fifiriffi 27.01.21, 08:45 Jako, że dużo tu dziewczyn i zewsząd mysle , ze uda się coś poszukać. Nawrót raka, psychicznie bardzo, bardzo źle. Szukam w Poznaniu, w Bydgoszczy, Gnieźnie, Pile... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krypteia Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 09:11 potrzebny konkretnie psychoonkolog plus antydepresanty albo od internisty albo od psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 10:11 Tak, najlepiej, żeby to był psychoonkolog. W każdym ośrodku, gdzie jest oddział onkologiczny, powinien tez być psycholog. Zapytaj lekarza onkologa prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 10:24 Potwierdzam albo xadzwoń do najbliższego hospicjum onkologicznego. Na pewno pomogą. Mają swoich psychologów onkologicznych i na pewno dobrze pokierują gdzie szukać pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 10:38 Jest taki program w szpitalach "onkoprzyjaciel". Tez dodatkowo poza psychoonkologiem cos moze pomoc. Rozmawia sie z ludzmi, korzy tez byli chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 11:21 Wiem, że organizowane są on line warsztaty psychologiczne dla chorych onkologicznie. Warto poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 14:09 Dziękuję To juz mi daje jakiś obraz sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 14:11 A online może być? Teraz wielu w ten sposób udziela porad. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia331 Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 16:17 Fundacjacrockandroll na pewno wizyta online za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 27.01.21, 17:22 "Psychoonkolog" zapewne dużo może, a jeszcze więcej może przez skajpa. A może teleporada? Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 28.01.21, 08:21 Wolałabym normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Poszukiwany psycholog dla chorego na raka 28.01.21, 10:17 W Poznaniu jest kilka organizacji pozarządowych współpracujących z Wielkopolskim Centrum Onkologii, które mają na dobrym poziomie pomoc psychologiczną. Np. Amazonki. Na stronie WCO jest informacja o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama