawet > niewielka nadwaga powoduje tycie dolnej części twarzy. Za to reszta długo była > bez zarzutu. Ona do dziś jest super zgrabna, ostatnio mi minęło nagranie z sylwestra i nogi ma jak żyleta Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:33 aandzia43 napisała: > Rodowicz bardzo szybko zrobiła się ciężka jak golem, Rozśmieszyła mnie ta analogia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:18 Co ty pierdzielisz? Sam jesteś nieurodziwy Kozidrak co prawda ząb czasu ugryzł, ale za młodu była wyjątkowo piękną kobietą Znawca kobiecej urody od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:19 Ładna kobieta to była Monika Borys Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:25 Tu Monisia w całej okazałości www.youtube.com/watch?v=eNF4_z3Ts0Q Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:39 Oj ładna ładna, i tak zdzirowato seksowna Odpowiedz Link Zgłoś
black.emma Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 10:20 Serio? Jak widać są gusta i guściki.... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 10:25 Ricki najwyraźniej lubi zdzirowate blondynki (Nowosadko też się zachwycał). Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 11:29 Oglądam zdjęcia Moniki Borys w googlu i płaczę 🤣 Riki to ma gust, nic a nic mnie nie rozczarował Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:04 Puść ją na filmach, nie na zdjeciach, to będziesz wiedziała o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:19 Na filmach jeszcze lepiej. Mój ojciec o takich pozach mówi „porażona własną urodą” 🤣 dobrze, że gustuje w trochę innych kobietach, no jakby miała mi się kiedyś trafić taka macoszka 🤣 Jak one z Natalią wytrzymywały w jednym domu? Natalia Kukulska zawsze elegancka i powściągliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:30 Przecież nie o klasę mi chodziło, kobiety! Rikiemu też nie Borys to była ładna, bardzo zgrabna i bardzo seksowna gorąca laseczka, nie trzeba być chłopem żeby to zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:40 Borys była bardzo ładna i zgrabna, ale do tego nie umiała chodzić w linii prostej, tylko wiła się jak znerwicowana żmija i robiła głupie miny. Mam głupawkę za każdym razem jak ją oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
black.emma Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:23 Mnie się wydaje, że na filmach wypada jeszcze gorzej. Na zdjęciach po prostu dziewczyna z pospolitą urodą, filmów nie da się oglądać bez zażenowania. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 18:12 Czepiacie się bez sensu. Była bardzo ładna i tyle. Wiadomo mi,że ten typ urody budzi u wielu kobiet niechęć i irytację . Faceci jednak lubią taki typ ,nawet ów sarkastyczny tatuś, jakby mu weszła do łóżka z pewnością by nie odmówił. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 19:44 Santor była laska, ale nie wklejam, bo bardzo duże zdjęcia wychodzą, a nie potrafię zmniejszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 19:54 Santor bardzo piekna ale tez bardzo niewspolczesna. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:15 o nie. wiem, że to burackie - takie obgadywanie wyglądu - ale mnie typ urody Jantar totalnie się nie podoba. przypomina mi mojego śp. wujka Jurka, który lubił wypić. podobny, jakby złamany, bokserski nos, wąskie usta i wystająca broda. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:00 no właśnie Santor miałam na mysli, (Santor, Jantar czy to nie podobne) dzięki za poprawkę. Jantar to z kolei mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 18:38 "przypomina mi mojego śp. wujka Jurka, który lubił wypić. podobny, jakby złamany, bokserski nos, wąskie usta i wystająca broda" oplułam ekran Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 19:47 Obie atrakcyjne. Jeszcze Krystyna Prońko i Anna Jantar. Odpowiedz Link Zgłoś
naszastruga Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 19:50 W owych latach Kora. I Urszula. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:14 MAANAM "Szare miraże", Opole 1981 Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:08 Boska. Krótko ostrzyżona, w skąpym stroju, nic wadliwego się ukryje, a tu nie ma co ukrywać, materiał pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 00:32 chatgris01 napisała: > Kora była piękna. > Ubiegłaś mnie. Tak, nawet jak już była mocno chora. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:04 Dziwne opinie. Dla was każda pieśniarka jest atrakcyjna? Krycha Prońko - rewelacyjna wokalistka, poziom mistrzowski, co do urody, to miała za młodu ładną buzię i sporo wdzięku , jednak niska , potem już grubawa, no i charakterek wiedźmowaty nieco (choć usprawiedliwia ją toksyczny związek z kompozytorem i aranżerem Komanem - damskim bokserem o obcesowych manierach) Anna Jantar - sporo wdzięku, ale mając przed śmiercią lat 29 wyglądała znacznie poważniej, do tego można przypuszczać, że starzałaby się w typie pani Gołdy Tencer z Teatru Żydowskiego Kora - niezwykle cenię ją jako wokalistkę, urodowo.... hmm... nie wiem, jakaś taka wysuszona mi się wydawała, generalnie nie potrafię ocenić Urszula - szara mysz bez biustu, kompletnie nieatrakcyjna, tekściarz Marek Dutkiewicz był nią załamany. Z pomocą specjalistki od makijażu Aleksandry Laski oraz ton tapety usiłowano robić z niej w latach 80-tych seks bombę (dość skutecznie). W miarę naturalnego starzenia się niezwykle wyładniała i w kolejnej dekadzie zaczęła bez żadnych wspomagaczy wyglądać fajnie. Potem miała chwilowe problemy z wagą (red. Bohdan Gadomski zarzucał jej w "Angorze" 'dużą pupę' ), ale ogólnie ok. Rzadki typ kobiety, która nabiera atrakcyjności po trzydziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:09 Riki, wiem że Ty, światowiec, koneser i znawca, masz wyśrubowane standardy. Mnie się te panie wydają atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 10:48 Rozśmieszają mnie do łez te jego bajania, jak to drzewiej bywało i kto kogo pukał bez przyjemności, a kto z zachwytem. Takie frontowe legendy dziadziusia przy kominku Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:16 Riki, Urszula w tych makijażach scenicznych w latach osiemdziesiątych dużo traciła. Na żywo była śliczną dziewczyną o subtelnej urodzie. Ale moda była jaka była i wymagania sceny rockowej też, więc rozumiem że trzeba był ją tak zmalować. Ona nie tyle wyładniała z wiekiem, co przestała zagłuszać urodę niefortunnymi dla delikatnej blondynki stylizacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:25 Kora była bardzo ładna, piękna harmonijna twarz, super fugura. Dla mnie the best że wszystkich. Do późnych lat zachowała urode, potem choroba i bardzo wychudła niekorzystnie. Kozidrak też ładna, Rodowicz jak od pługa oderwana z tepym wyrazem pospolitej twarzy. Z Urszula prawda, z wiekiem wyładniała i ładnie się starzeje. Jeszcze do panteonu dodała bym Małgosię Ostrowska, drobna kobietka, trochę dziecięca twarz i drapieżny image, może się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:26 Tak, Ostrowska zgrabna i ladne rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:39 Ostrowska genialny głos. Uroda... nie wiem... tak na marginesie ona ma 152 cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:50 Ostrowską najlepiej posłuchać nagraną na żywo, wtedy dopiero słychać jaki ona ma fenomenalny głos. Piosenki Lombardu i w ogóle nagrania radiowe nie oddawały siły jej głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:00 Dmoch z 2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:27 Dmoch śliczna była, niestety zle skończyła a teraz to cień tamtej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:41 milupaa napisała: > Dmoch śliczna była, niestety zle skończyła a teraz to cień tamtej kobiety. Dmoch widuję czasem. Jak na swój wiek i kompletny brak makijażu wcale tak źle nie wygląda (stan psychiczny pomijam). Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:26 Zgadza się, bardzo atrakcyjna babka z niej była. Poza tym ładnie się starzała, dopóki choroba jej nie dopadła. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:39 bylam.stara.mostowiakowa napisała: > Jarocka no dla niej to jeden Francuz popełnił samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:02 A ta piękna pani? Izabela trojanowska Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:25 Oo, a to jest zdjęcie z "07 zgłoś się! " Rzeczywiście, wyglądała w tym serialu zjawiskowo! Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:29 Ja ja wolę w ciemnych włosach 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:44 Na zdjęciu jako żona por. Borewicza i typowa "zła kobieta" (rzuciła go bodajże dla jakiegoś Libańczyka i potajemnie wyskrobała ciążę - o ile dobrze pamiętam ten odcinek). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:21 Trojanowska była przepiękna Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:42 Sipińska była first class, jednak dość szybko sex appeal zaczął z niej wyparowywać, a po wypadku samochodowym w NRD i długim leżeniu w szpitalu nabrała wagi, której nie potrafiła już zrzucić. Ale za młodu fakt - wybitnie atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:04 Kora na tym zdjęciu z synem bardzo subtelną, wizerunek sceniczny miała zdecydowanie bardziej drapieżny. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:04 Obie były ładne, ale nie porównywałabym, bo kompletnie różne typy urody. Masz tu obie w ich okresach świetności (na filmach lepiej widać niż na fotografiach): Maryla Rodowicz - Małgośka (Sopot 1973) BAJM - Józek nie daruję ci tej nocy (1983) Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:11 hmmm to chyba bardziej mi sie Kozidrak podoba... drapiezna taka szpiczasta... Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 20:26 Kozidrak super!!! Na tym filmie mi trochę Sylwię Grzeszczak przypomina. Maryla taka przaśna, nie podoba mi się taki typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:09 Z nich dwoch to juz Rodowicz lepsza ale jak byla naprawde mloda, bo potem juz bylo coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:13 to jest ta Rodowicz ktora zapamietalam... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:13 cala Polska wiedziala ze peruka... Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:15 ważne że klacie i brzuszku miał własne kudełki Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:18 okropne te kudły na klacie i rękach i ten brzuszek bez cienia mięśni. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:20 I wątłe ramionka i barki. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:24 i jeszcze się nie malował do tego, zaniedbany jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:29 Oj tak. A teraz poprosimy rikiego o szczegółową i dogłębną analizę. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:46 Bez róży w ręku to zdecydowanie nie mój gust! Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:23 Panie które opisałeś powyżej też nie w twoim guście, ale ze szczegółami wiesz która kiedy i ile przytyła, więc już się nie kryguj tylko dajesz Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:00 Ale przystojni piosenkarze też wtedy byli Odpowiedz Link Zgłoś
donica35 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:58 Oj, tak, moja miłość z lat przedszkolnych😉 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:37 O matko, te rachityczne, sflaczałe łapki Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:18 A takimi naprawde laskami to byly wg mnie Jurksztowicz (zreszta dalej sie dobrze trzyma) i Halina Frackowiak. Ta druga jest antypatyczna, ale kiedys naprawde byla sliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:28 To prawda. I jeszcze Sośnicka. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:31 Frackowiak cudowna jak AH. I ten glos... Jurksztowicz najlepsza! Taka jakas radish zycia z niej bije Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:26 fornita111 napisała: > A takimi naprawde laskami to byly wg mnie Jurksztowicz (zreszta dalej sie dobrz > e trzyma) I jeszcze dobre geny przekazała młodemu Dębskiemu. Nawet nie wiedziałam że to jego matka, ale teraz już rozumiem dlaczego on talk wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 09:53 Boniu ..... Jaka cudna mama z synusiem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 10:32 Synuś to by był cudny, jakby te kłaki z klaty i z twarzy zgolił. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 10:33 Dla niektórych pań to plus. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 13:07 Dla mnie właśnie te kłaki to plus uwielbiam owłosionych facetów no tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 11:03 No on jest ciacho, bezapelacyjnie- z klakami czy bez Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:58 dokładnie! chciałam dopisać Annę Jurksztowicz, ona jest przepiękna w takim klasycznym znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:26 Wiecie co? Na zdjęciach tego typu i w black&white każda kobieta byłaby atrakcyjna. Tak więc- nieobiektywne to- ot, po prostu wygladzone twarze, a babki po prostu przeciętne, co tak naprawdę widać na starych teledyskach. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:24 Sośnicka wyglądała pięknie nawet na teledyskach Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:31 simply_z napisała: > Sośnicka wyglądała pięknie nawet na teledyskach Zębata była strasznie, pamiętam jak ojciec koleżanki mówił o Sośnickiej - to ta co jada szparagi w poprzek. Ale głos - fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 21:09 A mój mówił, że jakby nie miała uszu, toby jej ten uśmiech dookoła głowy przeleciał 🙃😆 Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: czy Kozidrak byla laska? 16.01.21, 00:16 Nie mogę przestać się śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa_99 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:27 Odczepić mi sie od Beaty! To nasza Beyonce 😎 Szyk i klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:29 olkkaa_99 napisał(a): > Odczepić mi sie od Beaty! To nasza Beyonce 😎 Szyk i klasa. A tu faktycznie widać inspiracje Beyonce. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:32 Nawet Bee miewa gorsze momenty😉 images.app.goo.gl/5RG9L7tqzfBLwZms5 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 20:09 olkkaa_99 napisał(a): > Odczepić mi sie od Beaty! To nasza Beyonce 😎 Nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:31 Każda z nich była na pewno atrakcyjna, czyli po współczesnemu laska. Zresztą wciąż coś w sobie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:33 Fajnie jest popatrzec jak sa teraz wylaszczone (czy w okolicach 40 byly) a kiedys byly takimi naturalnymi dziewczatkami... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:43 Kozidrak pamiętam jako taką dziewczyneczkę. Rodowicz też przez długi czas była ładna, miała taki nieco senny wyraz oczu dla niektórych bardzo sexy, zwłaszcza w połączeniu z głosem. Jednak najpiękniejsza była Irena Jarocka. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:26 No niestety, czas nie oszczędza nikogo. Jednych mniej, innych bardziej ale nikt ostatecznie przed nim nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:35 Dla mnie od lat Irena Jarocka, ideal Niezwykle kobieca, piekna, subtelna Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
sineado Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:36 Obie ładne. Chyba Rodowicz bardziej. Sośnicka mi się podoba też Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:16 Moja mama nie przeczyta, to mogę napisać. Wygrywa Sośnicka. Tata sie z nia kolegował jakos na studiach i mama wciąż to pamieta 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:36 mojemu tacie podobała się Hanna Banaszak. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:59 chersona napisała: > mojemu tacie podobała się Hanna Banaszak. Banaszak była przede wszystkim bardzo kobieca i zmysłowa. No i ładna, z burzą włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 09:54 Sośnicka wygląda tu jak taka amerykańska piosenkarka z dawnych lat. Zapomniałam jak sie nazywała. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 09:55 W ogole - czy ona nie ma jakichś ciemnoskórych genów? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 10:28 Nie ma. Taki typ antropologiczny (bardzo stary, prehistoryczny wręcz) czasem się zdarza w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:29 chatgris01 napisała: > Nie ma. Taki typ antropologiczny (bardzo stary, prehistoryczny wręcz) czasem si > ę zdarza w Europie. Moja mama, o której pisałam wyżej powtarzała, że "Sośnicka malowała się na mulatkę hi hi hi". Na usprawiedliwienie tej zazdrości, mam była kobietą, ale typową blondynką z niebieskimi oczami, kompletnie inny typ urody niż Zdziska. > Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 13:05 chatgris01 napisała: > Nie ma. Taki typ antropologiczny (bardzo stary, prehistoryczny wręcz) czasem si > ę zdarza w Europie. Może być i tak, w każdym razie silny ten typ, bo siostra i siostrzeniec w tym samy typie. Wygooglałam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 12:37 lot_w_kosmos napisała: > W ogole - czy ona nie ma jakichś ciemnoskórych genów? Też ją podejrzewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 13:08 Mam! z Dianą Ross mi się skojarzyła! Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: czy Kozidrak byla laska? 15.01.21, 18:35 A mnie na tym czarno-białym (drugim) zdjęciu z Sonią Bragą. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 20:42 obie byly ładne a rodowicz nawet miss studentek czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:07 Na tym trzecim zdjęciu jest Agnieszka Osiecka, tak? I czyżby Daniel Passent z małą Agatą? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:03 Boze tu masz racje! To jest Passent! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:32 ichi51e napisała: > Boze tu masz racje! To jest Passent! > Gdyby któraś ematka wstawiła fotę w tak przymałych spodniach, jakie na tym zdjęciu ma Rodowicz (i te tragicznie odciskające się gumki od majtek i opasłe boczki i uda...) to byłaby jatka dekady 😉 Kozidrak z tamtych lat wygrywa z Marylą w przedbiegach, dziś tym bardziej 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:30 mama-ola napisała: > Na tym trzecim zdjęciu jest Agnieszka Osiecka, tak? I czyżby Daniel Passent z m > ałą Agatą? też tak pomyślałem oczywiście ojciec trzyma córkę a matka - zła mina Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:24 To i ja wstawię Zdjęcie mało znanej aktorki Teresy Tuszyńskiej, ale grywala np z Cybulskim Uważam że była śliczna, uroda trochę ala Audrey Hepburn Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 21:33 U już późno, nie zajarałam że to o piosenkarki chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 23:09 Widzialam ja w filmie "Rozwodow nie bedzie". Zreszta tam gralo duzo ladnych dziewczyn, tak ze nawet Pola Raksa sie wsrod nich nie wyrozniala Odpowiedz Link Zgłoś
mala_truskawka Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:15 Piękna! Nawet w tej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
naszastruga Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:23 Ciekawe jak się prezentuje w realu pan riki_i, tak aktywny w wątku. Stawiam na typ Połomskiego 50+ Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: czy Kozidrak byla laska? 14.01.21, 22:30 Ja go widze tak: (wykapany bohater filmu "Plytki facet"- i z wygladu i z usposobienia) Odpowiedz Link Zgłoś