kj-78
03.02.21, 13:24
Bylo juz milion razy, ale wyszukiwarka jakos nie podsunela mi niczego, co by mnie zainspirowalo. Postanowilam troche wziac sie za siebie i przestac robic to, co lubie (lezec i jesc) i zaczac robic to, czego nie lubie (ruszac sie i nie jesc). Oczywiscie w rozsadnych granicach i pomalu. Czesc jedzeniowa mam rozpracowana (2 kg na minusie w miesiac, licze na jeszcze ok 5kg w dol, daje rade). Mieszkam w gorach, wiec chodze na wycieczki i sie ruszam.
Brakuje mi jakichs krotkich dobrych filmikow jak cwiczyc brzuch i zwisy na ramionach. Cos dla poczatkujacych bezmiesniakow 40+ ze srednia motywacja. Na pewno nie zapisze sie na silownie, ale 10 minut tu i 10 minut tam z jakims dobrym instruktazem dam rade zrobic. YT zalany setkami filmikow, a ja bez zadnej wiedzy nie potrafie ocenic, co ma jakas wartosc. Podejslijcie cos, dobre kobiety!
Licze, ze 1,5h szybkiego marszu na pobliska gore i z powrotem kilka razy w tygodniu, wiecej warzyw, mniej chleba, zero slodyczy i jakies cwiczenia na brzuch i ramiona dadza mi oczekiwana satysfakcje