naszastruga 12.02.21, 08:07 Podobny, no nie? Lepiej wygląda niż 30 lat temu Jeep Super Bowl 2021 TV Commercial, 'The Middle' Featuring Bruce Springsteen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: tak mi się skojarzył z marszałkiem Senatu 12.02.21, 08:42 Irytują mnie wystąpienia marszałka Grodzkiego właśnie ze względu na sposób wypowiedzi: powolne tempo, emfaza, gestykulacja. Szanuję człowieka, mówi mądrze, ale jak mówi...Wolę treść jego wystąpień czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: tak mi się skojarzył z marszałkiem Senatu 12.02.21, 09:30 On chce dotrzec do tych, do ktorych trzeba mówić wolno. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: tak mi się skojarzył z marszałkiem Senatu 12.02.21, 10:23 cku napisała: > On chce dotrzec do tych, do ktorych trzeba mówić wolno. 😉 Zgadzam się, on mówi tak, by było to zrozumiale szczególnie dla tych, którzy rozumem nie grzeszą.Wolno i wielkimi literami, tak by osoby na poziomie intelektualnym 10 latka były w stanie ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama