tanebo001 30.01.21, 12:38 natemat.pl/336443,pawlowicz-na-tt-krytykuje-aborcje-jej-zdaniem-jestesmy-wlasnoscia-boga oto prawdziwe uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madi138 Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 12:46 Skoro w to wierzy-niech się stosuje i nikt nie powinien się w to wtrącać. Natomiast jakim prawem, chce narzucać swoje przekonania innym? Dlaczego oczekuje, że inni ludzie będą żyć wg JEJ przekonań? Nawet w Biblii stoi jak wół, że człowiek ma wolną wolę. Czyli Bóg dał nam wolną wolę, a Krysia stawiać się ponad nim i rości sobie prawo do mówienia nam, co mamy robić. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 14:17 madi138 napisała: > Skoro w to wierzy-niech się stosuje i nikt nie powinien się w to wtrącać. > Natomiast jakim prawem, chce narzucać swoje przekonania innym? Takim prawem, że uważa się za bardziej kompetentną od Boga, który dał każdemu człowiekowi własne sumienie i wolną wolę. Pani Pawłowicz uważa, że wie lepiej, niż Bóg. To się nazywa pycha i stoi na pierwszym miejscu listy grzechów głównych. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 12:47 JPRLD! Oni za chwilę zaczną normalną inkwizycję. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 12:51 Matki córek powinny je wypychać z Polski. Niech albo mieszkają w miejscu, gdzie świry siedzą w szpitalach, a nie trybunałach, albo niech przynajmniej mają dobrze rozeznane szlaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 13:14 Czekam aż p krysia i Sukienkowi zrezygnują z ZUS sk£adki zdrowotnej skoro ,,Bóg tak chce,,😣😣 Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 13:28 To Pawłowicz jeszcze żyje? Eksperci od diet twierdzą, że odżywiając si w taki sposób, jak 0ona umiera się w ciągu trzech dni. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 13:32 sam Szatan ją chroni, by mogła szkodzić Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 13:36 Czy właściciel mógłby pilnować tej swojej Krystyny, a najlepiej zabrać ją na swój teren i tam trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 13:39 Którego? Bo ja wciaz zbieram oferty bogów zainteresowanych moja osobą i ten katolicki sie naprawdę słabo stara. Mizerniutka ta oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 13:46 Pani Pawłowicz moze wierzyć w bajki jakie chce...ale to dotyczy tylko jej. Jezeli ja wierzę, ze jestem dzieckiem Matki Ziemi...czy znaczy ze ona tez nim jest? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jesteście własnością Boga 30.01.21, 14:06 Nie no, kobieta jest jednak 10x bardziej własnością panbuka niż facet. Odpowiedz Link Zgłoś