ichi51e 12.02.21, 12:45 nie wiadomo czy sie smic czy plakac. chyba plakac. Jakub Sobieniowski przedstawia fragmenty TVP - Fakty TVN 11.02.2021 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 12:49 Najbardziej kocham Holecką miłośnie wpatrzoną w Anżeja i pytającą, "co musimy zrobić, żeby pan wygrał". To przejdzie do historii telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 12:51 komentatorzy Kaczynskiego tez piekni... Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:04 a TVN nie moglby jeszcze postrajkowac? tak do lipca chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:12 no wlasnie, zblaznili sie porzadnie i znowu nadaja, ja na ich miejscu do wakacji bym siedaiala w ukryciu ze wstydu i obciachu Odpowiedz Link Zgłoś
heljo Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 16:23 Bardzo proszę siedź w ukryciu, niechyby tylko do maja... Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:05 no jest lockdown wiec tak czy tak siedzi w ukryciu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 15:50 Czy ktoś ci każe oglądać? I siedzieć na ematce? Pisz na gazecie polskiej czy jak tam te szmatlawce się zwą. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:50 jak najbardziej jestem za. razem z onetem i gw. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:10 Ktoś was zmusza do korzystania z ww. mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:13 one niby nigdy nie ogladaja TVP i maja odlaczone te kanaly, ale sa zorientowane najlepiej ze wszystkich co tam nadawali Odpowiedz Link Zgłoś
nowamamagapka Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 15:59 Ogladają czy nie oglądają- płacić muszą. A skoro muszą, to powinni miec prawo decydować o zawartości. Inaczej- to zwykłe złodziejstwo ze strony PISu- nic zresztą nowego. I to własnie pokazał TVN- jak na dłoni. zlota.ptaszyna napisała: > one niby nigdy nie ogladaja TVP i maja odlaczone te kanaly, ale sa zorientowane > najlepiej ze wszystkich co tam nadawali Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:15 angazetka napisała: > Ktoś was zmusza do korzystania z ww. mediów? Najwyraźniej są jednostki na tym poziomie umysłowym, że samodzielny wybór mediów, które oglądają, je przerasta. Co jest, muszą wchłaniać. Przebodźcowani więc błagają partię, żeby zamknęła onet i polsat, bo im się neuron przepala z nadpodaży danych 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 19:17 bywalec.hoteli napisał: > jak najbardziej jestem za. razem z onetem i gw. Powiedział pajac siedzący na forum gw od rana do nocy Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 20:50 bywalec.hoteli napisał: > jak najbardziej jestem za. razem z onetem i gw. Po co jesteś na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 20:49 gogologog napisał: > a TVN nie moglby jeszcze postrajkowac? tak do lipca chociaz? > Ależ ty jesteś monotematyczny. W tamtym wątku cię wyśmiali, to tu się plujesz pisstłuku. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 12:58 Zaraz zleca się pisietrolle i będą udowadniać, że wyrwane z kontekstu 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:06 Bo jest wyrwane Zaczynajac od trgo kto płaci abonament ? Przecież nikt nie płaci Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:40 Ale podatki na to żeby kura kręcił filmy o zenku płacimy wszyscy. Choć beneficjenci pisowskiego menel+ akurat nie płacą. Od kilku lat mamy w domu usunięte programy tvp w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:17 no wlasnie o tym pisze, marszalek chcial mowic do was a wy macie te stacje usunieta on nie wie ze jego wyborcy nie ogladaja TVP? czy moze byc wiekszy obciach? chociaz wy ciagle podnosicie sobie sami poprzeczke wiec jescze dlugo i przednio bedziemy sie bawic Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:16 zlota.ptaszyna napisała: > on nie wie ze jego wyborcy nie ogladaja TVP? > To ty nie wiesz, że marszałek przemawia do społeczeństwa, a nie do swoich wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna [...] 12.02.21, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:44 Ale już podatki płacą wszyscy, a te 2 miliardy na TVP to właśnie z tych podatków, zbuku. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:58 Może ty nie płacisz. Płacimy i obowiązkowy abonament i co roku miliardy z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 14:58 zlota.ptaszyna napisała: > Zaczynajac od trgo kto placi abonament? > > Przecież nikt nie płaci Nawet najwierniejszy pisowski suweren? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
jakis_wolny Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 08:26 zlota.ptaszyna napisała: >kto płaci abonament ? > > Przecież nikt nie płaci Za SJP - "nikt" zaimek przeczący, wraz ze słowem nie sygnalizujący nieistnienie osoby o właściwościach określonych w danym zdaniu» "Tylko milion Polaków płaci abonament" wg KRRiT Gdyby zginęło milion ludzi, to też być powiedziała, że nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 15:20 milion to ile procent z 40 milionow? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 15:48 NO jak to ptaszyna nie płacisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 15:52 Suweren nie wkłada do wspólnego worka,.tylko z niego wyciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 12:59 Pyłek kwiatowy na ustach Andrzeja Dudy robi mi dzień. I nieśmiało spytam złodzieja piosenek co na ustach ma kaczyński. Odchody słowików ? Myślę, że przeceniłam Polaków jako całość. Bardzo naiwnie przeceniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:01 Dobre, mnie tam brakuje jeszcze obrazka z tvp jak marszałek senatu(!) miał wygłosić orędzie i przed nim ukazała się czarna plansza z napisem - tu miał być wasz ulubiony mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:04 Po co on wygłaszał to orędzie w nieswojej telewizji ? Mój film tez był przez to opóźniony i musiałam dłużej pozostać bez snu Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:08 malia napisała: > To senat ma swoją telewizję ???? No ma, asma nie doczytała tylko, że wg ustawy jest nią TVP 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:10 Daj no żyć osobie nienachalnej intelektualnie. Skąd ma ptaszyna wiedzieć, że marszałek senatu ma prawo do orędzia, a telewizja musi je transmitować? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:11 Fontanno intelektu, ale po co ma tam transmitowac skoro tam siedza tylko wyborcy PiS? Kogo wysta wybraly na tego marszalka? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:13 Marszałek, matołku, to funkcja publiczna, dlatego ma prawo, a nawet obowiązek, orędzie głosić w TV publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:15 owszem ze ma prawo ale po co skoro nie ogladaja jej jego wyborcy? dobrze ze nie wyglaszal tego w TV w Korei albo w Australii, choc poziom bezsensu taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
nowamamagapka Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 16:01 Ale PŁACĄ za to i to obowiązkowo jego wyborcy- czego nie rozumiesz? zlota.ptaszyna napisała: > owszem ze ma prawo ale po co skoro nie ogladaja jej jego wyborcy? > > dobrze ze nie wyglaszal tego w TV w Korei albo w Australii, choc poziom bezsens > u taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:18 ale do kogo bylo to oredzie tak wlasciwie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:24 zlota.ptaszyna napisała: > ale do kogo bylo to oredzie tak wlasciwie? Do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:58 Ja akurat chciałam oglądać film odmóżdżający a nie peany na czesc Niemców którzy żerują na Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 16:01 zlota.ptaszyna napisała: > Ja akurat chciałam oglądać film odmóżdżający a nie peany na czesc Niemców którz > y żerują na Polsce No widzisz, jak twoja tv ma ciebie w dudzie 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 16:03 Akurat oglądałam na waszej tv Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 16:16 zlota.ptaszyna napisała: > Akurat oglądałam na waszej tv Nie wierze, nie dość, że od kilku godzin wpierasz nam, że obędzie transmituje tylko publiczna tv, to jeszcze oglądasz tę znienawidzoną przez siebie niemiecką ? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:05 na waszej jest duzo odmozdzajacych filmow i seriali, takich do ktorych ogladania nie trzeba posiadac mozgu na TVP inna sprawa, jakies dokumenty, polityczne, historczne i patriotyczne filmy, nic dla kogos kto chcialby poudawac malomozdzkowego wyborce PO i wielbiciela KOD Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:15 "do ktorych ogladania nie trzeba posiadac mozgu" I dlatego oglądasz 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:15 no czasami lubie sie znalezc w waszej skorze Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:21 Psssssst....uważaj, bo się zarazisz na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:30 zlota.ptaszyna napisała: >ale po co ma tam transmitowac skoro tam siedza tylko wyborcy PiS? Ale on wygłasza orędzie również (a może przede wszystkim) do wyborców PiS. > Kogo wysta wybraly na tego marszalka? Nie myśta wybrały marszałka, zrobił to senat. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:55 Jak dostał się do tego Senatu, sfalszowalyscie wybory ? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:38 Fałszują wybory zawsze ci, których nie popieracie. Demokracja jest święta i oczywista, kiedy wybierają waszych. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:45 a wy do tego zmarnowaliscie 70 milionow wydane na wybory ktore przesuneliscie Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:55 zlota.ptaszyna napisała: > a wy do tego zmarnowaliscie 70 milionow wydane na wybory ktore przesuneliscie No nie. Te miliony zostały zmarnowane przez nieudolny rząd pisowski. A skoro na PiS głosowałaś, to niestety pośrednio jest to też twoja wina, ptaszynko. Na niekonstytucyjne wybory kopertowe nie było zgody, i nigdy się też takie nie odbyły. To była bardzo kosztowna i nieuzasadniona samowolka twoich ulubieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 18:00 zgody ? KOd musi dawac zgode na wybory, mimo ze suweren sobie ich zyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 18:15 Zgody nie dała konstytucja. A rząd wiedział od początku, że takie wybory nie mają racji bytu i z premedytacją roztrwonił pieniądze podatników. Ja na tych nieudaczników nie głosowałam, więc nie musi być mi wstyd. W przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:57 Ale po co na TVP jak tam się tylko z niego śmieją ? Orędzie w sprawie niemieckich mediów na tle polskiej flagi czy to nie szydzenie z Ojczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 16:05 Pisie trolle: niemieckie media, niemieckie media, niemieckie media, niemieckie media, niemieckie media. Polsat - właściciel: Cyfrowy Polsat, 100% polskiego kapitału TVN - właściciel: Discovery, Amerykanie Pisie trolle: ale niemieckie media, niemieckie media, niemieckie media... Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:03 fontanno inteligencji, co mnie obchodzi jakie dokladnie to panstwo wykupilo ? Wazne ze media nie zachowuja sie jak media polskie sluzace ojczyznie, ale one plaszcza sie przed wrogiem Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:05 I dalej: niemieckie media, niemieckie media, niemieckie media, niemieckie media... Jesteś jak ta babcia od Pawlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:14 napisz cos nowego, bo sie powtarzasz, tu nie zmywak zeby w kolko to samo robic Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:18 Ale po co? Ty w kółko piszesz to samo przecież. To które te telewizje są niemieckie?... Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna [...] 12.02.21, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:26 Czyli nie wiesz. Kazali piedrolić o niemieckich wrażych wpływach, to posłusznie piedrolisz. Dzień jak co dzień w życiu złotego.deszczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:31 a jak tam marta L. ? wypuscili ja czy nie ma szans? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:45 zlota.ptaszyna napisała: > Ale po co na TVP jak tam się tylko z niego śmieją ? Może się śmieją, bo niewiele z tego rozumieją. Zawsze jednak warto nieść kaganek oświaty wśród prostego ludu, inaczej nie byłoby postępu i rozwoju. Marszałek ma prawo orędzie wygłosić, więc je wygłasza. Tobie nic do tego, możesz tylko poujadać w swoim kagańcu. > Orędzie w sprawie niemieckich mediów na tle polskiej flagi czy to nie szydzenie z Ojczyzny ? Które to są te niemieckie media? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:48 oredzie kojarzy mi sie z jakims problemem narodowym i specjalna sytuacja najwyzszej wagi, nie znam oredzia ws ze ktos musi placic podatek tez nie chce placic, czy moge powiedziec oredzie? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 18:09 zlota.ptaszyna napisała: > oredzie kojarzy mi sie z jakims problemem narodowym i specjalna sytuacja najwyz > szej wagi, nie znam oredzia ws ze ktos musi placic podatek Orędzia są wygłaszane z bardzo różnych powodów. To wygłoszone przez marszałka było akurat związane z sytuacją najwyższej wagi, czyli z atakiem władzy na niezależne media i wolność słowa w naszym kraju, ale zdarzają się orędzia okolicznościowe np. życzenia noworoczne składane np. przez prezydenta, które raczej nie dotyczą spraw ważnych. > tez nie chce placic, czy moge powiedziec oredzie? Nie możesz. Nie jesteś ani marszałkiem ani prezydentem ani papieżem. Ale wszystko przed tobą. Na razie musisz płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:48 ale one miotaja sie juz od 5 lat, w kolko to samo, zadnego postepu i rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:09 Chyba TVN jest senatu, nie? typuje jakas niemiecka w kazdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:11 A która to tv w Polsce jest niemiecka? Znasz się choć trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:14 mnejsza z tym , ale czemu on nie nadaje w tych waszych telewizjach ktore wy ogladacie? przeciez to oredzie do WAS, jak wy chcecie przejac wladze skoro nawet nie mozecie sie dogadac z marszalkiem ktora TV jest wasza wspolna ? wyglosil oredzie do WAS ale wy nie mogliscie obejrzec bo ogladaliscie te inne telewizje Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:23 🤣🤣🤣 Matolku, orędzia są transmitowane przez różne stacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:13 Odrób lekcje, złoty.deszczyku, bo ci po premii pojadą. Jeśli typujesz niemiecką, to TVN odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:07 mogłeś sobie durniu nagrać i obejrzeć później Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:09 W rzekomo publicznej wygłaszał. Takiej, która ma obowiązek pokazywać orędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:09 ale przeciez oredzie jest do was, a wy nie ogladacie TVP, WASZ marszalek tego nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:12 Marszałek jest senatu, a nie nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:07 Niezłe, nie? Media publiczne finansowane z budżetu. Pewnie ten, kto tę planszę wymyślił, to taki typ, co lubi dowcipy o pierdzeniu, bo to był mniej więcej taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:08 Bo plansza była już po emisji "Faktów". Ale jest sku...stwem niebywałym. Żadnego poczucia wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:44 Abstrahując od "tu miał być ulubiony mecz", pomyślałam sobie, że skoro marszałek senatu ma prawo wygłaszać orędzia w TVP, to mógłby wygłaszać je co tydzień i informować ludzi, co władzunia przez ten tydzień zmalowała. Ja na wiosce mieszkam i wierzcie mi, tu wiele osób nie słyszało o respiratorach od handlarza bronią i znikających milionach. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:03 A widzieliście już spot TVP z wycinkami Trzaskowskiego który „ zamyka” publiczna telewizje ? Tamto jest śmieszne dopiero polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:09 Taaak, trole mają przydział tematyczny wątków, określony temat i przydzielone do niego pisie troliki. Mają też charakterystyczny dla siebie sposób działania - gogolog - ojej jak pięknie jest panie prezydencie tanierady, i elki - ojoj KOD i Kijowski, a Asma - ooo rzucę w górę gównem, spadnie gdzieś i się przyklei Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:11 Full Bajerant wreszcie wylazł z szafy👋👋👋 Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:18 Boskie, zapisuje sobie! Wielkie dzieki!!!!!!!!!! ale mi wszyscy teraz zazdroszcza Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 13:19 A było już tak pięknie .Czarny ekran .I mogło tak zostać do końca świata i jeden dzień dłużej.Siema. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 15:05 Ojej. Aż taką traumą jest dla księdza oglądanie Animal Planet? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:13 Polecam pilot do telewizora, magiczne urządzenie, mówię ci. Można oglądać to, co się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:15 chyba im sie ciagle niechcacy wciska guzik z TVP, wiesz taki tik, ze nic nie poradza Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:29 im? Chyba wam TVN, że tak płaczecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:32 czy dzis tez jest planowane oredzie? niedlugo oredzie to bedzie jak wyslanie maila do kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 14:11 Cóż, żeby zrozumieć, jakie to szambo, to trzeba mieć czym myśleć. Jak między lewym uchem a prawym tyllko drucik, to się klaszcze i mówi "jak ładnie, jak kolorowo". Brawo suweren! ***** *** Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 17:40 I niestety to jest największy problem- ludzie niezbyt "lotni" manipulowani maksymalnie przez PISopatow Gdyby tak nie było, nie byłoby tej całej Kurwizji i tych ogromnych nakładów na nią. PISopaci wiedzą, że bez stosownego przekazu, powtórzonego wielokrotnie nic nie zdziałają, dlatego kasa płynie tak szerokim strumieniem na Kurskiego i Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 18:02 ahahhahahaha cudownie, wlasnie w TVN24 powiedzieli ze marszalek chcial puscic swoje oredzie 5 minut wczesniej zeby zmiescic sie w przerwie meczu to sa jakies jaja.....czym jest dla PO oredzie, reklama zelu do wc? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 18:31 A czym jest dla TVP, skoro woli ona mecz od niego i aż planszę z tej rozpaczy wstawia? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 19:04 A kto woli orędzie od meczu ? Czy jest choć jedna taka osoba ( oprócz marszałka ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 19:31 Gowin woli, albowiem porozumienie opowiedziało się za tym, że podatku nie będzie. Jarek będzie niezadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:04 > Jarek będzie niezadowolony Ja też będę niezadowolona. Normalnie, nie mogę obejrzeć spokojnie filmu w telewizji, bo mi ciągle przerywają reklamami, aż wątek tracę i zapominam, co było przed półgodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:19 "Ja też będę niezadowolona." - to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:29 A Ty, malia, lubisz reklamy w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:35 Ale kumasz, po co się puszcza reklamy, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:47 Chyba po to, żeby ludzie kupowali reklamowane produkty (samochody i środki przeciwbólowe głównie). I producenci tych produktów płaca telewizjom, żeby w środku atrakcyjnego filmu puszczali te reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:47 Co ty mówisz? Dlaczego w tvpis są reklamy? Przecież są finansowani z budżetu państwa, z abonamentu, a ty mówisz, że i filmy reklamami przerywają? Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:48 Akurat w TVP w środku filmów nie puszczają reklam, za to puszczają dwugodzinne bloki reklamowe pomiędzy filmami. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:48 demodee napisała: > zapominam, co było przed półgodziną. Skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Protest słupów ogłoszeniowych 12.02.21, 20:50 Ty, cosmetic wipes, chyba robisz w branży zdrowotnej? Co byś mi poradziła na długie reklamy w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Protest słupów ogłoszeniowych 13.02.21, 15:21 oredzie marszalka jest lepsze bo nie ma jaskrawych kolorow i migajacego obrazu i dziwnych dzwiekow Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Protest słupów ogłoszeniowych 13.02.21, 16:05 Do kurskiego napisz, niech zrezygnuje z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Protest słupów ogłoszeniowych 13.02.21, 16:51 W TVP reklamy nie przerywają programów jak w telewizjach prywatnych, więc widz nie gubi wątku filmu. A że państwowa telewizja nie powinna brać pieniędzy od producentów samochodów - to inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Protest słupów ogłoszeniowych 13.02.21, 15:25 no wiesz, trudno sie spodziewac zeby niemiecka telewizja nie reklamowala niemieckich produktow zauwaz ze tam nei reklamuja sie firmy polskie, tylko te zagraniczne Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Protest słupów ogłoszeniowych 13.02.21, 15:34 Lecytynę sobie kup ptaszyno, bo ciągle zapominasz odpowiedzieć na pytanie, KTÓRA stacja tv jest niemiecka? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Protest słupów ogłoszeniowych 13.02.21, 15:55 A złoty.deszczyk dalej swoje: "niemieckie media, niemieckie media, niemieckie media". Które to te niemieckie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 15:24 ale Polska jest zmieniana stopniowo, teraz nie bedzie wprowadzny a za 3 miesiace tak, tak samo jak z zakazem aborcji Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 18:01 Coś w sam raz dla tych wszystkich od "propaganda wszedzie taka sama" Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: tvn odgryza sie tvp 12.02.21, 18:09 Ludzie żenujący zamieniają ten kraj w żenadę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: tvn odgryza sie tvp 13.02.21, 16:42 Zauważcie, że TVN nigdy do tej pory nie krytykował tak otwarcie tv publicznej. Może w końcu zaczną....i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama