zwierzakowa13 08.02.21, 22:30 www.facebook.com/story.php?story_fbid=451639346189705&id=102563917763918 Myślałam ze K.G. mnie już nie zaskoczy, a jednak. Autentycznie mnie zatkalo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Zatkało mnie 08.02.21, 22:35 To najwyraźniej osoba zaburzona i szkoda czasu na wchodzenie na jej stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakowa13 Re: Zatkało mnie 08.02.21, 22:44 Szkoda tylko ze ma wpływ na naszą rzeczywistość. Jak z reguły newsy co ktore powiedzialo / zrobiło powodują u mnie wku.w, tak teraz po prostu czysta rezygnację. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Zatkało mnie 08.02.21, 22:44 Nie, nie szkoda. Nie szkoda, ponieważ ta pani ma wpływ na stan prawny w Polsce. Jakby sobie była zaburzoną osobą prywatną, to wtedy tak Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zatkało mnie 08.02.21, 22:50 Tak, bo kłamstwo i podłość zostały podniesione do rangi doktryny (IV RP). Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Zatkało mnie 08.02.21, 23:31 Tak, teraz masa swirow wychodzi ze swoich piwnic, głoszą brednie i chcą decydować o naszym życiu. Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Zatkało mnie 08.02.21, 22:44 Ona jest chora, bo innego wytlumaczenia chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Zatkało mnie 08.02.21, 23:36 Nie umiem sobie tego ułożyć w głowie, że w jednej kobiecie może się mieścić tyle nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zatkało mnie 08.02.21, 23:15 Myślałam, ze będzie o nagonce na in vitro jaką dzisiaj urządziła na swoim profilu. Znam mamy po in vitro, znam dzeci z in vitro. bardzo mi szkoda, ze doświadczają teraz takie pogardy i odczłowieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 15:08 Mam dziecko z in vitro, mnie ta baba nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zatkało mnie 09.02.21, 15:23 i dobrze. Ale niestety znam dzieci, które rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Zatkało mnie 09.02.21, 17:11 nena20 napisała: > Mam dziecko z in vitro, mnie ta baba nie rusza. Ja też mam dzieci z in vitro i mnie owszem ta baba rusza. Trzeba patrzeć ciut dalej niż czubek własnego nosa "ja zdążyłam zrobić IVF to już mnie nic nie obchodzi co się w kraju dzieje". A poza tym zidiocenie w tym kraju przebija kolejne rekordy, zaraz będą podejścia pod zakaz in vitro, a pojutrze podejście pod przeczołganie byłych pacjentów, którzy używali in vitro - "czy przypadkiem nie zamordowali jakiegoś zarodka". Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Zatkało mnie 08.02.21, 23:16 Mnie też zatkało, ona ewidentnie ma coś z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Zatkało mnie 08.02.21, 23:21 Przecież dokładnie o to chodziło szczujni, która opublikowała zdjęcie profilowe z fb zabójczyni. Kogoś dziwi, że dzbanica podchwyciła temat? Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Zatkało mnie 08.02.21, 23:43 Ta panią powinno się zamknąć w zakładzie zamkniętym. Skojarzenia chorego umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Zatkało mnie 08.02.21, 23:50 Wychodzi na to że zamach na JFK to była aborcja. Ematki, macie swoją Pandemię, panikujecie z powodu przeziebienia, walczycie o miejsce w kolejce po placebo, a tym czasem groźni dla otoczenia psychopaci pozbawieni są opieki psychiatrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka73 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 12:37 zwierzakowa13 napisała: > www.facebook.com/story.php?story_fbid=451639346189705&id=102563917763918 > Myślałam ze K.G. mnie już nie zaskoczy, a jednak. > Autentycznie mnie zatkalo. Mnie to akurat nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:45 Mnie dziwi. Że tacy jak oni nie mają zapewnionej opieki psychiatrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Zatkało mnie 09.02.21, 12:41 Ale jaka dziunia czujna, jak szybko komentarze kasuje. Naprawdę jestem coraz bardziej ciekawa, kto zajmuje się Muminkiem w czasie, gdy mamunia toczy walkę ideologiczną, nieważne, że na cudzych trumnach. Oby jej karma wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 12:51 To głupia k..., j***ć ją i bojkotować jej strony i wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zatkało mnie 09.02.21, 12:57 W jaki sposób miałaby jej wrócić karma? Nikt jej nie zmusi, by się zajmowała owocem swego łona. Nikt. Ona ma kasę, sama jest zdrowa i może dalej niszczyć życie innym swoją działalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:10 Wystarczy mi, jeśli karma wróci jej w postaci ostrej postaci Covidu wessanej przez koronkowe majty, które nosi zamiast maseczki. A jeszcze chętniej, choć to oczywiście bardzo mało prawdopodobne, w postaci sytuacji, gdy stosowne urzędy zażądają od niej złożenia sprawozdań finansowych jej szemranej fundacji, a następnie zażądają zwrotu przywłaszczonej od wpłacających kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:12 Poczekaj, poczekaj, skarbówka nierychliwa, ale czasem sprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 15:55 W końcu Al Capone za podatki poszedł siedzieć podobno 😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Zatkało mnie 09.02.21, 12:51 Tak sobie myślę... ona chyba jest przekonana, że jak złoży jakąś krwawą ofiarę (z cudzego bólu) na ołtarzu czegoś tam, to wybłaga ozdrowienie swojego syna. Więc im więcej spowoduje cudzego bólu, tym "lepiej" (bo to "zrekompensuje jej własny ból). Baba jest szurnięta, więc taki tok rozumowania do niej by pasował. I mam ochotę pisać jej wszędzie gdzie się da "niezależnie od tego ile złego zrobisz innym kobietom w Polsce - twój syn zawsze będzie upośledzony, sorry". Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 12:52 Szkoda czasu na rozkminy typu "o co chodzi tej pani" .Bojkot,bojkot,bojkot. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:50 Nie można jej bojkotować. Ona wlazła za wysoko. Takich trzeba piętnować jako jednostki niebezpieczne dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:55 Nie...ona musi walczyć. Z byle kim, o byle co...byle nie zajmowac się swoim Muminkiem. No nie powie, ze nie chce na niego patrzeć. Ona musi mieć szczytny cel tłumaczący olewanie swojego Muminka. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:59 No i tym szczytnym celem jest dopi.lenie innym kobietom, żeby przypadkiem nie miały lepiej. Pani ma drugie dziecko - córkę i można założyć, że ta córka spędzi prokreacyjną fazę życia w Polsce - nic nie mówię i nie życzę źle niewinnej osobie, ale... karma is a bitch. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Zatkało mnie 09.02.21, 22:05 Oj akurat ją karma dopadnie, bedzie sie opiekować rodzenstwem z ZD.. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zatkało mnie 09.02.21, 12:58 ale wiecie, ze sponsoruja ja ciekawe kregi ? to taki szpieg po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:07 Wiemy, wiemy - sąd zabronił mówić, że Ordo Juris jest sponsorowane przez Kreml. Użyteczna idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Zatkało mnie 09.02.21, 13:54 Ona jest chora psychicznie i niebezpieczna. Wczoraj czytała, ze chce zakazać in-vitro, uwaga: "jest to metoda weterynaryjna (wtf??) produkowania dzieci". Ja szczerze współczuje temu jej Muminkowi oraz partnerowi bo w domu to oni musza mieć niewesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zatkało mnie 09.02.21, 14:10 poki jej holding placi za chate, to rozpowszechnia takie tresci, gorsze niz katoliban Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka73 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 21:37 hanusinamama napisała: > Ona jest chora psychicznie i niebezpieczna. Wczoraj czytała, ze chce zakazać in > -vitro, uwaga: "jest to metoda weterynaryjna (wtf??) produkowania dzieci". Ja s > zczerze współczuje temu jej Muminkowi oraz partnerowi bo w domu to oni musza mi > eć niewesoło. > A co jest złego w weterynarii? Bardzo mili ludzie, nie fukają na pacjenta, zawsze uprzejmi, w poczekalni też bywa miło, zawsze sobie można porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Zatkało mnie 09.02.21, 22:07 Dlatego dodałam WTF. KOlega weterynarz ma dzieci z invitro...powiedział, ze zły jest ze tyle musiał kasy wydać, skoro to metoda którą mógł sobie w gabinecie strzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Zatkało mnie 09.02.21, 14:11 A jakiś kontekst? Bo nie chcę tam wchodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Zatkało mnie 09.02.21, 14:21 godek jest winna poniekąd tej tragedii bo dzieciobójczyni nie powinna mieć wogóle dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 15:33 Piszesz głupoty Na razie nie ma żadnego wyroku, więc można równie dobrze założyć, że pani nie była poczytalna. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Zatkało mnie 09.02.21, 14:43 Zajrzałam po to, by zgłosić post kg. KG skomentowała konto dzieciobójczyni, która na zdjęciu profilowym miała blyskawicę i napis 'wybór nie zakaz', coś w stylu że pani zabortowala swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka73 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 15:05 Dużo hejtu zebrała na fb, porównując aborcję do zabicia 3 i 5cio latka. Zabójstwo 30 latka też by było aborcją? Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Zatkało mnie 09.02.21, 16:50 margerytka73 napisała: > Dużo hejtu zebrała na fb, porównując aborcję do zabicia 3 i 5cio latka. Zabójst > wo 30 latka też by było aborcją? To pytanie to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka73 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 21:36 qwirkle napisał(a): > margerytka73 napisała: > > > Dużo hejtu zebrała na fb, porównując aborcję do zabicia 3 i 5cio latka. Z > abójst > > wo 30 latka też by było aborcją? > > Nie. > To pytanie to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zatkało mnie 09.02.21, 15:25 Frondzia podłapała i publikuje dokładnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Zatkało mnie 09.02.21, 15:32 Przecież ona jest psychicznie chora, części się spodziewałam ? Może to nawet z jakiejś traumy, jakiś zalew oksytocyny połączony z trauma ? Ludzie wariują . Niestety mogą dostać się do polityki i to jest straszne Odpowiedz Link Zgłoś
antonina.n Re: Zatkało mnie 09.02.21, 16:25 Jeszcze rok temu uważałam tę babę za niepoczytalną maniaczkę. Jest rok później, nadal uważam co uważałam. Różnica jest taka, ze teraz ja się tej baby boję. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakowa13 Re: Zatkało mnie 09.02.21, 16:36 Mam podobnie, kazdy swir może miec swoja wizje ale ta się urzeczywistnia. Wczoraj jej wpis uderzyl mnie jak nic od dluzszego czasu( może kumulacja jakaś emocjonalna) ale poczulam się jakby mi ktoś na klacie usiadł. Kurestwo level hard. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Zatkało mnie 09.02.21, 16:32 O Macierewiczu też wszyscy mówili, że to wariat, okazało się, że chorobę psychiczną symulował i to w pełni zdrowy i sprawny ruski szpion. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Zatkało mnie 10.02.21, 02:25 Słuchajcie a gdyby ktoś zhakowal jej konto? 😁I umieścił teksty pro choice? Potrafi ktoś ematki, ematkowie?? Kilka osób już tu pisało że przejęto ich konto na fb więc niech raz będzie przejęte słusznie 😉 Straci wszystkie dane. Dziwne ze ktos jeszcze tego nie zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Zatkało mnie 10.02.21, 07:58 Bo wiesz, jakoś tak zazwyczaj ludzie przestrzegają prawa. Ci pro choice znacznie częściej niż tzw pro life. Nie będę się zniżać do poziomu prymitywnej gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Zatkało mnie 10.02.21, 14:30 Z gnida nie ma się co cackać. Prawo powinno ja wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
margerytka73 Re: Zatkało mnie 11.02.21, 13:21 A co jak się nie usunie zarodka czy płodu, a wyrośnie z niego gej lub lesbijka? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama