tola1990 19.01.21, 18:34 Dostałam sms, że na stronie pacjent. gov. pl znajduje się mój wynik na covid, wchodzę na to stronę i jedyne co widzę, to mogę zgłosić się na kwarantanne (mam tak już długo) żadna nowa zakładka nie doszła, gdzie tego szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
welcome_back Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 18:42 U mnie było po prostu po zalogowaniu, że mam pozytywny wynik i izolację mam od do. Przy okazji, na pewno wyniki dostarcza elektronicznie lab, który Twoje badanie zrealizował. Zobacz na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
tola1990 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 18:44 Czyli nigdzie nie musiałaś klikać? Mi na głównej nic nie wyskakuje 😑 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 18:47 Mi też negatywny wyskoczył na głównej. A potem zniknął 😁 i teraz już go nie mogę znaleźć - te wyniki się nie zachowują? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 18:42 Ja sprawdzałam tu geneme.eu/wynik Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:03 Ja dostaję SMS, ze na IKP jest dostępny wynik testy. Po zalogowaniu mam od razu komunikat o wyniku testu. Testuję się co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:06 O to będziesz wiedzieć - te wyniki się zachowują gdzieś, czy są widoczne tylko przez jakiś czas? Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:14 Zalogowałam się przed chwilą i nie widzę poprzednich wyników. W czwartek robię test, to w piątek Ci napiszę, gdzie i jak długo go widać. Widzę za to potwierdzenie zaszczepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:36 Czyli znikają. Dziękuję, bo już myślałam że gapa jestem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:19 mikawi napisała: > Ja dostaję SMS, ze na IKP jest dostępny wynik testy. Po zalogowaniu mam od razu > komunikat o wyniku testu. Testuję się co tydzień. można się do tego przyzwyczaić? dla mnie pobranie wymazu było koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 20.01.21, 00:06 Ja pani "uciekałam" 🙂, musiała daleko siegac ręka, ale nie było tak strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:04 Sprawdź w wiadomościach, prawy górny róg (koperta), ja tam znalazł, wynik testu Odpowiedz Link Zgłoś
tola1990 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:25 W wiadomościach pusto 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 20:08 U mnie wynik byl na stronie dzien po smsie. Czasami tak jest, ze sie spóźniaja. Zwłaszcza jak jest negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 19:42 Wpisz adres www.pacjent.gov.pl i kliknij zaloguj się. Wybierz jedną w dostępnych metod logowania. W prawym górnym rogu zobaczysz napis: „Moje konto”. Kliknij ten link. W sekcji „Dane kontaktowe” wybierz pole „Edytuj swoje dane”. Podaj swój numer telefonu lub/i adres mailowy. Zaznacz, czy chcesz dostawać powiadomienia SMS-em czy mailem lub obie te formy. Zapisz swój wybór.Tak to robiłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
tola1990 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 22:23 Tak sms jest nie ma tylko informacji na koncie pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
panna.wiosna2008 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 21:56 Ile dni od wystąpienia objawów testowałyście ? Pytam z ciekawości, bo przyjaciółka bije się z myślami, czy testować się czy nie. Jest tydzień po pierwszych objawach, teraz czuje się dobrze, tylko zanikł jej węch. Też się zastanawiam, czy teraz to jeszcze warto się szarpać Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 20.01.21, 11:25 jeśli ma możliwość izolowania się jeszcze tydzień żeby nikogo nie zarazić to bym nie robiła, tylko przeciwciała później. jestem w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Jak sprawdzić wynik testu covid na ikp? 19.01.21, 22:22 Mnie negatywny z grudnia pojawił się gdzieś, ale teraz już nie mogę znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama