miqotka Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:17 Wygląda na Lewandowską, ale pewnie nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:18 Podobna do Lewandowskiej. Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:19 Żona Lewandowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:20 Też myślę, że to Lewandowska, ale to by było za łatwe Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:21 Lewandowska. Inie gadaj, że nie poznałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:25 Lewandowska, tu jest akurat całkiem podobna do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:26 Wychudła Lewandowska Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:29 Anna Lewandowska Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:32 Pani Lewandowska, ale coś zaczęła JUŻ niedobrego z twarzą robić. To takie zauważalne, że czasem takie osoby nie widzą, gdzie powinna być granica. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:33 Ekspertyza odontoskopija nie pozwala uznać pani ze zdjęcia za Lewandowską. Lewandowska ma idealnie równe zęby, po leczeniu ortodontycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:39 Nie ma i nigdy nie miała. Ma wyprostowany zgryz ale zębów wcale nie ma idealnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 08:19 abecadlowa1 napisała: > Ekspertyza odontoskopija nie pozwala uznać pani ze zdjęcia za Lewandowską. Lewa > ndowska ma idealnie równe zęby, po leczeniu ortodontycznym. Ale zeby na zdjęciu są równe, po prostu lekko zahaczyla jej się warga i dała efekt krotszej jedynki . Cała Anka przeciez- i fałdy pod oczami, i oczy opadAjace . Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:34 Jak Lewa to wyglada teraz jak ze 3 tysie innych kobiet - szablon E Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:35 Wygląda jak Lewandowska- a co, ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:38 Każdemu nawet Kate Moss zrobili paskudne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:39 Spektakularną wprost. Podobnie Edyta Pazura. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:52 O Matulu, jak można z młodej dziewczyny zrobić babkę w średnim wieku z kiepską fryzurą 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:58 jak widac nie ma brzydkich ludzi...tylko kwestia dofinansowania Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:54 To jest niekorzystne ujęcie, nawet Adriana Lima z taką miną miałaby drugą brodę i wyglądałaby źle. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:57 Nie chodzi o drugi podbródek, ale ta jajecznica na głowie w skojarzeniu z różową karnacją.Wygląda jak prosiątko. Ciemne włosy zdecydowanie bardziej jej służą... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 20:10 Dla mnie na tym zdjęciu zdecydowanie najgorzej wygląda jej twarz. Włosy - cóż, farbowany blond, ponoć odmładza, a mężczyźni wolą blondynki😜. Długość też dziwna, jak w fazie zapuszczania z krótkiej fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 08:40 ona naprawde tak wygladala to nie jest kwestia zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 09:52 Na tym zdjęciu wygląda o niebo lepiej niż na tym pierwszym z blond włosami. Na tym jest ok, nie można się przyczepić, chyba, że ktoś już zapomniał, jak wyglądali ludzie na zdjęciach przed epoką Instagrama. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 19:09 I przed epoka makijazu zmieniajacego twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 15:56 Na tym zdjęciu dobrze wygląda. Ok, kolor nietwarzowy, lepiej jej w ciemnych, ale wyglądała spoko. I (póki co) jedynie zrobiła jakieś drobne poprawki, nie przerobiła twarzy nie wiadomo jak - no chyba że z filtrami przesadzi xD Generalnie jest po prostu lepsza wersją siebie samej sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 19:58 Nie, nadal twierdzę, że to fatalne ujęcie. Na tym drugim zdjęciu w blondzie wygląda normalnie. Nie jest pięknością, ale na IG przeciętna kobieta może robić za piękność. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 20:17 To nie kwestia złego ujęcia tylko kwoty z bardzo wieloma zerami Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 20:34 Wiadomo, że sporo zainwestowała w wygląd, w sumie wcale się jej nie dziwię - żyje na świeczniku, ale to jest paskudna i pobrzydzająca mina, zdjęcie uchwyciło fatalny moment. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:35 nawet ja poznalam, ze to Lewandowska, a slaba jestem w rozpoznawaniu celebrytek. No chyba, ze ktos sie tak przerobil na Lewandowska. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:36 Powolutku upodabnia sie do wags. Nie na plus, ale i nie na minus. Raczej wyglada jak typowa znana, bardzo bogata kobieta. One wszystkie w koncu upodobniaja się do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:48 No Lewa! Strasznue wychudla Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:50 No przecież Lewandowska. To jakieś podchwytliwe pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 16:53 E tam, normalne celebryckie selfie. Ale brzuch to ona ma boski- po dwojce dzieci, wow! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 17:00 jak miala przed dziecmi to i po dzieciach szybko wrocila do formy przy tej ilosc cwiczen jaka ona wykonuje od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 17:03 I reżim dietetyczny, przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:24 Przecież nawet na ematce były jakieś zdjęcia Lewej przyłapanej na plaży i wcale nie miała takiego brzucha. Tzn. i tak wyglądała super, ale wcale nie był to taki kaloryfer jak tu pręży. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:29 Ale ona wtedy była na tej plaży maks 2 mies po porodzie. Jak paparazzi jej trzasnął foty z profilu to widać było pozostałość brzucha ciążowego. Ona po tym natychmiast zaczęła wywody, że dłużej dochodzi do siebie po 2 ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:37 No niby tak, ale pamiętam, że jakoś w tym samym okresie, jak została przyłapana na plaży, to wrzucała zdjęcia podobnego kaloryfera na insta, czy gdzieś tam. Dla jasności - ona i tak wygląda dla mnie super, ma fajną figurę i zgrabny brzuch, i w wersji z plaży, i z insta. Tyle, że troszkę sobie chyba nagina rzeczywistość a to nie budzi mojej wielkiej sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 20.01.21, 23:45 Mojej też nie, ale rozumiem jej pęd do pozostania wirtualnym ideałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 10:03 nuclearwinter napisała: > No niby tak, ale pamiętam, że jakoś w tym samym okresie, jak została przyłapana > na plaży, to wrzucała zdjęcia podobnego kaloryfera na insta, czy gdzieś tam. I spokojnie oba mogą być zrobione bez użycia żadnego programu do obróbki zdjęć, naprawdę nie jesteście tego świadome czy celowo się czepiacie, bo to Lewa. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 15:49 No mogły być, ale chyba nie były Mało mnie obchodzi, czy to Lewa, czy nie Lewa, nic do tej kobiety nie mam. Nie przepadam po prostu za nadmiernym fałszowaniem rzeczywistości i odróżniam wstawianie zdjęć w korzystnej pozie, w odpowiednim oświetleniu itd. od zdjęć poprzerabianych w ps czy z nadmiarem filtrów. Dla mnie to nie jest to samo. Zwłaszcza jeśli do tego dodamy postawę opisaną przez Memphis niżej. Poza tym nie wiem, co cię tak bulwersuje, nic złego o kobiecie nie napisałam, nie zachwycam się nią bezkrytycznie i tyle, tobie przecież nikt nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 09:55 Przecież to normalne, też jestem w stanie zrobić sobie dwa zdjęcia jedno po drugim i mieć na nich całkiem różny brzuch. A zdjęcie rano i wieczorem po zjedzeniu odpowiedniej kolacji to już w ogóle nie ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 10:29 Oczywiscie masz racje jowita- i to bylo juz walkowane w watku o Lewandowskiej. No ale jak ktos chce sie czepic, to kazdy pretekst dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:26 Tak Ania i jej słynny brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:37 2 miesiace po porodzie. Brawo ty, "przylapalas" ja Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:49 Jakie dwa?! Cztery jak nie więcej. Urodziła 3 maja zaraz potem wstawiała fotki, jaki to ma piękny brzusio po porodzie udzielając pouczającym tonem jak powinno się wyglądać, bo wystarczy TYLKO CHCIEĆ zaraz potem wyciekły te zdjęcia z wakacji .... Tej pani to ja już w nic nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:55 Zazdroac brzydka cecha. A fotki super brzucha niedlugo po porodzie, to byly w jakiejs sesji reklamowej i bez zadnego komentarza. W takich to JAKBY jasne, ze fotoszop w ruch idzie I jeszcze odpowiednia poza itd. ... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 20:00 A nie było tam jakiejs aferki, że przygadała jakiejś fance, że leniwa, szuka wymówek czy coś...? I że jak się chce, to można mieć TAKI brzuch jak na fotoszopku...? Coś mi się tak kojarzy, ale mogę mylić celebrytki. Bo wówczas nie chodzi o pociążowy brzuszek, który każda po ciąży ma, ale o hipokryzję. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 20:05 Nie wiem, moze i w komentarzach do zdjecia ktoregos byla jakas gunwoburza, nie sledze profilu Ann Ale fakt faktem, ze ona jest sportowcem i nad swoim cialem ciezko pracuje a nie fotoszopuje sie jak Kasia Niezgoda czy Mariah Carey. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 19:45 pani ma tu straszny kostium, ciało w realu mnie nie brzydzi, ale kostium mógłby być bardziej wciapny Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 20.01.21, 23:54 Mi się takie umięśnione brzuchy u kobiety nie podobają. Także bez zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 21.01.21, 08:10 fornita111 napisała: > E tam, normalne celebryckie selfie. Ale brzuch to ona ma boski- po dwojce dziec > i, wow! No nie po dwójce dzieci tylko po litrach wylanego potu. Jeśli są tak silne mięśnie to nawet piata ciąża nie zrobi kuku. Ale kto to wiedział wczesniej😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:03 Stawiam na drugą apartkę - Julię Wieniawe. Ta sztusznosc policzków jest dla niej charakterystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:11 Sądząc po naszyjniku - Lewa. Ale pierdzielnik w łazience mogła uprzątnąć przed zrobieniem zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:25 Przecież widać że Lewandowska z filtrami, nawet całkiem do siebie podobna 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 19:39 To nie ona, bo nie ma ręki z Aparatem przyklejonej do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
trilllian Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 21:44 Apartem, nie aparatem! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kto jest na zdjeciu? Kto zgadnie 19.01.21, 20:13 Po naszyjniku widać, że to Lewandowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama