a23a23 07.02.21, 08:40 Pytanie glownie do osob z Trojmkasta - moglybyscie mi polecic sensowna taxi korporacje w Gdansku? A bardziej ogolne pytanie - jak znalezc wiarygodne informacje tego typu dla np. innych miast? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: gdansk - sensowna taxi 07.02.21, 09:00 Bolt, a potem Uber. Zresztą Uber też jeździ Boltem. Odpowiedz Link Zgłoś
a23a23 Re: gdansk - sensowna taxi 07.02.21, 10:58 Dzięki, ale żadna z tych dwóch opcji to nie jest korporacja taxt, a przewód osób. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: gdansk - sensowna taxi 07.02.21, 11:01 Jak to nie? W 2020 zmieniło się prawo i wszyscy mają licencje TAXI. Odpowiedz Link Zgłoś
a23a23 Re: gdansk - sensowna taxi 07.02.21, 11:39 Kierowcy mają licencje (przynajmniej z tego, co wiem), ale to dalej nie są typowe korporacje taksówkarskie. A takiej potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: gdansk - sensowna taxi 08.02.21, 11:29 Jak już musisz to sprawdź Dajan Taxi. W miarę przystępne ceny, niestety flota i kierowcy przestarzali jak to typowe korporacje taxi... Ja bym brała Ubera, ale kto co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
a23a23 Re: gdansk - sensowna taxi 08.02.21, 12:13 joann_80 napisała: > Jak już musisz to sprawdź Dajan Taxi. W miarę przystępne ceny, niestety flota i > kierowcy przestarzali jak to typowe korporacje taxi... Dzięki wielkie, sprawdzę. > Ja bym brała Ubera, ale kto co lubi. Jak bym mogła, też bym wybrała Ubera ale tym razem musi byc taka normalna korporacja Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: gdansk - sensowna taxi 07.02.21, 11:04 Wiele Uberów którymi jechałam miało napis Taxi na sobie Świadczyli różne usługi, w zależności od tego, kto zamawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama