mashcaron 11.02.21, 19:55 Takie cuś na niebie dziś widziałam:p niebieskie światło przebijające zza chmur. Co to za dziwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umi Re: Rumuńskie ufo :p 11.02.21, 20:01 Fioletowy ksiezyc. Zwiastuje reset cywilizacji Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Rumuńskie ufo :p 11.02.21, 22:55 Fioletowy ksiezyc. Zwiastuje reset cywilizacji Znaczy wyłączamy główne źrodło chorób cywilizacyjnych, czyli spodnie do kosza? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Rumuńskie ufo :p 11.02.21, 23:05 Ja rozumiem, że zrobiłeś sobie z tych kiltów swój znak rozpoznawczy, ale to jest zwyczajnie nudne i zapewne nie przyniesie spodziewanych przez Ciebie efektów, więc może sobie daruj..? I miałoby większy sens (jesli zależy Ci na niesieniu kaganka oświaty) pisanie o tym na męskich forach. Spróbuj na braciach samcach i KONIECZNIE daj nam linka do tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Rumuńskie ufo :p 11.02.21, 23:12 Skoro ma to nie odnosić sukcesu na tym forum to dlaczego czujesz się zagrożona? BTW Bracia Samcy to też feminiści, ta sama organizacja, nie ma znaczenia gdzie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Rumuńskie ufo :p 11.02.21, 23:33 Ke? Zagrożona czym? I więc jesli nie ma znaczenia gdzie piszesz to napisz tam, chętnie poczytam odpowiedzi Chyba że już próbowałeś, daj linka Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 19:16 Za wszelką cenę chcesz mnie przenieść na Waszą filię dla niedoszłych macho, stąd wniosek o poczuciu zagrożenia. Czlowiek niezagrozony tak nie reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Rumuńskie ufo :p 11.02.21, 21:41 Jakieś światło laserowe zwrócone w górę... Albo jeszcze jakaś cząstka zorzy polarnej...Ale to chyba za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Rumuńskie ufo :p 11.02.21, 23:13 Zora polarna w Rumunii? Bój sie Wirusa! Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 15:38 2018 www.thegoodcompany.ro/article/LG-aurora-borealis Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 10:15 Zorza polarna w strefie podzwrotnikowej...? Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 10:18 Rumunia w strefie podzwrotnikowej? Widać wąską specjalistkę Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 20:12 Jak widać jest na granicy podzwrotnikowej i umiarkowanej, wąski niedouczku... Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 10:30 Jakieś światło, ziemskie, odbija się od chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 14:11 Bo Mash zwiedza Bukareszt aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszojelenzagrozonywyginieciem Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 14:23 Kawalek poznopopoludniowego nieba przeswitujacy przez chmury. Laser, zorza, Jezu... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 14:41 myszojelenzagrozonywyginieciem napisał(a): > > > Laser, zorza, Jezu... Jezu! To on! Widzę Jezu w tym tęczu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 14:42 No nie bardzo, o 19 to tu już jest zupełnie ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
myszojelenzagrozonywyginieciem Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 15:07 Internety podaja zmierzch astronomiczny dla Bukaresztu o 19:13. To sa, zdaje sie, dosc niskie chmury, jesli robilas zdjecie w kierunku zachodnim, to podtrzymuje zdanie, ze to moze byc po prostu niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 15:27 Nigdy nie widziałam tak intensywnie kolorowego nieba w zimowy wieczór prześwitującego tylko w jednym miejscu :p więc bardzo wątpię żeby to było niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 18:34 Ufo przecież. Sprawdzajom co robisz w delegacji. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 18:42 To szef. Jest kosmita i korzysta z pozaziemskich srodkow kontroli pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Rumuńskie ufo :p 12.02.21, 22:49 Szef się zaszczepił i doznał reinkarnacji w kosmitę. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama