cku 19.01.21, 21:25 Czy na koncie pacjenta od razu widac odbyte wixyty czy pojawiają się po jakims czasie? Ostatnia wizytę pokazuje mi w kwietniu, a w listopadzie miałam "rajd" po lekarzach i tych wizyt nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja46 Re: IKP pytanie 19.01.21, 22:13 U mnie też nie pokazuje. Ostatnia wizyta 18 września wg ikp a byłam potem jeszcze u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: IKP pytanie 21.01.21, 01:28 Ja nie wiem na czym to IKP polega, ale w tym roku byłam dwa razy operowana i nie pokazuje mi kompletnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: IKP pytanie 21.01.21, 07:35 A teraz ciekawostka. Pokazała mi się wizyta sprzed paru dni (teleporada) ale tych z listopada( w tym normalnej realnej wizyty) nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
akasha78 Re: IKP pytanie 21.01.21, 07:42 Moja grudniowa teleporada z kardiologiem jest na IKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama