Dodaj do ulubionych

Jak można się tak posypać jak Niedzielski?

24.01.21, 14:44
Facet ma 47 lat, a wygląda na 20 więcej. Nie wygląda na pijaka, być może nawet biega i zdrowo się odżywia. A gruby i niewiele młodszy Czarnek wygląda od niego lepiej. Nie mówię o łysieniu, po prostu Niedzielski jest siwy, wysuszony, pomarszczony i zapadnięty jak buldog. Wygląda jak ktoś bardzo niezdrowy. Naprawdę tak wygląda normalny facet przed 50tką
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 14:50
      Taki typ urody i tyle.
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 14:52
        A jeśli on cierpi na chorobę Crohna lub jakiś zespół złego wchłaniania?
        • nigdynigdynigdy84 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:35
          To ma przewlekle biegunki albo zatwardzenie.
    • bylam.stara.mostowiakowa Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 14:50
      Tak, wwiemy. W wątku o Jakimowiczu zawarłeś to pytanie kilka, jeśli nie kilkanaście razy😃
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 14:51
        Wygoniono mnie z tamtego wątku big_grin
        • bylam.stara.mostowiakowa Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:20
          Ale co ty masz z tym Czarnikiem? 😃
          • bistian Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:35
            bylam.stara.mostowiakowa napisała:

> Ale co ty masz z tym Czarnikiem? 😃

Czarnek jest piękny, mądry, elokwentny,...
            nie wiedziałaś? wink
            • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:39
              To jest idealny przykład na to, że świetna linia włosów potrafi uratować kogoś kto jest gruby i niespecjalnie przystojny. Młodego dziadka Niedzielskiego nie ratuje z kolei szczupła sylwetka, bo i tak jest łysawym staruszkiem.
              • angazetka Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:05
                Czarnka NIC nie ratuje, bo jest bucem i debilem.
                • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:07
                  Jednak słyszałem, że ma ładną żonę.
          • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:36
            To, że można być grubym, a dzięki świetnej czuprynie wyglądać lepiej od szczupłego Niedzielskiego z zaawansowaną lysiną czołową.
            • angazetka Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:11
              Lepiej? Czarnek ma twarz, po której widać jego prymitywizm, co go skreśla w przedbiegach. Niedzielski zaś wygląda przyjemnie dla oka.
              • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:15
                Dla mnie Niedzielski to dziadziuś i wygląda dość nieprzyjemnie, jakby miał dyktatorskie zapędy. Jednak rozumiem Cię, bo to jeden z tych wziętych przez PiS od PO. Robił za rządów Tuska menadżerską karierę w aparacie rządowym.
                • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:17
                  Więc jako platformiak bardziej będzie Ci pasował. Dla mnie on wychyla się przed szereg i chętnie by ludzi karał finansowo za głupie wyjście na sylwestra.
                  • angazetka Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:57
                    Jestem lewicówką.
                    Oraz: pisałam tylko o urodzie tych dwóch.
                    • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 17:41
                      Przecież tak się tylko zgrywałem. Nie mam nic do Ciebie. Wolę już lewicę od korwinowskich egoistów.
                • angazetka Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:18
                  I ta kariera za Tuska co ma do jego urody...?
                  • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:19
                    Zawsze będzie wypadał lepiej w oczach takich jak Ty.
                    • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:30
                      A tak naprawdę to się zgrywam. Czarnek nie ma przecież zbyt szlachetnej urody i pod tym względem Niedzielski wygląda lepiej. Ja jednak Czarnkowi zazdroszczę włosów. Prawdopodobnie w takim samym stanie utrzyma je do późnej starości.
                      • yadaxad Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:44
                        To może już za rok pocieszy cię wyglądem.
                      • olena.s Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:02
                        A jak tam twój Norłud, Józek?
        • fornita111 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:43
          zwolennik-lockdownu napisał:

> Wygoniono mnie z tamtego wątku big_grin
          Bardzo sie ciesze, ze posluchales. A jakbym tak cie wygonila z forum... Co ty na to?
          • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:58
            Na razie to uciekaj prędko z mojego wątku, bo nie rozmawiam z osobą wnoszącymi wobec mnie fałszywe oskarżenia.
    • majenkir Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:21
      A kto to? dalibyscie zdjecie albo co
      • nigdynigdynigdy84 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:34
        Minister zdrowia 😂
        • bistian Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:36
          nigdynigdynigdy84 napisała:

> Minister zdrowia 😂

Tak, bo Niedzielski nie może lepiej wyglądać, niż Służba zdrowia, którą kieruje
      • nickbezznaczenia Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:37
        minister zdrowia
    • mia_mia Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:29
      Kiedy dowiedziałam się ile ma lat byłam w szoku, bo byłam pewna, że to zadbany facet po 60. Żaden z moich kolegów w zbliżonym wieku tak nie wygląda, mój mąż 3 lata młodszy wygląda 20 lat młodziej od niego.
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:37
        Zgadzam się, wyglada jak zadbany facet po 60tce.
    • primula.alpicola Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:37
      Minister zdrowia, ale na zdrowego nie wygląda, to fakt.
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:43
        A ma doktorat, robił dyrektorską karierę w urzędach państwowych za Tuska i Kopacz, więc powinien być bardziej na Ty ze zdrową dietą od pisowca, który codziennie by tylko jadł schabowego i smażoną kiełbasę big_grin
        • primula.alpicola Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:51
          Może choruje.
          • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:57
            Ktoś np. z chorobą Crohna byłby w stanie pełnić tak absorbującą funkcję? Szumowski był podobno na skraju wyczerpania.
    • nickbezznaczenia Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:38
      Nie wygląda na żadnego 67-latka.
      Pocieszasz się.
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:40
        Na 57latka z pewnością jednak tak i to przynajmniej.
    • myslozbrodniarka Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:40
      Minister choroby- wygląd zobowiązuje.
    • chatgris01 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 15:42
      O, Józek wrócił.
    • nangaparbat3 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:00
      Zgoliłby siwą bródkę, od razu by odmłodniał o 10 lat.
      Poza tym w porządku.
      • yadaxad Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:24
        Nie ma szczęki "charakternego chłopa", to ją sobie zarostem podkreśla. Na tym mu pewnie bardziej zależy. Neutralizuje sobie okularami kształt brwi i oczu. Może też uważa za za delikatne.
        • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:29
          To może ja zarostem uczynię swój wizerunek bardziej "macho" big_grin
        • nangaparbat3 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:38
          Może.
          Ale faktem jest, że siwizna lat nie dodaje.
          Poza tym nic mu nie dolego, a co więcej zupełnie podobny - jak mu się przyjrzałam - do mojego od 40 lat najdroższego przyjaciela.
    • 35wcieniu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:02
      Nawet jak nie mówisz o łysieniu to mówisz o łysieniu big_grin
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:06
        Akurat łysienie nie tylko może postarzać, co bujna czupryna w pewnym wieku dodaje młodości. Przykład to np. Karczewski. Giertych np. jest siwy jak gołąbek, ale dobra linia włosów go ratuje.
        • 35wcieniu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 17:10
          Serio- mam to w dupie. Jak wszyscy normalni ludzie.
          • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 17:47
            Widzisz, a ja jeszcze chciałbym się kiedyś spodobać młodej dziewczynie. Z czupryną Niedzielskiego byłoby to mało prawdopodobne.
            • angazetka Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 19:26
              Z twoją osobowością jeszcze mniej.
              • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 20:33
                Mogę szukać takiej o równie paskudnej osobowości.
    • celice73 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:16
      Ja się ostatnio dowiedziałam, że Sasin ma 51. Z szoku wyjść nie mogę, wygląda na 65+
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 16:25
        Tak samo Kukiz wygląda od dawien dawna na więcej niż metryka wskazuje.
      • fornita111 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:19
        celice73 napisała:

> Ja się ostatnio dowiedziałam, że Sasin ma 51.
        Oj dalabym mu z dyche wiecej- albo i wiecej.
    • morekac Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 17:05
      Czarnek nie wygląda lepiej, a za 4 lata może wyglądać gorzej.
      Nie kieruj się tylko norwoodem, Józku.
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 17:46
        Jednak twarz Czarnek ma młodszą. Akurat niski Norwood Czarnka ratuje, bez bujnej czupryny mógłby wyglądać jak zwykły brzuchaty łysawy Janusz. Ja niestety jestem zapewne skazany na scenariusz jak u Niedzielskiego sad Jak w końcu się zbiorę i wybiorę do tego psychologa, to może też będę wyglądał jak Niedzielski. Jakoś nie jestem w stanie uwierzyć, że ten postarzały flegmatyk mógłby sobie znaleźć kochankę jakby chciał.
        • nangaparbat3 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:43

> Jednak twarz Czarnek ma młodszą.

Nie tyle młodszą, co nalaną.
          Januszowatą właśnie, jak piszesz.
      • janja11 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 17:59
        morekac napisała:

> Czarnek nie wygląda lepiej, a za 4 lata może wyglądać gorzej.
        > Nie kieruj się tylko norwoodem, Józku.
        >

Czarnek jest obleśnie zapasiony. U osób z taką nadwagą trudno jest zidentyfikować wiek.
        • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:00
          Za to czupryna świetna.
          • janja11 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:06

> Za to czupryna świetna.

No Czarnek to akurat wygląda jakby się fryzjerowi maszynka popsuła w połowie strzyżenia, albo praktykantowi maszynka za wysoko zajechała.
            Ewidentnie coś poszło nie tak.
            https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/8SRk9kpTURBXy81YTE3MmExMTczZjM5NTRmNDg1ZTAwY2VkNTUzMTRiOS5qcGeTlQMAzIvNEYDNCdiTBc0DFM0BvJMJpmZmZTM1ZAaBoTAB/przemyslaw-czarnek.jpg
            • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:10
              Niedzielskiemu z jego łysiną czołową nie pomoże najlepszy fryzjer.
    • janja11 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 17:55
      Aż sprawdziłam. Rocznik 1973. Jeśli to nie pomyłka, to jakieś fatalne geny.
      Fakt, ze fryzura i broda na starego dziada też robią swoje.
      Ale wygląda na co najmniej 10 lat więcej, niż wynika z rocznika.
      Gdyby miał 60+ to mniej by mnie zdziwiło niż to 47 lat.
      • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:01
        Fryzury to on w zasadzie żadnej nie zrobi z tej półłysej głowy.
        • bylam.stara.mostowiakowa Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:19
          Kalisz ma 63 lata, co sądzisz o jego norłudzie?
          • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:23
            Spore kółko już ma z tyłu, ale wolałbym łysienie jego, Dudy lub Schetyny, niż czołowe jak u Niedzielskiego lub Tomasza Frankowskiego czy Kukiza. Łysienie czołowe to najgorszy typ. Lepiej mieć jakiś w miarę znośny przód i łyse gniazdo, niż brak przodu z pełnym tyłem bez gniazda.
            • nickbezznaczenia Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 19:03
              Zawsze można jakąś pożyczkę wykombinować.
              Poogladaj sobie panów Savallasa,Andersa i Brynera.
              • nickbezznaczenia Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 19:04
                Brynnera
                • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 19:13
                  Nawet nie tyle chodzi o pożyczkę, co o zmianę twarzy przez łysienie czołowe. Niedzielski mógł być przystojnym młodym chłopakiem, ale taka uroda bardzo traci przy łysienie czołowym. Już lepiej wyglądałby obcięty na skina. Z łysych to jeszcze Marcin Najman wygląda dobrze. Ma urok prawdziwego bandziora, co siedział za rozbój. Niektóre kobiety to kręci.
                  • nickbezznaczenia Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 19:22
                    Obejrzyj sobie zdjęcia tych panów.
              • bylam.stara.mostowiakowa Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 20:44
                nickbezznaczenia napisał(a):

> Zawsze można jakąś pożyczkę wykombinować.
                > Poogladaj sobie panów Savallasa,Andersa i Brynera.
                Pooglądałam sobie Andersa-Tomasa z modern Talking, ładne włosy, naprawdę.
                Pewnie miałaś na myśli Breivika?
                • nickbezznaczenia Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 20:48
                  Wiem kogo miałam na myśli.smile
        • nangaparbat3 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:47
          48 lat, naprawdę lepiej wygląda?

https://www.rp.pl/apps/pbcsi.dll/storyimage/RP/20201012/KRAJ/310129917/AR/0/AR-310129917.jpg?imageversion=Artykul&lastModified=
          • zwolennik-lockdownu Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:50
            Obecnie jest nalany i to mu szkodzi, ale włosy ma lepsze od Niedzielskiego.
            • nangaparbat3 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 19:30
              Rzeczywiście masz jakąś obsesję.
              Szukaj sobie kobiety z naprawdę bujnymi włosami - czasem im się podobają łysi.
    • majenkir Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:29
      Wyguglałam go i bez przesady - nie wygląda na 67-latka.
      Zobaczcie sobie amerykańskiego vice ministra zdrowia
      • nangaparbat3 Re: Jak można się tak posypać jak Niedzielski? 24.01.21, 18:49
        smile
        Ale bardziej serio: czepianie się dzisiaj wyglądu ministrów czy wiceministrów zdrowia to paranoja.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka