kamire12 19.01.21, 18:08 Czy poza Allegro i internetem da się kupić te konkretne maseczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faustine Re: Maska ffp2 kn95 gdzie kupić stacjonarnie? 19.01.21, 19:29 apteka ziko , ale kosztuje 19 pln. Bez jakiegokolwiek opisu / pewnie wyjęta ze zbiorczego opakowania/ - nie wiem czym się różni od tych na allegro 10 razy tańszych. Kupiłam dla niewychodzacego rodzica idacego na szczepienie. Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Maska ffp2 kn95 gdzie kupić stacjonarnie? 19.01.21, 19:34 Ja kupiłam w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Maska ffp2 kn95 gdzie kupić stacjonarnie? 19.01.21, 23:43 Sklepy budowlane, hurtownie z farbami do malowania, moivwykonawcy pezycwelnie takich używali 10 lat temu jak covida nie było. To że teraz w aptece je kupisz to troszkę strasznooooo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Maska ffp2 kn95 gdzie kupić stacjonarnie? 20.01.21, 02:29 To że teraz w aptece je kupisz to troszkę strasznooooo Bo kiedyś służyły do ochrony zdrowia, teraz służą do uzasadniania ruskiego fejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama