annagenna 16.01.21, 15:11 Pytam bo się wybieram ze Stegien na Wolę. Ślisko jest, czy może jezdnie są czarne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malia Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:17 ty jesteś tą osobą, która pytała, czy można wyjść na spacer w taki mróz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
annagenna Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:27 malia napisała: > ty jesteś tą osobą, która pytała, czy można wyjść na spacer w taki mróz, prawda > ? A co to ma za znaczenie? Akurat teraz takiego mrozu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:31 Czarne, ale bywają wysepki. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:31 Jak przy tej zamieci mogą być czarne? Ja się wybrałam ponad miesiąc temu na początku zadymki śnieżnej i do teraz jeżdżę zastępczym Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:32 Jeśli pytasz, to zdecydowanie zostań w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lea_233 Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:35 Nie wiem jak na Stronach ale po Woli teraz wszyscy jadą powoli. Śnieg leży na jezdni pługów nie widać na razie Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:36 Wróciłam przed chwilą do domu. Nie są czarne, gdyż mocno pada śnieg. Przynajmniej po prawej stronie Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:52 bielutko wszędzie, korki i pługów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
annagenna Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:55 U mnie na Stegnach teraz zadymka jakby zelżała. Sobieskiego częśćiowo czarne, ale są wysepki i koleiny. Ale nie widziałam zadnego pługa. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 16:08 annagenna napisała: > U mnie na Stegnach teraz zadymka jakby zelżała. Sobieskiego częśćiowo czarne, a > le są wysepki i koleiny. Ale nie widziałam zadnego pługa. Przed chwilą w radio powiedzieli, że na mieście już 170 odśnieżarek jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 15:57 Drogi białe, drogowcy zostali jak zwykle przez zimę zaskoczeni. Mi wszystko jedno, jestem dobrym kierowca i że śniegiem sobie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 16:01 no chyba przesadzasz... W drodze powrotnej widziałam pługi. Nie da się zrobic tak, by w czasie intensywnego opadu śniegi, drogi od razu były czarne.. Odpowiedz Link Zgłoś
annagenna Re: Ktoś jeździł teraz autem po Wawie? 16.01.21, 16:12 Na stegnach w ogóle nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama