mariola233 18.01.21, 11:08 Witam, pierwszy raz robię pączki z przepisu kwestia smaku, mam nadzieję że wyjdą, jak wyjdą to wstawię zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 11:11 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 11:49 powodzenia, ja sobie daruje, nigdy mi smaczne nie wyszly. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:22 Trzymam kciuki, ale wyglądają ciut dziwnie. Dlaczego tyle łączeń? Pączek powinien wyglądać jak bułka. Wycinasz dużą szklanką z rozciągniętego ciasta kawałek, rozciągasz, dajesz powidła, łączysz i łączeniem kładziesz do dołu. Od góry jest gładki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama0208 Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:26 Racja albo można bez nadzienia zrobić i dopiero później go nadziać Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:45 nadzienie juz po smazeniu, znacznie to prostsze wtedy i nie bedzie "zakalca" w środku... Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:30 Trudny wypiek, a raczej "wysmaż". Oby wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:42 Wyszły🙂są pyszne, polecam przepis z kwestia smaku, zapraszam na pączusie 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:45 Wow śliczne ja w domowych pączkach najbardziej lubię właśnie to, że nie są gładkie jak te z cukierni i te nierówności się przysmażają na chrupiąco 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
12gram Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:49 ale mi narobiłas smaka.... czy ktoś może mi przysłać pączki do pracy na cito? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:55 SMAKU !!! SMAKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
12gram Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 13:36 nie, u nas sie mówi "narobiłaś mi smaka" . to sa powiedzenia nie podlegające księżkowym zasadom Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 13:26 One chyba takie bardziej racuchowate, jak w Niemczech serwują np, tzn mniej kaloryczne? Ale i tak pycha na pewno 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 12:43 Jak nie wyjdą, to też wstaw 😉. Ps. Wyjdą, wyjdą... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Smażę pączki, proszę o kciuki 🙂 18.01.21, 13:01 Wow, śliczne p ączki Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama