Dodaj do ulubionych

Jadę na randkę! DO niego DO DOMU!

16.01.21, 11:14
No więc rozmyśliliśmy się co do spaceru i jadę do niego na randkę. DO DOMU! Co prawda nigdy go na oczy nie widziałam, bo poznaliśmy się na tinderze, ale co tam. Trochę daleko mam, ale dam radę. Najpierw pod swoim domem w Ursusie muszę wsiąść w pociąg i dostać się do centralnego, a nastepnie stamtąd wsiąść w tramwaj nr 9 na Pragę, a potem długo kluczyć uliczkami Grochowa, aby dojść do niego na ulicę Szaserów, no ale coż. Ubiorę piękną suknię w kolorze krwistej purpury ozdobioną złotym haftem w postaci gałęzi, do tego rajstopy kabaretki oraz purpurowe szpilki z kokardkami. Czarne futro z czerwoną różą oraz czerwony kapelusz z czarnym pomponem, czerwony szalik, czerwone rękawiczki i czerwona torebka. Bielizna też oczywiście czerwono-złota. Myślę, że będzie cudownie! On naszykuje szampana i kawior.... wanna będzie pełna płatków róż, wszędzie świece....
Jak myślicie kto ma zadbać o prezerwatywy i czy mój image będzie dobry?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:16
      Po co prezerwatywy? Dojdzie na sam Twój widok. Niejednokrotnie.
      • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:18
        krwawy.lolo napisał:

> Po co prezerwatywy? Dojdzie na sam Twój widok. Niejednokrotnie.

Bo nie chcę zajść w ciążę. Nie chcę dzieci. Mnie dzieci uniemożliwią mój samorozwój ! Poza tym boję sie hiva, kiły i innych chorób.
        • snajper55 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:21
          damawkapeluszu10 napisała:

> krwawy.lolo napisał:
          >
          > > Po co prezerwatywy? Dojdzie na sam Twój widok. Niejednokrotnie.
          >
          > Bo nie chcę zajść w ciążę. Nie chcę dzieci. Mnie dzieci uniemożliwią mój samoro
          > zwój ! Poza tym boję sie hiva, kiły i innych chorób.

Pamiętaj, żeby nie zdejmować czerwonej maseczki. Bo możesz covidem się zarazić.

S.
          • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:31
            snajper55 napisał:
            >
            > Pamiętaj, żeby nie zdejmować czerwonej maseczki. Bo możesz covidem się zarazić.
            >
            > S.

Jak Ty sobie wyobrażasz dziki sex w maseczce???
            • 1matka-polka Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:34
              Normalnie:

https://image.ceneostatic.pl/data/products/91310611/p-scala-maska-sznurowana-z-tylu-tlumiaca-zmysly.jpg
              • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:25
                😂
            • taniarada Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 21:33

> snajper55 napisał:
              > >
              > > Pamiętaj, żeby nie zdejmować czerwonej maseczki. Bo możesz covidem się za
              > razić.
              > >
              > > S.
              >
              > Jak Ty sobie wyobrażasz dziki sex w maseczce???
              Snajper tylko w maseczce i w prezerwatywie .Dlatego go choroby weneryczne omijają .
      • xantostrephomonas Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 13:28
        Grunt żeby bgumki od kolor były. Karmazynowo-złote może?
        • znowu.to.samo Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 13:46
          Boszsz, przeca w tym można się udusić!!!
          • lellapolella Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 23:28
            Niektórzy lubią podduszanie w trakcie.
    • 1matka-polka Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:27
      Czytalam na forum, ze prezerwatywa powoduje zanik erekcji a wiec posrednio impotencję...
    • filipianka Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:42
      Abstrahując od meritum wątku... po co tak komplikować z tym dojazdem-dawaj z tego Ursusa skmką do olszynki gruchowskiej i w pół godziny jesteś, lokalnie możesz podjechać czymś przystanek czy dwa
      • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 11:46
        filipianka napisała:

> Abstrahując od meritum wątku... po co tak komplikować z tym dojazdem-dawaj z te
        > go Ursusa skmką do olszynki gruchowskiej i w pół godziny jesteś, lokalnie możes
        > z podjechać czymś przystanek czy dwa

Nie mogę za długo jechać skm-ką, ponieważ mnie wszyscy w niej zaczepiają i się mną zachwycają!
        • konkurentka-pewnej-pani Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 12:38
          > Nie mogę za długo jechać skm-ką, ponieważ mnie wszyscy w niej zaczepiają i się mną zachwycają!

A w pociągu i tramwaju nie???!!!
          • szafireczek Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 12:46
            Jedź śmiało, teraz są limity 50% pasażerów, no i mróz, weekend, mało kto podróżuje i szpilek nie zniszczysz. Z kabaretek bym zrezygnowała - są już niemodne. Reszta spoko. Ta torebka, jeśli mała, to nie upychaj tam niepotrzebnych rzeczy, zwłaszcza tych które na 100% się nie przydadzą....
            • buldog2 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 12:32
              Ale kolumnę musi wziąć. Koniecznie! Ja to wiem przecież...
              • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:26
                Co ty, nie pamietasz postu o swietach ?
                Dama w kapeluszu woli sie wdziecznie opierac o mebloscianke 😂😂😂
                • buldog2 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 14:24
                  Meblościanka to kiedy nie ma kolumny. Oryginalnie wdzięcznie opiera się o kolumnę i zgodnie z postem założycielskim używa dmuchanej. Zresztą, dmuchana kolumna bardziej poręczna i wygodna, niż meblościanka.
                  • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 21:29
                    🤣
                  • lellapolella Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 23:30
                    W ostateczności może nadmuchać prezerwatywę i się o nią oprzeć.
                • buldog2 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 18.01.21, 20:41
                  Tu:
                  forum.gazeta.pl/forum/w,567,170484011,170484011,Robie_wlasnie_furore_w_teatrze_.html

jest pierwsze wejście Damy na scenę. Początek przygód.
    • przystanek_tramwajowy Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 12:32
      A w co ubierzesz tę suknię? A zamiast "naszykuje" lepiej było napisać "przygotuje". To "ubiorę suknię" i "naszykuje" zdradza twoje ubóstwo leksykalne, będące efektem zakończenia edukacji na etapie gimnazjum (w najlepszym razie). Ale to mnie akurat nie dziwi.
      • bominka Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 13:16
        Damawkapeluszu,bardzo dluga ta droga. W tych okolicznościach biorąc pod uwagę starannosc doboru stroju moze warto juz pozostać w okolicach centralnego. Wielka szansa powodzenia na Mazowieckiej🙂🙂🙂
        • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:19
          bominka napisała:

> Damawkapeluszu,bardzo dluga ta droga. W tych okolicznościach biorąc pod uwagę s
          > tarannosc doboru stroju moze warto juz pozostać w okolicach centralnego. Wielka
          > szansa powodzenia na Mazowieckiej🙂🙂🙂

Na mazowiecką nie mam po co iść. Kiedyś zadawałam tam szyku w klubach, teraz wszystko zamknięte, nie mam po co tam iść!
        • przystanek_tramwajowy Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:26
          Chyba na Emilli Plater. smile Tam stołeczne urwy stoją. I jeszcze na rogu Koszykowej i Marszałkowskiej.
          • buldog2 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 12:34
            Oj, widzę, znasz temat jak nikt...
        • buldog2 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 12:49
          Oj, ile tu ekspertek z okolic Nowogrodzkiej. Tam duży zagraniczny hotel jest przecież, stąd światowy szyk i znajomość mody, i obyczaju. I języków!
      • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:17
        przystanek_tramwajowy napisał:

> A w co ubierzesz tę suknię? A zamiast "naszykuje" lepiej było napisać "przygotu
        > je". To "ubiorę suknię" i "naszykuje" zdradza twoje ubóstwo leksykalne, będące
        > efektem zakończenia edukacji na etapie gimnazjum (w najlepszym razie). Ale to m
        > nie akurat nie dziwi.

Och, ja jestem znakomicie wykształcona, więc proszę mnie nie poprawiać! Mam magistra z filologii francuskiej oraz studia podyplomowe z teorii baletu francuskiego XIX wieku. Znam biegle angielski, francuski, niemiecki, włoski oraz rosyjski!!! Jestem ponadto elegancką, efektowną oraz elokwentną kobietą!!!
        • przystanek_tramwajowy Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:24
          Naucz się jeszcze polskiego lala. smile
          • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:54

> Naucz się jeszcze polskiego lala. smile

Głownie rozmawiam po francusku, polskiego używam tylko w rozmowach tu na forum.
            • mmoni Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:24
              Zła odpowiedź, powinnaś napisać "polskiego używam tylko do rozmów ze służbą". No chyba że się trafi kochanek patriota, jak Delfina Potocka zmuszana przez Krasińskiego do pisania listów po polsku, chociaż biedna strasznie się z tym męczyła.
            • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:29
              Po francusku na tinderze ? Wow.
          • buldog2 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 12:39
            Z pewnością dobrze znasz żonę Ziobry i inne dziewczyny z miasta. Macie wspólny język.
        • konkurentka-pewnej-pani Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:43
          Czytaj dalej ten słownik, świetnie ci idzie! Za E są inne fajne litery z fajnymi słowami godnymi opisać kobietę elegancką, efektowną i elokwentną, np: finezyjna.
          • przystanek_tramwajowy Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:54
            Dojechałam już dp "p": pier...lnięta.
            • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:55

> Dojechałam już dp "p": pier...lnięta.

Jestem ekstrawagancka nie pier.. lnięta!!!
              >
              • beneficia Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:37
                Tak właściwie to jesteś nudna i nieśmieszna.
                Serio, daruj sobie.
        • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:28
          Ah oui? Bah traduis tout ça en français vite fait, bien fait et on verra .
    • chicarica Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 13:40
      Pamiętaj tylko żeby stringi na dudę a nie na twarz, żeby mnie tam nie było jak Kaja Godek...
      • damawkapeluszu10 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:20
        chicarica napisała:

> Pamiętaj tylko żeby stringi na dudę a nie na twarz, żeby mnie tam nie było jak
        > Kaja Godek...

Jak mozesz mnie, piękną damę porównywać do tej paskudnej, głupiej kobiety?
        >
        • taniarada Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 21:36

> chicarica napisała:
          >
          > > Pamiętaj tylko żeby stringi na dudę a nie na twarz, żeby mnie tam nie był
          > o jak
          > > Kaja Godek...
          >
          > Jak mozesz mnie, piękną damę porównywać do tej paskudnej, głupiej kobiety?
          > >
          Głupia to nie znaczy nie ładna .
    • la_mujer75 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:37
      Ja to bym wzięła taksówkę. Zimno, tyłek by mi zmarzł. W tych koronkach.
    • geez_louise Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 16.01.21, 14:41
      I dlatego dziwię się ludziom, co używają tinderow 🤣
    • ingryd Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 10:46
      N’a szaserow powiadasz, no jest tam duży szpital, jest, tylko nie wiem czy armia psychiatrii nie ma gdzieś osobno, ale ręki sobie uciąć nie dam, może mają wydzielony kompleks na terenie szpitala.
      Donc, bonne baise Madame Chapeau !
    • bromba11 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 12:40
      Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie...
    • ga-ti Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 12:47
      Nie pisze, jak było, hm... albo było super i jeszcze kontynuuje znajomość, albo leży gdzieś na tych Saszerów zadźgana w plamie purpury... (Miłoszewskiego czytam wink )
    • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:15
      I tak pieknie ubrana bedziesz sie szlajac pociagiem ? Jedz samochodem jak normalny czlowiek.
    • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:32
      Poza tym pytanie, jechac na pierwsza randke do domu niezajomego faceta ktorego sie nigdy na oczy nie widzialo to troche jazda po bandzie.
      Czy tylko mi sie tak wydaje ?
      • beneficia Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 13:39
        Rany, przecież to zwykła atencjuszka, której wydaje się, że jest zabawna.
        Nie przejmuj się tak, ani facet nie istnieje, ani ona tak się nie ubiera itd.
        Nie wiem, jak można brać jej posty na poważnie.
        • dvdva Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 17:37
          To chyba ta, co kradla cudze, rozneglizowane zdjecia, zamazywala twarz I prosiła o ocenę. Obrzydliwa postać.
          • 1matka-polka Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 19:29
            dvdva napisał(a):

> To chyba ta, co kradla cudze, rozneglizowane zdjecia, zamazywala twarz I prosił
            > a o ocenę. Obrzydliwa postać.

Tak, to ta.
            • damawkapeluszu Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 19:48
              1matka-polka napisała:

> dvdva napisał(a):
              >
              > > To chyba ta, co kradla cudze, rozneglizowane zdjecia, zamazywala twarz I
              > prosił
              > > a o ocenę. Obrzydliwa postać.
              >
              > Tak, to ta.

Zdjęcia były seksowne i uwodzicielskie. Nie znacie się.
      • morekac Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 18:24
        I dlatego teraz lezy ukryta w wersalce. Znaczy, zwłoki leżą.
    • anorektycznazdzira Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 19:37
      Weź kup sama, bo jeszcze nie kupi pod kolor!!!
      Moim zdaniem złote albo czarne.
      Nie wszystko można zostawiać facetom kochana, nie wszystko.
      • damawkapeluszu Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 19:47
        Beznadzieja, no tragedia. No więc pojechałam wczoraj do niego, zimnica jak diabli pruszyło jakieś świństwo z nieba. Znalazłam właściwy blok- koszmar, nieremontowany od dawna slums, klatka schodowa brudna i śmierdzaca, przed klatką menele też brudni i śmierdzący. Doszlam do mieszkania- no ruina, dno, dziadostwo bałagan i chlew. On mówi do mnie, że jednak wyjdziemy na spacer, bo on nie zdążył posprzątać, byłam zła- bo nie po to wkładałam ładną bieliznę i suknię, aby łazić po mrozie. No, ale wyszliśmy. Trochę chodziliśmy, aż ja zmarzłam i chciałam się napić herbaty- no to weszliśmy do jakiejś knajpki na Grochowskiej i wiecie co?? JA MUSIAŁAM TĘ HERBATĘ KUPIĆ SOBIE SAMA!!! Bo on się nie poczuł, aby zapłacić za nią, a kosztowała 6,90! Widzieliście co za bidok i dziad?
        Zniesmaczyłam się, muszę przemyśleć kwestię kolejnej randki. No bo jak to tak nawet herbaty nie postawić??
        • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 21:28
          To twoja wina ze sie umawiasz z byle kim.
          • damawkapeluszu Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 22:06
            tokyocat napisał(a):

> To twoja wina ze sie umawiasz z byle kim.

A skąd ja mogłam wiedzieć, że to takie dziadostwo, że nawet na herbatę go nie stać? I że mieszka w slumsach?
            • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 18.01.21, 08:00
              Troche zdrowego rozsadku.
        • angazetka Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 18.01.21, 21:58
          To świństwo z nieba nazywa się śnieg i jest normalne zimą. Nie dziękuj.
    • rosapulchra-0 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 22:08
      Jesteś transwestytą?
      • damawkapeluszu Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 17.01.21, 22:14
        rosapulchra-0 napisała:

> Jesteś transwestytą?

Nie jestem kobietą co kocha szpilki, kapelusze i suknie!
        >
        • rosapulchra-0 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 18.01.21, 00:04
          damawkapeluszu napisała:

> rosapulchra-0 napisała:
          >
          > > Jesteś transwestytą?
          >
          > Nie jestem kobietą

I wszystko jasne!
          • tokyocat Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 18.01.21, 08:01
            Ortografia to sztuka.
            • buldog2 Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 18.01.21, 11:05
              Ludzie mówią "trzeba wiele rozumu, żeby opowiadać głupstwa z sensem".

(Tak, to prawda. Znak przestankowy został pominięty z premedytacją. Ja to wiem przecież.)
    • turbinkamalinka Re: Jadę na randkę! DO niego DO DOMU! 19.01.21, 07:39
      Ja tylko nie rozumiem po jakie licho ty się na ten tramwaj 9 uparłaś tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka