panna_lila 15.01.21, 23:41 cos polecacie, bo trafiłam przez przypadek, ale w tej mnogości produktów nie wiem co warto kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manala Re: ministerstwo dobrego mydła? 15.01.21, 23:53 Miałam (mam) balsam w sztyfcie śliwka, peeling cukrowy śliwka i olej z pestek śliwki. Najbardziej podszedł mi peeling. Balsam i olej - tak średnio się wchłaniają. Odpowiedz Link Zgłoś
treo.tralve Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 00:40 krem malina i róża i serum- ktoś sie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 09:15 ja właśnie o tym serum myślałam, ale nie mam kasy do wywalenia, więc jak ematka napisze że nie powala to nie biorę. I jeszcze chciałam coś do mycia twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ada.maris Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 10:11 Ja, zużyłam kilka butelek serum i krem. Bardzo wydajne, piękna mam skore po tym, dawno nie trafiłam tak idealnie z kosmetykami, zamawiam regularnie. Lubię zmiany w pielęgnacji, dlatego testuje różne produkty, ale te serie mam cały czas na stanie. Minusy to zbyt intensywny zapach i to, ze zostawia lekkie zabarwienie na twarzy, przez co brudzi pościel (stosuje tylko na noc, nie wiem, czy pod makijaż się nada). Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 11:27 Miałam ten krem i serum róża malina. Zapach piękny i początkowo wydawało się, że dobrze na mnie działa, skóra wyglądała promiennie. Ale dość szybko zaczęły mnie zapychać a potem i przesuszać. Z tym, że mnie ogólnie nie służą jednak oleje do pielęgnacji twarzy, moja cera jest raczej tłusta, dość gruba, pewnie jak ktoś ma bardziej suchą skórę, to jest inaczej. Z tych dwóch produktów wolałam zdecydowanie serum, jeśli komuś służy nakładanie olejowych miksów to pewnie będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 12:02 To samo! Zapach cudowny, początkowo byłam zachwycona, ale po miesiącu używania mam suche placki na czole i policzkach. Ratuję się teraz tłustym dermosan em! Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 00:53 Mam fajny peeling "chałwa". Sztyft śliwkowy, tak sobie, dość tępy. Niby fajny, ale leży, nie używam. Polecam też 4 Szpaki - mam ekstra balsam do ciała Super Blend. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 11:20 Polecam wszystko Mialam wszystkie olejki i wciąż dokupuje, serum, mydla sa.mega, peeling śliwkowy mam ochotę jesc, bo.tak pieknie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_plus Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 11:30 Mam od nich olejek malinowy, bardzo fajny. Kupiłam też półkule do kąpieli - są naprawdę mega! Pięknie pachną, wyglądają jak ciastka i póki co spełniają opis działania producenta (wzięłam czekoladową, miód i owies oraz cynamonową). Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 11:33 akurat jescze nie probowalam nic od nich ale od kilku innych pobnych firm i mam wrazenie ze najwazniejsze to nadac jak najdziwniejsza nazwe swojej firmie, rozeslac darmowo kosmetyki do instagramerek i youtuberek i po chwili za wysoka cene mozna zrobic interes sprzedajac towar naprawde sredniej jakosci......jako prezent i jako dodatek do pielegnacji to chyba fajne ale poza tym? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 11:42 Sprzedają próbki różnych produktów Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: ministerstwo dobrego mydła? 16.01.21, 12:06 Peeling śliwkowy jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama