kropkacom 11.02.21, 06:02 Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? Gdzie wtedy będą trollować nasze trolle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twarz2 Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 06:13 Nasze trolle nie rozumują jak człowiek myślący. U nich nie ma logiki, nie widzą związku.... Czekaja na wojnę domową, to ich usatysfakcjonuje. Osobiście -> przestałam utrzymać kontakty z osobami, które są zmanipulowane przez PISlamistyczny przekaz. Nie po drodze mi z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 06:14 Nie wyobrażam sobie tego. Co wtedy będzie? Co ja pocznę? Jak będę żyć? Co będzie o 6:00 rano gdy wstanę? A jak jeszcze zamkną fejbuka, tfitera i instagrama i tik toka? To co? Będę książkę czytać jak w jakimś 1921? Wczoraj było mi tak dziwnie. Co chwilę palec mi klikał w ulubionych na linki do onet, ematki, gazety, wp itd.. i nie było niczego. Ciemność. Smutek. Żal i przerażenie. Zwątpienie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 06:16 Tam, gdzie będzie zlecenie, wszak pracują zdalnie z dużego centrum operacyjnego, bynajmniej nie między Odrą a Bugiem, płatności też nie stąd im przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 06:43 Kiedys człowiek nie wiedzial, ze jakas tam ematka istnieje a co do trollowania, to nie widzisz, co sie dzieje na fb? Do tego ematki nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 07:22 na fb jakos inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 15:08 Nie do końca inaczej. Ja bym powiedzała, ze na fb to kwitnie chamówa pełną gębą. Kto ma fikcyhje konto, ten ma, ale reszta się nie szczypie . Widać imię, nazwisko, miejsce pochodzenia a nawet miejsca pracy .zdjęcia i galerie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 06:51 Mnie tam by było smutno Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 07:20 To jest jedyne forum jakie czytam😪😪😪 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jesteście gotowe na to aby ematka zniknęła? 11.02.21, 15:25 Nie jestem. Dziwnie wczoraj było, a że przez tel. można było wejść to mi do głowy nie przyszło. Na FB jest emama gdyby znikło na dłużej i bez zapowiedzi to może ta bym poszukała a grupę zawsze można zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś