tereso 17.01.21, 07:54 Wiecie może jak się do tego zabrać ? Zawsze zachodziłam w pracy jak potrzebowałam do pana informatyka a teraz on i ja na online. Mogłabym mu plik przeslać ale nie chcę. Zawsze robił to na moim kompie. Trudne to w ogóle ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo001 Re: Zamiana pliku filmowego w głosowy 17.01.21, 08:02 Może to wystarczy? 2conv.com/pl63/ Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Zamiana pliku filmowego w głosowy 17.01.21, 08:36 Dziękuję, zobaczę. Filmik sama nagrałam mam nadzieję że wymagania jakościowe nie uniemożliwią mi tego konwertu. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Zamiana pliku filmowego w głosowy 17.01.21, 10:00 Ja korzystam z tego: online-audio-converter.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zamiana pliku filmowego w głosowy 17.01.21, 12:08 nie wszystko łyka. Już lepszy ten: y2mate.is/ Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Zamiana pliku filmowego w głosowy 17.01.21, 12:28 Dzięki. Jutro będę próbować dziś psychicznie się do tego przygotowuję 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama