edycja_kopiuj_wklej 12.02.21, 16:24 Musze e ciagu najblizszych dni zaplanowac wakacje, Zastanawiam sie jak termin najbezpieczniej wybrac, zeby pojechac cala rodzina. A tu terminy rekrutacji Tekst linku Co byscie poradzily? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_mujer75 Re: 8 klasa->liceum jak zaplanowac wakacje 12.02.21, 16:39 Poradziłam szwagierce, aby rodzinny wyjazd planowali od 26* czerwca, a jeszcze lepiej dać sobie termin od 29 czerwca do tego 21 lipca. 22 lipca pojawiają się listy kandydatów przyjętych. Zgłaszacie się z oryginałami papierów do szkoły, do której dziecko się dostało. I jest już wolne. No, chyba, że się załatwi notarialne upoważnienie na babcię, która będzie dostarczała za was odpowiednie dokumenty. Gorzej, jak dziecko nie dostanie się do żadnej szkoły z listy. * może być tak, że w dniu rozdania świadectw, z jakiś losowych przeszkód (np. źle wypisane świadectwo) nie zdążycie dowieźć , więc lepiej mieć przynajmniej jeden dzień w zapasie (czyli poniedziałek 28 czerwca). Mój miał zakończenie bodajże 19.06, potem był dzień wolny (Boże Ciało). 21 złożyliśmy papiery (kopię świadectwa i kopię wyników egzaminu), a 22 czerwca już byliśmy na Korfu. Jedne z najpiękniejszych wakacji Czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 8 klasa->liceum jak zaplanowac wakacje 12.02.21, 16:59 2 lata temu mieliśmy taki dylemat, wyjechałam z dziećmi zaraz po zakończeniu roku szkolnego, potem w lipcu byli na obozie (tak żeby wrócić w okienku na ewentualny drugi rzut rekrutacji), a potem wyjechaliśmy na prawie 3 tygodnie w sierpniu już na luzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: 8 klasa->liceum jak zaplanowac wakacje 12.02.21, 17:41 Mam córkę w 8 klasie. Planuję urlop (dwa tygodnie) od 5 lipca lub ostatecznie od 12 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś