panna_lila 15.01.21, 22:42 znacie jakieś sklepy z ładnymi lampami stołowe, stojące, do czytania i ażurowe (oczywiście nie wszystko w jednej lampie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solejrolia Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 15.01.21, 22:44 nie wiem, czy tam znajdziesz to, czego szukasz, ale na przykład elampy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 15.01.21, 22:47 I Ikea. Tez ma fajne lampy. Też zawsze był spory wybór w Castoramie, i Obi. (bo wczoraj byłam w Leroy, i jak dotąd nigdy nie widziałam tak pustych półek. Mało co lamp było, puste półki!. Wyszłam zszokowana, a nie szukałam bógwiczego). Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 15.01.21, 23:54 eglo wszystkie lampy do domu u nich wybralam 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 16.01.21, 19:59 mysiulek08 napisała: > eglo > wszystkie lampy do domu u nich wybralam 😋 > > Tez mam parę lamp od nich😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mrspingui Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 15.01.21, 23:58 Może tu? norddesign.pl/oswietlenie Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 16.01.21, 19:44 www.lampdesign.pl lampomat.pl www.sfmeble.pl/c/oswietlenie-do-domu-oswietlenie Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 16.01.21, 19:53 www.strefalamp.pl/?utm_source=gmf&utm_medium=organic&utm_campaign=gmf2 Ogólnie wybierałam stacjonarnie, schodzilam dziesiątki sklepów. Większość zamówiłam potem w jednym, ale orientowalam się w cenach, dostałam dobrą ofertę. Ja zamawiałam akurat w sklepie koma w warszawskiej Domotece. Nawet mi tę lampy przechowali, bo remont generalny miał oczywiście sporą obsuwę, a lamp było sporo (5 pokoi, 2 łazienki, kuchnia z wyspą nad którą są 3 punkty oświetl., przedpokój....Mają katalogi wielu firm i stronę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_wawerski Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 16.01.21, 20:00 Kluczowe pytanie, to budżet. Jak konkretny, to np. luminosfera, atak design, nap... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 16.01.21, 20:30 Ozdobne, "orientalne" lampy ma ottomania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: sklep z lampami - prośba o polecenie 17.01.21, 00:17 www.namat-design.pl/ polskielampy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama